آپدیت جدید جی اف اس غیر قابل تصوره@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام امیر خان...من یک چیزی رو متوجه نمیشم چطور میشه تو نقشه مشهد حدود 30 میل بارش داره ولی تو پیشبینی عددی جی اف اس ده تا تاحالا همچین چیزی رو ندیده بودمبنظرم امشب برای آپدیت جدید سایت خیلی زوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جی اف اس خوب زده
مدل عددی خوب نزده!!!!
هواشناسی کانادا آپدیت خوبی داشته مثل نقشه های جی اف اس
مدل نیروی دریایی سامانه اول رو خوب زده سامانه دوم رو کلا جابه جا کرده!!!!!!!
حالا ببینیم ECMWF چیکار میکنه!
ولی برای دوستانی که در ارتباط با روز 13 فروردین می پرسند ، قبلا هم گفتم و امشب هم میگم با نقشه های فعلی در اون روزهای هوای مشهد و حومه آرام و بدون پدیده در نقش ها دیده میشه!!!!!!!!!!!!!
سلام امیر خان...من یک چیزی رو متوجه نمیشم چطور میشه تو نقشه مشهد حدود 30 میل بارش داره ولی تو پیشبینی عددی جی اف اس ده تا تاحالا همچین چیزی رو ندیده بودم
انشالا که خطا باشه ولی بی شک اینبار پیک بارش ها رو منطقه قوچان فاروج و کلات باجگیران و درگزه...
سلام
احتمالا خطای مختصاتی داره محمد رضا جان
نکته جالب منطقه نارنجی کمرنگ غالب شهر مشهد در اوردهخوب آپدیت مدل ECMWF صادر شد !
در بدبینانه ترین حالت مشهد بین 1 تا 1.5 اینچ تا 240 ساعت آینده بارش در پیش خواهد داشت
GFS متاسفانه خیلی آپدیت بد و افتضاحی برای مشهد کرده!
ولي كانادا خيلي آپديت خوبي كرده و اين را بايد بهت بگم كه متاسفانه جديدن پيش بيني بيشتر از 2 روز جي اف اس خيلي ضعيف و غير قابل استناد شده و شما هم بهتره زياد روش استناد نكنيد كانادا و نيرو دريايي بسيار دقيق اين روزها پيش بيني مي كنند