• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ahmad7777

New member
فردا صبح و شب دوستان عزیز خوش و آرام

reduquru.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

in naghshe kheilii aliiye!!!!! shab shomaham bekheir doost aziz.
:گل::گل:

سیدمهدی

New member
دوستان سلام به همگی چقدر بدون اینترنت زندگی سخته نفهمیدیم این سامانه جدید چه کار میکنه ظاهرا بعضی مدل ها کلا بارش رو بیخیال شدن انشالا که مدل کانادا درست دربیاد امروز کوه های سمت قوچان رو که از دور دیدم خداروشکر برف داشتن همچنین سمت جاده کاهو به سمت روستای کاهو هم کوه ها یه مقدارکی برف داشتن اگه شد چندتا عکس که با دوربین گوشی زیر خط فقرم گرفتم میزارم

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
مشهد آسمان گرفتست ولي غرب آسمان فوق العاده تيرست حالا بايد ببينيم بارش كي آغاز خواهد شد!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
آنومالي دماي ناحيه نينو 3.4 با افزايش خيره كننده 0.112 درجه اي به 0.367 درجه رسيد! اين بيشترين مقدار اين شاخص در حداقل 6 ماه گذشتست.

hasan1

کاربر ويژه
درود و صبح بخیر خدمت همه دوستان:گل:

اینجا بارش بسیار شدید باران از دیشب آغاز شده و خدا رو شکر همچنان بی وقفه ادامه داره. بارش به حدی شدیده که نه تنها بدون شک بیشترین بارش سال آبی 92-93 قم خواهد بود بلکه به نظر میاد نزدیک نیمی از اونچیزی که امسال در قم باریده توسط این سامانه باریده باشه. حدس من تا الان چیزی حدود 25-30 میل هست.

در ضمن این بارش بسیار بسیار بسیار بیشتر از پیش بینی های مدل های عددی gfs و ecm بوده تا حالا خدا رو شکر. البته گویا مدل کانادا پیش بینیش خیلی بهتر بوده.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود و صبح بخیر خدمت همه دوستان:گل:

اینجا بارش بسیار شدید باران از دیشب آغاز شده و خدا رو شکر همچنان بی وقفه ادامه داره. بارش به حدی شدیده که نه تنها بدون شک بیشترین بارش سال آبی 92-93 قم خواهد بود بلکه به نظر میاد نزدیک نیمی از اونچیزی که امسال در قم باریده توسط این سامانه باریده باشه. حدس من تا الان چیزی حدود 25-30 میل هست.

در ضمن این بارش بسیار بسیار بسیار بیشتر از پیش بینی های مدل های عددی gfs و ecm بوده تا حالا خدا رو شکر. البته گویا مدل کانادا پیش بینیش خیلی بهتر بوده.

سلام حسن عزیز

خبلی تبریک میگم و آرزو مبکنم روزهای بهاری و بارانی زیادی رو در پیشرو داشته باشید

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
همچنان غرب بارانی و مرطوب و شرق ابری و بدون بارش در مشهد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دیشب این متوگرام خودکار رو بروی گوشی نصب کردم وخیلی جالبه که علاوه بر پیش بینی ساعات آینده وضعیت فعلی موقعیت فعلی؛ فارغ از ایستگاه فرودگاه رو هم اون بالا بصورت نوشته نمایش میده.

مطابق این پیش بینی که دیشب هم صادر شده ما باید در غرب مشهد 20 میلیمتر بارش داشته باشیم

a6ega6y6.jpg

hasan1

کاربر ويژه

سلام حسن عزیز

خبلی تبریک میگم و آرزو مبکنم روزهای بهاری و بارانی زیادی رو در پیشرو داشته باشید

سلام امیرمحسن جان

سپاس فراوان از لطفت:گل:

اینجا مدت های طولانی بود که بارش جالب توجهی نداشتیم که خدا رو شکر در یک شب خاطره انگیز بارش بسیار خوبی دشت کردیم.

من هم که کم و بیش پیگیر مطالبتون بودم از بارش های پیاپی مشهد بسیار خوشحال شدم و واقعا بهتون تبریک میگم و امیدوارم که در ادامه هم بارش های قابل توجه بهاری داشته باشید تا بتونید حداقل به نرمال سالانه تون برسید.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیرمحسن جان

سپاس فراوان از لطفت:گل:

اینجا مدت های طولانی بود که بارش جالب توجهی نداشتیم که خدا رو شکر در یک شب خاطره انگیز بارش بسیار خوبی دشت کردیم.

من هم که کم و بیش پیگیر مطالبتون بودم از بارش های پیاپی مشهد بسیار خوشحال شدم و واقعا بهتون تبریک میگم و امیدوارم که در ادامه هم بارش های قابل توجه بهاری داشته باشید تا بتونید حداقل به نرمال سالانه تون برسید.

خواهش میکنم حسن عزیز

خدا رو شکر و آرزوی ادامه بارشها در جای جای ایران

hasan1

کاربر ويژه
نمیدونم این آمار بارش رو چطوری ثبت میکنند واقعا آمارشون آزار دهنده هست! دیشب ما از صدای شر شر بارون خوابمون نمیبرد اونوقت فقط 3.9 میل ثبت کردند!:تعجب2:

این در حالی هست که دو سه روز پیش در حالی که اینجا یه قطره بارون هم نیومده بود 1.5 میل ثبت کرده بودند!!!!

سیبری

کاربر ويژه
درود
کوهرنگ 66/4
یاسوج55/6
فریدونشهر 55/5
خوانسار47/5
سمیرم 48
داران46/5
سپیدان45
درودزن44
درود41/4