والا دوست عزیز زیاد من متخصص نیستم فقط همینو به عینه دیدم که کوهای سمت قوچان سفید پوش بودن وعکسای برفی قوچان هم که کاملا گویاست وشما گفتی شمال شرق بارش خوبی نداره اما قوچان وبجنورد از نظر جغرافی میشن شمال شرق ضمنا سامانه قبل هم بارش رگباری داشت خیلی از قسمتهای مشهد از جمله محله ماآخه بنده خدا تو که چیزی نمیدونی چرا قضاوت میکنی.. من در مورد سیستم قبلی گفتم مشهد بارش خوبی نداره . پستهامم هست. اما این استاد مسلم گفت تو چیزی نمیدونی و از این حرفا که آره جریانات و توزیع فشار نسبت به زمستون تغییر کرده و از این جورچیزا که اسمش تحلیل گذاشته.. در تهایت هم دیدیم که مشهد 0.5 میل بارید و حالا میگن که غرب مشهد باریده و ... خوب منم میگم خونمون بارشش 1000 میله شما برو اثبات کن:خنده1:
ببین پسر خوب منم دستم باز بود که توهین کنم و پستام پاک نشه و در عوض پستهای من که جواب این بنده خدا رو دادم سریع پاک شه ، همین میشه دیگه... شما اینجوری قضاوت میکنی.
قضیه این سیستمی که الان رو مشهد فعاله با اون سیستم قبلی خیلی فرق میکنه در سیستم قبلی حریانات کاملا مداری بود یعنی غرب سو شرق سو در این حالت مشهد بارش کمی کسب میکنه و انرژی سیستم به صورت وزش باد خالی میشه. اما سیستم حال حاظر نوع جریاناتش نه مداری است نه نصف النهاری یعنی چی یعنی جنوب غربی شمال شرقی است. و مشهد بالتبع بارش بهتری کسب خواهد کرد.
خطاب به اون دوستمون که فک میکنه خیلی کارشش درسته .. خوبه شما دستت حایی بند نیست والا خدا رو بنده نبودی:سوت:
آخه بنده خدا تو که چیزی نمیدونی چرا قضاوت میکنی.. من در مورد سیستم قبلی گفتم مشهد بارش خوبی نداره . پستهامم هست. اما این استاد مسلم گفت تو چیزی نمیدونی و از این حرفا که آره جریانات و توزیع فشار نسبت به زمستون تغییر کرده و از این جورچیزا که اسمش تحلیل گذاشته.. در تهایت هم دیدیم که مشهد 0.5 میل بارید و حالا میگن که غرب مشهد باریده و ... خوب منم میگم خونمون بارشش 1000 میله شما برو اثبات کن:خنده1:
ببین پسر خوب منم دستم باز بود که توهین کنم و پستام پاک نشه و در عوض پستهای من که جواب این بنده خدا رو دادم سریع پاک شه ، همین میشه دیگه... شما اینجوری قضاوت میکنی.
قضیه این سیستمی که الان رو مشهد فعاله با اون سیستم قبلی خیلی فرق میکنه در سیستم قبلی حریانات کاملا مداری بود یعنی غرب سو شرق سو در این حالت مشهد بارش کمی کسب میکنه و انرژی سیستم به صورت وزش باد خالی میشه. اما سیستم حال حاظر نوع جریاناتش نه مداری است نه نصف النهاری یعنی چی یعنی جنوب غربی شمال شرقی است. و مشهد بالتبع بارش بهتری کسب خواهد کرد.
خطاب به اون دوستمون که فک میکنه خیلی کارشش درسته .. خوبه شما دستت حایی بند نیست والا خدا رو بنده نبودی:سوت:
اتفاقا بارش شمال شرق بیشتر از شمال غرب و نقاط دیگر بوده البته اگه قوچان و بجنورد و شیروان رو جز شمال شرق بدونیم :خنده1:منم با اطلاعات ضعیفم تو هواشناسی و اینکه تمام کامنت ها رو خوندم حق رو به شما میدم اقا امیر محسن
خیلی خوبه که سند توزیع بارش سیستمی که بهش استناد میکنید موجود هست.
شما همیشه آرزوی خشک شدن زاگرس رو میکنید و اذعان میکنید که حرکت هر وقت زاگرس کم بارش بشه در نتیجه شمال شرق پر بارش میشه که این تحلیل شما توهمی بیش نیست!
سخن کوتاه میکنم و قضاوت را به دوستان عزیزم واگذار میکنم
اتفاقا بارش شمال شرق بیشتر از شمال غرب و نقاط دیگر بوده البته اگه قوچان و بجنورد و شیروان رو جز شمال شرق بدونیم :خنده1:منم با اطلاعات ضعیفم تو هواشناسی و اینکه تمام کامنت ها رو خوندم حق رو به شما میدم اقا امیر محسن
توی همین سندی که گذاشتی مشهد و شرق مشهد به سمت مرز افعانستان بارشی نداشته
100 کیلومتر اونور تر که باریده یعنی مشهد
فرودگاه مشهد و نوار مرزی شرق کشور بخش کوچکی از شمال شرق محسوب میشه و نه تمام شمال شرق!
دوست عزیز به نظرم بیخیال این بحث بشی خیلی بهتره همه نظرات خوندن وقضاوت ونتیجه گیری با بقیه100 کیلومتر اونور تر که باریده یعنی مشهد
دوست عزیز به نظرم بیخیال این بحث بشی خیلی بهتره همه نظرات خوندن وقضاوت ونتیجه گیری با بقیه
بابک جان اگه اون سیستم هم بررسی شه متوجه میشین که نوع جریانات مداری نبوده!!! در جریانات مداری شکل توپوگرافی زاگرس و همینطور بینالود اجازه نفوذ رطوبت در تراز 700 رو نمیدهسامان جان واقعا انتظار بیشتری ازشما داشتم
سنگین ترین برف مشهد 21.11.1376 میزان بارندگی مشهد :42.5
کوهرنگ بختیاری :100 میلیمتر درهمین روز
سند امار سایت هواشناسی کشور
بابک جان اگه اون سیستم هم بررسی شه متوجه میشین که نوع جریانات مداری نبوده!!! در جریانات مداری شکل توپوگرافی زاگرس و همینطور بینالود اجازه نفوذ رطوبت در تراز 700 رو نمیده
حالا اونجا من کلی گفتم منظورمو خوب نرسوندم .نمی دونم والله سامان جان من پیش شما اساتید درس می گیرم وازاین دلخوری بین شما وامیرمحسن عزیز واقعا ناراحتم ولی حرفم رو رک می زنم
شما می گفتی زاگرس باید نباره تا شمال شرق وضعیتش خوب شه نا جایی که یادم میاد شهربه شهرهم تعیین نکردی وخرف شما این بود که گفتم منم برهمون اساس دارم قضاوت می کنم وباسی وسه سال سنی که ازخداوند گرفتم بارها یادم مییاد جنوب غرب وغرب خوب باریده اینجا هم همچنین بارها هم اونجا اومده اینجا نه وهمین طوربرعکس
اونها هم گرفتار خشکسالی بودن ماهم تو بعضی سال گرفتار این وضعیت بودیم با این تفاوت که ایلام بامیانگین بارندگی 1000 میل شده بارشش 600میل ما با 250میل شده 150میل
پس دیگه فکرنکنم این موضوعات باعث بین شما دوبزرگوار کدورت پیش بیاره وامیدوارم هرچی زودتر هردود عزیز این دلخوری رو پایان بدین
بابک جان اگه اون سیستم هم بررسی شه متوجه میشین که نوع جریانات مداری نبوده!!! در جریانات مداری شکل توپوگرافی زاگرس و همینطور بینالود اجازه نفوذ رطوبت در تراز 700 رو نمیده
آخرین وضعیت پوشش ابر شمال شرق