• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خب..باز هم من برف بجنورد رو نخواهم دید!!!امشب یا فردا مجددا عازم علی آباد کتول هستم..دوشنبه هم میرم سمت محمودآباد..خوبیش اینه که بارون خوبی میبینم انشاالله..

نه حاجی آپ جدیدشه..والا بقیه ش هم قطعا جزء قوچان کبیره!!!نمیدونم والا..ولی خب چون ساعت اخطاریه ها یکی هست؛واسه همین مطمئنم مال یک منطقه ست..

سیبری

کاربر ويژه
خب..باز هم من برف بجنورد رو نخواهم دید!!!امشب یا فردا مجددا عازم علی آباد کتول هستم..دوشنبه هم میرم سمت محمودآباد..خوبیش اینه که بارون خوبی میبینم انشاالله..

نه حاجی آپ جدیدشه..والا بقیه ش هم قطعا جزء قوچان کبیره!!!نمیدونم والا..ولی خب چون ساعت اخطاریه ها یکی هست؛واسه همین مطمئنم مال یک منطقه ست..

نه اون سد کارده هستش

سیبری

کاربر ويژه
استاد امین از کرمانشاه وضعیت بارش کشور در 6 ماهه نخست سال آبی رو ارائه کرد ( قبلا تا آخر بهمن داده بود)

46770489774185322008.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نیروی دریایی چنان آپدیتی کرده که اگه حفظ بشه صدور اخطاریه در خصوص شدت بارشها علاوه بر جنوب غرب کشور در شمال شرق هم خیلی ضروری بنظر میرسه

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

محمد بجنورد

کاربر ويژه
والا نیروی دریایی بیشتر واسه مشهد و جنوب استان خراسان رضوی آبدیتی طلایی کرده..واسه مناطق شمالی تر مثل بجنورد و قوچان تقریبا معمولیه..

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
درود بر شما و استاد امیر عزیز.

سید مهدی جان اجازه دهید تا جواب سوال شما را با انیمیشنی از آنومالی دمای سطح زمین 24 الی 144 ساعت اینده از دید مدل اسمبل جی اف اس پاسخ دهم.

امیر جان این نقشه ها رو تازه کشف کردم و همه مدل ها رو داره حتی ECMWF و پیش بینی های بلند مدت.

نظرتون در مورد نقشه و محصولاتش چیه؟؟؟

به نظر خودم از نقشه های ودر بل بهتره.

منشا هوای سرد روسیه و ترکیه هست که بتدریج از مناطق غربی به ایران رخنه می کنه.

pq8h5t2f27iz0pv4n8e.gif

آخرین ویرایش:

سیدمهدی

New member
این هواشناسی همیشه فازمنفی داره به شمال شرق
به نقل از کارشناس هواشناسی (فریبا گودرزی) بارش طی روزهای دوشنبه بارش در سواحل دریای خزر وشمال شرق شدت کمتری دارد!

سیبری

کاربر ويژه
هم هواشناسی کشور و هم هواشناسی استان اصرار دارن که این موج برای شمالشرق فقط بارش پراکنده داره!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا