• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
14040512_2_2812.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بنظرم امشب برای آپدیت جدید سایت خیلی زوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

جی اف اس خوب زده

مدل عددی خوب نزده!!!!

هواشناسی کانادا آپدیت خوبی داشته مثل نقشه های جی اف اس

مدل نیروی دریایی سامانه اول رو خوب زده سامانه دوم رو کلا جابه جا کرده!!!!!!!

حالا ببینیم ECMWF چیکار میکنه!

ولی برای دوستانی که در ارتباط با روز 13 فروردین می پرسند ، قبلا هم گفتم و امشب هم میگم با نقشه های فعلی در اون روزهای هوای مشهد و حومه آرام و بدون پدیده در نقش ها دیده میشه!!!!!!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این دوتا نقشه برای سامانه دوم یعنی بارش شدید و قابل توجه و این درسته، فقط اینکه محقق میشه یا نه جای شک و تردید باقی میذاره!

rjiyl34grb2t5av90g2.jpg

db3wcrohy49onezis2s.jpg

بنظرم امشب برای آپدیت جدید سایت خیلی زوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

جی اف اس خوب زده

مدل عددی خوب نزده!!!!

هواشناسی کانادا آپدیت خوبی داشته مثل نقشه های جی اف اس

مدل نیروی دریایی سامانه اول رو خوب زده سامانه دوم رو کلا جابه جا کرده!!!!!!!

حالا ببینیم ECMWF چیکار میکنه!

ولی برای دوستانی که در ارتباط با روز 13 فروردین می پرسند ، قبلا هم گفتم و امشب هم میگم با نقشه های فعلی در اون روزهای هوای مشهد و حومه آرام و بدون پدیده در نقش ها دیده میشه!!!!!!!!!!!!!
سلام امیر خان...من یک چیزی رو متوجه نمیشم چطور میشه تو نقشه مشهد حدود 30 میل بارش داره ولی تو پیشبینی عددی جی اف اس ده تا تاحالا همچین چیزی رو ندیده بودم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خروجی مدلها امشب اینطوری بوده:

نیروی دریایی تا 144 ساعت آینده:

gyzfot6e0uzq0vv48.jpg

جی اف اس تا 192 ساعت آینده:

tl6fl7m334nfyj149khh.jpg

هواشناسی کانادا تا 234 ساعت آینده:

aeo3kyv722mioe4zenvm.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب آپدیت مدل ECMWF صادر شد !

در بدبینانه ترین حالت مشهد بین 1 تا 1.5 اینچ تا 240 ساعت آینده بارش در پیش خواهد داشت

68ghcuo5r59m54jyv9hp.jpg

سیدمهدی

New member
این جور که مشخصه مدل هواشناسی کانادا برا ما از همه بهتره اگه اون محقق بشه بعد 13 سه چهار روز بارونی داریم برایند مدل ها فکر کنم 20 تا 30 میل تو چند روز بارش داشته باشیم

نخیر ....فکر میکنم در بهترین حالت ار این سامانه برفابه نصیب مشهد بشه ولی واسه قوچان و سردسیرات اطرافش بارش برف خوب دور از ذهن نیست....

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
GFS متاسفانه خیلی آپدیت بد و افتضاحی برای مشهد کرده!

ولي كانادا خيلي آپديت خوبي كرده و اين را بايد بهت بگم كه متاسفانه جديدن پيش بيني بيشتر از 2 روز جي اف اس خيلي ضعيف و غير قابل استناد شده و شما هم بهتره زياد روش استناد نكنيد كانادا و نيرو دريايي بسيار دقيق اين روزها پيش بيني مي كنند

آرش-مشهد

کاربر ويژه

ولي كانادا خيلي آپديت خوبي كرده و اين را بايد بهت بگم كه متاسفانه جديدن پيش بيني بيشتر از 2 روز جي اف اس خيلي ضعيف و غير قابل استناد شده و شما هم بهتره زياد روش استناد نكنيد كانادا و نيرو دريايي بسيار دقيق اين روزها پيش بيني مي كنند

میدونم هادی جان. امتحانش رو تو بارش اخیر پس داد که زیر 1 میل زده بود ولی فرودگاه 9 میلیمتر اومد! میدونم پیشبینی هاش دقیق نیست. فقط برای اطلاع رسانی میگم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا