• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
OK حالا فهمیدم چرا این دو فروم جدا شد
منم جدا واسه شما متاسفم که تحمل نظر مخالف رو نداشتی.

اولا من علامه دهر نیستم و اون دوستان مایل به فعالیت در اینجا به هر دلیلی نبودند و اونجا راحت بودند و این سعادت حاصل نشد که در اینجا در خدمت شون باشیم
در ثانی چیزیکه شما قادر به توضیحش نبودید سامان جان رو می تونید در نقشه های زیر مشاهد کنید:

مایه بدبختی و بی بارش ما در پاییز زمستان 1392 دقیقا همین نقشه آنومالی موجود در نقشه زیر بود که اصلا نیازی به توضیح نداره و همه چیز گویاست:

nvzaqqinzynag8flbqzd.jpg

و اما اونچیزیکه در انتظار ماست و مایه بسی خوشحالی و مباهات دقیقا آنومالی زیبایی هست که دقیقا در شمال منطقه ما ملاحظه میکنید:

d6avfqwojkbzm8c15rjd.jpg

اینهم با زوم منطقه ما:

uapievtxgtwyu7kur0z.jpg

هر وقت تونستید با زبان علم در مورد جو و اقلیم صحبت کنید با افتخار فراوان در خدمت تون هستیم ولی با این طرز گفتار که انشاء الله زاگرس و غرب خشک بشه و ما با پر بارش بشیم :

اصلا میخوام ما اینجا از خشکی جون بدیم ولی زاگرس و غرب کشور آباد و پر آب و پر بارش باشه !!!!!!!!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مروری بر 2مدل میان مدت اسمبل جی اف اس و هواشناسی کانادا و مقاسیه آن با مدل پیش بینی بلندمدت CFSv2 تا 14 روز آینده:

------------------------------CFSV2 -----------------------------------

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
درود.

اساتید عزیز لطفا صلوات بفرستید....

فکری به حال برف سنگین شمال غرب بکنید و خساراتی که قراره وارد بشه.

امیر جان خسته نباشی.

خوبی داداش؟؟؟

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام عزیزان دلم بخصوص امیر محسن مهربانم...
اومدم بهتون یه سر بزنمو از حالتون جویا شم...سال نو رو هم خدمتتون تبریک عرض می کنم و ایشالا که سال پر برکتی انتظارتونو بکشه :)

hossein6120

New member
سلام به دوستان و عزیزان شب زنده دار
من پست های دوستانو که میخوندم بعضی دوستان از روی حدس و گمان بی دلیل اصرار به جو منفی میکنن که بیشتر منو یاد یه شخصیت در کارتون گالیور میندازه که همش تکرار میکرد ( من میدونم اینکار عملی نمیشه )
از آقا امیرمحسن عزیز و بقیه دوستان یه خواهشی دارم اینه تصویری که میذارن یکم بیشتر توضیح بدن و اصلاحاتی مثل آنومالی - 500 بار و... کاملتر بیان کنید تا فرقی بین منی که علاقه به یادگرفتن این موضوعات دارم و یه بچه که کتابو ورق میزنه باشه خوندن یه تایپیک 9000 صفحه ای برای یاد گرفتن از یکم , یکم بیشتر سخته پس دوستان هوای ماروهم بداشتید(داشته باشید).

index.gif

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
چند روزي در خدمتتون نيستم فقط با اينترنت گوشي اگه شد ميام پست هاتون رو ميخونم ديروز كه از مشهد خارج ميشدم در دامنه جنوبي بينالود متاسفانه حتا نصف دامنه شمالي برف نبود ولي كوههاي سمت فريمان و تربت حيدريه وحشتناك برف داشت كه اگه شد چند تا عكس داغون از اين كوهها با اين گوشي گازوييليم گرفتم ميزارم ببخشيد كه كيفيت و وضوح درستي نداره! الان هم از سبزوار راهي بجنورد هستم از مسير دشت جوين حالا اگه شد يك گزارشي از وضعيت وحشتناك و بغرنج خشكسالي اينجا ميزارم فروم!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام شهاب عزیز

انشاء الله که خسارتی وارد نمیشه و بنظر بیشترین میزان بارش برف در استان اردبیل و نواحی شرقی آذربایجان شرقی خواهد بود ، هرچند که نوار مرزی غرب آذربایجان غربی هم برف خوبی خواهند داشت.

درود.

اساتید عزیز لطفا صلوات بفرستید....

فکری به حال برف سنگین شمال غرب بکنید و خساراتی که قراره وارد بشه.

امیر جان خسته نباشی.

خوبی داداش؟؟؟

man eteghadi ke be amirmohsen daram khoda vakili be aghaye asghari nadaram.dooset daram amir mohsen aziz.:گل::گل:

سلام احمد عزیز

شما بی نهایت نسبت به بنده لطف و محبت دارید. من هم شما رو دوست دارم و احترام خاصی برای شما قائل هستم
سلام عزیزان دلم بخصوص امیر محسن مهربانم...
اومدم بهتون یه سر بزنمو از حالتون جویا شم...سال نو رو هم خدمتتون تبریک عرض می کنم و ایشالا که سال پر برکتی انتظارتونو بکشه :)

سلام علی عزیزم

ضمن عرض تبریک سال نو و آرزوی بهترین ها در سال جدید برای شما.
من هم بی نهایت دلتنگ تون بودم و بسیار خوشحالم که دوباره حضور سبزتون رو در اینجا می بینم. انشاء الله باز هم این فرصت رو داشته باشید تا در اینجا حضور پیدا کنید تا از مطالب و نظرات مفیدتون بهترین بهره رو ببریم.

سلام به دوستان و عزیزان شب زنده دار
من پست های دوستانو که میخوندم بعضی دوستان از روی حدس و گمان بی دلیل اصرار به جو منفی میکنن که بیشتر منو یاد یه شخصیت در کارتون گالیور میندازه که همش تکرار میکرد ( من میدونم اینکار عملی نمیشه )
از آقا امیرمحسن عزیز و بقیه دوستان یه خواهشی دارم اینه تصویری که میذارن یکم بیشتر توضیح بدن و اصلاحاتی مثل آنومالی - 500 بار و... کاملتر بیان کنید تا فرقی بین منی که علاقه به یادگرفتن این موضوعات دارم و یه بچه که کتابو ورق میزنه باشه خوندن یه تایپیک 9000 صفحه ای برای یاد گرفتن از یکم , یکم بیشتر سخته پس دوستان هوای ماروهم بداشتید(داشته باشید).

سلام حسین عزیز و خیلی خوشحالم که اینجا در خدمت تون هستیم.

نقشه های آنومالی به نقشه هایی اطلاق میشه که بر اساس بررسی این نقشه ها در بازه های زمانی کوتاه مدت و یا بلند مدت میشه از وقوع ناهنجاری جو آگاهی پیدا کرد.

نقشه های آنومالی عموما و مشخصا بر اساس آنومالی مثبت و یا آنومالی منفی مورد بررسی قرار میگیرند!

در نقشه های تراز 500 آنومالی یا ناهنجاری منفی یعنی که ما در منطقه ای با شکل گیری مرکز و یا مراکز کاهش ارتفاع در تراز میانی جو مواجه خواهیم بود که با رنگهای سرد و یا مشخصا رنگ آبی تعریف شده اند !

چنانچه منطقه ای در دامنه کاهش ارتفاع قرار بگیره مسلما اون ناحیه در همان روز و یا روزهای پیشرو شاهد ناپایداری به شکل افزایش ابر، پدیده بارش و یا کاهش دما قرار خواهد گرفت که در نقشه های واقعی به این محدوده ها مناطق تحت تاثیر ناوه و یا تراف گفته میشود!

آنومالی مثبت ارتفاع در تراز 500 هم دقیقا عکس توضیحات بالا خواهد بود و مناطق تحت تاثیر که با رنگهای گرم و یا زرد و قرمز مشخص میشن شاهد آسمانی صاف - آفتابی و بدون پدیده خواهند که بعضا شاهد افزایش دما نیز خواهند بود.

در نقشه های واقعی به مناطقی که تحت تاثیر آنومالی مثبت قرار میگیرند در اصطلاح مناطق زیر سلطه پشته نیز گفته میشود.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
روند کلی آپدیت نقشه ها هم بسیار رضایت بخش بنظر میرسند، خصوصا هواشناسی کانادا و مدل نیروی دریایی که آپدیت امروز صبحشون بینظیر بوده!

هواشناسی کانادا:

6skgx1cli6guvumtru8.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
استاد مگه رنگ های گرم و قرمز معرّف ناپایداری و بارش نیستن؟؟؟؟و بالعکس رنگهای سرد و آبی معرّف پایداری جو؟؟؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
استاد مگه رنگ های گرم و قرمز معرّف ناپایداری و بارش نیستن؟؟؟؟و بالعکس رنگهای سرد و آبی معرّف پایداری جو؟؟؟

سوال خیلی خوبی پرسیدید محمد جان

توضیحاتی که بنده در بالا خدمت این دوست عزیزمون عرض کردم در ارتباط با نقشه های آنومالی بود و این در حال هست که در نقشه های واقعی به مناطقی که با رنگهای گرم مشخص میشن مناطق تحت تاثیر تاوایی و یا ناپایداری شدید اطلاق میشه و رنگهای سرد و یا آبی معرف حداقل تاوایی و یا سکون نسبی هوا هستند!

این موضوعی که شما اشاره کردید در مورد Vorticity بود و در مورد ارتفاع مصداق نداره محمد جان و باید این دو مقوله از هم تمیز داده بشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدا رو شکر اولین روز ماه میلادی جدید در منطقه ما هم با پدیده بارش و کاهش دما همراهه و من از این روند بسیار رضایت دارم

آرش-مشهد

کاربر ويژه
روند کلی آپدیت نقشه ها هم بسیار رضایت بخش بنظر میرسند، خصوصا هواشناسی کانادا و مدل نیروی دریایی که آپدیت امروز صبحشون بینظیر بوده!

هواشناسی کانادا:

6skgx1cli6guvumtru8.jpg

اوه اوه کانادا چکار کرده برای شمال شرق!!!!

خوب حال این GFS رو گرفت

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
میشه هم زاگرس و جنوب غرب بارش خوبی داشته باشه و هم شمال شرق ایران.

انیمشین بارش و فشار و سطح دریا+ سطح زمین- مدل نیروی دریایی

144 تا 180 ساعت آینده

p45ij5jda88kutxg2r4h.gif

درود بر وجب وجب خاک پاک ایران .

انشاء الله که در روزهای پیشرو از غرب تا شرق و از شمال تا جنوب و مرکز ؛ هموطنان عزیزم روزهای خوبی و بیاد موندی رو تجربه کنن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا