• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیدمهدی

New member
آخه بنده خدا تو که چیزی نمیدونی چرا قضاوت میکنی.. من در مورد سیستم قبلی گفتم مشهد بارش خوبی نداره . پستهامم هست. اما این استاد مسلم گفت تو چیزی نمیدونی و از این حرفا که آره جریانات و توزیع فشار نسبت به زمستون تغییر کرده و از این جورچیزا که اسمش تحلیل گذاشته.. در تهایت هم دیدیم که مشهد 0.5 میل بارید و حالا میگن که غرب مشهد باریده و ... خوب منم میگم خونمون بارشش 1000 میله شما برو اثبات کن:خنده1:
ببین پسر خوب منم دستم باز بود که توهین کنم و پستام پاک نشه و در عوض پستهای من که جواب این بنده خدا رو دادم سریع پاک شه ، همین میشه دیگه... شما اینجوری قضاوت میکنی.
قضیه این سیستمی که الان رو مشهد فعاله با اون سیستم قبلی خیلی فرق میکنه در سیستم قبلی حریانات کاملا مداری بود یعنی غرب سو شرق سو در این حالت مشهد بارش کمی کسب میکنه و انرژی سیستم به صورت وزش باد خالی میشه. اما سیستم حال حاظر نوع جریاناتش نه مداری است نه نصف النهاری یعنی چی یعنی جنوب غربی شمال شرقی است. و مشهد بالتبع بارش بهتری کسب خواهد کرد.
خطاب به اون دوستمون که فک میکنه خیلی کارشش درسته .. خوبه شما دستت حایی بند نیست والا خدا رو بنده نبودی:سوت:
والا دوست عزیز زیاد من متخصص نیستم فقط همینو به عینه دیدم که کوهای سمت قوچان سفید پوش بودن وعکسای برفی قوچان هم که کاملا گویاست وشما گفتی شمال شرق بارش خوبی نداره اما قوچان وبجنورد از نظر جغرافی میشن شمال شرق ضمنا سامانه قبل هم بارش رگباری داشت خیلی از قسمتهای مشهد از جمله محله ما

golil

کاربر ويژه
افزایش بارش شمال شرق از نگاه فورکا
ir_____-rain-2014040309.jpg

ir_____-rain-2014040312.jpg

ir_____-rain-2014040315.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخه بنده خدا تو که چیزی نمیدونی چرا قضاوت میکنی.. من در مورد سیستم قبلی گفتم مشهد بارش خوبی نداره . پستهامم هست. اما این استاد مسلم گفت تو چیزی نمیدونی و از این حرفا که آره جریانات و توزیع فشار نسبت به زمستون تغییر کرده و از این جورچیزا که اسمش تحلیل گذاشته.. در تهایت هم دیدیم که مشهد 0.5 میل بارید و حالا میگن که غرب مشهد باریده و ... خوب منم میگم خونمون بارشش 1000 میله شما برو اثبات کن:خنده1:
ببین پسر خوب منم دستم باز بود که توهین کنم و پستام پاک نشه و در عوض پستهای من که جواب این بنده خدا رو دادم سریع پاک شه ، همین میشه دیگه... شما اینجوری قضاوت میکنی.
قضیه این سیستمی که الان رو مشهد فعاله با اون سیستم قبلی خیلی فرق میکنه در سیستم قبلی حریانات کاملا مداری بود یعنی غرب سو شرق سو در این حالت مشهد بارش کمی کسب میکنه و انرژی سیستم به صورت وزش باد خالی میشه. اما سیستم حال حاظر نوع جریاناتش نه مداری است نه نصف النهاری یعنی چی یعنی جنوب غربی شمال شرقی است. و مشهد بالتبع بارش بهتری کسب خواهد کرد.
خطاب به اون دوستمون که فک میکنه خیلی کارشش درسته .. خوبه شما دستت حایی بند نیست والا خدا رو بنده نبودی:سوت:

خیلی خوبه که سند توزیع بارش سیستمی که بهش استناد میکنید موجود هست.

c3z0ugol3fi1vhcus3a.jpg

شما همیشه آرزوی خشک شدن زاگرس رو میکنید و اذعان میکنید که حرکت هر وقت زاگرس کم بارش بشه در نتیجه شمال شرق پر بارش میشه که این تحلیل شما توهمی بیش نیست!

سخن کوتاه میکنم و قضاوت را به دوستان عزیزم واگذار میکنم

eli72

New member

خیلی خوبه که سند توزیع بارش سیستمی که بهش استناد میکنید موجود هست.

c3z0ugol3fi1vhcus3a.jpg

شما همیشه آرزوی خشک شدن زاگرس رو میکنید و اذعان میکنید که حرکت هر وقت زاگرس کم بارش بشه در نتیجه شمال شرق پر بارش میشه که این تحلیل شما توهمی بیش نیست!

سخن کوتاه میکنم و قضاوت را به دوستان عزیزم واگذار میکنم
اتفاقا بارش شمال شرق بیشتر از شمال غرب و نقاط دیگر بوده البته اگه قوچان و بجنورد و شیروان رو جز شمال شرق بدونیم :خنده1:منم با اطلاعات ضعیفم تو هواشناسی و اینکه تمام کامنت ها رو خوندم حق رو به شما میدم اقا امیر محسن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اتفاقا بارش شمال شرق بیشتر از شمال غرب و نقاط دیگر بوده البته اگه قوچان و بجنورد و شیروان رو جز شمال شرق بدونیم :خنده1:منم با اطلاعات ضعیفم تو هواشناسی و اینکه تمام کامنت ها رو خوندم حق رو به شما میدم اقا امیر محسن

شما خیلی لطف دارید دوست عزیزم.

اینهم تقدیم به شما و همه دوستان عزیز

بارش تجمعی مدل ECMWF تا 240 ساعت آینده:

2zo9f9jywrxrfd5bu9si.jpg

samann

کاربر ويژه
توی همین سندی که گذاشتی مشهد و شرق مشهد به سمت مرز افعانستان بارشی نداشته

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تحلیل وضعیت جوی 14 تا 16 فروردین 1393

50.gif

تاریخ : پنجشنبه چهاردهم فروردین 1393
51.gif

نویسنده : امیر محسن
52.gif

2 نظر

آپدیت : پنجشنبه 14 فروردین 1392 ساعت 13:15

بدلیل نفوذ بخش سرد و شمالی سامانه ضمن کاهش دما و وزش باد نسبتا شدید از بعد از ظهر امروز احتمال نمایان شدن بخشی از بارشها به شکل برف و یا برفآبه و یا حتی تگرگ در بخشهایی از استان خراسان شمالی و نواحی شمالی - غربی استان خراسان رضوی و همچنین غرب و جنوب غرب مشهد طی امروز بعداز ظهر و امشب دور از انتظار نیست!

نقشه کیفیت بارش به میلیمتر امروز بعداز ظهر

w3bxwy7g1ko5pgun1lbc.jpg

نقشه کیفیت بارش به میلیمتر برای اواخر وقت امشب

w5s596yj08yltkkud81e.jpg

بدلیل ورود و استقرار شاخه جنوبی سامانه فعالی که در روز گذشته در استانهای واقع در جنوب غرب ، غرب و مرکز کشور فعال بود ، از صبح امروز بارشها در سطح شهر مشهد آغاز شد که در بخشهای جنوب غرب و غرب مشهد میزان بارشها تا این لحظه از شدت بالایی برخودار میباشد:

آخرین تصاویر ماهواره ای امروز

hc2k76s6zrnp1hrtyw8.jpg

خروجی مدلها نشان میدهد که بخش جنوبی سامانه تا بعد از ظهر امروز در سطح استان و شهر مشهد به فعالیت خود ادامه داده تا اینکه از امشب بتدریج با استقرار شاخه شمالی در سطح استان بارشها بصورت ملایم در سطح استان تا اواخر وقت روز جمعه استمرار یابد که با کاهش دما نیز همراه خواهد بود.

شایان ذکراست بدلیل وجود رطوبت مطلوب در منطقه احتمال وقوع پدیده مه در بامداد روز جمعه و شنبه و همچنین شکل گیری و رشد ابرهای همرفتی در بعداز ظهر روز شنبه و بدنبال آن رگبار و رعد و برق پراکنده در نواحی مستعد استان و ییلاقات جنوب غرب مشهد دور از انتظار نمیباشد.

تصاویری از شدت بارش امروز صبح در غرب مشهد

8xm2iogya2ahnz6ebk7q.jpg

46hd9mj7cu9tezmmgdzb.jpg

svbaqzfhy15s3cp3cqwv.jpg

babak2006

کاربر ويژه
سامان جان واقعا انتظار بیشتری ازشما داشتم
سنگین ترین برف مشهد 21.11.1376 میزان بارندگی مشهد :42.5
کوهرنگ بختیاری :100 میلیمتر درهمین روز
سند امار سایت هواشناسی کشور

samann

کاربر ويژه
سامان جان واقعا انتظار بیشتری ازشما داشتم
سنگین ترین برف مشهد 21.11.1376 میزان بارندگی مشهد :42.5
کوهرنگ بختیاری :100 میلیمتر درهمین روز
سند امار سایت هواشناسی کشور
بابک جان اگه اون سیستم هم بررسی شه متوجه میشین که نوع جریانات مداری نبوده!!! در جریانات مداری شکل توپوگرافی زاگرس و همینطور بینالود اجازه نفوذ رطوبت در تراز 700 رو نمیده

babak2006

کاربر ويژه
بابک جان اگه اون سیستم هم بررسی شه متوجه میشین که نوع جریانات مداری نبوده!!! در جریانات مداری شکل توپوگرافی زاگرس و همینطور بینالود اجازه نفوذ رطوبت در تراز 700 رو نمیده

نمی دونم والله سامان جان من پیش شما اساتید درس می گیرم وازاین دلخوری بین شما وامیرمحسن عزیز واقعا ناراحتم ولی حرفم رو رک می زنم
شما می گفتی زاگرس باید نباره تا شمال شرق وضعیتش خوب شه نا جایی که یادم میاد شهربه شهرهم تعیین نکردی وخرف شما این بود که گفتم منم برهمون اساس دارم قضاوت می کنم وباسی وسه سال سنی که ازخداوند گرفتم بارها یادم مییاد جنوب غرب وغرب خوب باریده اینجا هم همچنین بارها هم اونجا اومده اینجا نه وهمین طوربرعکس
اونها هم گرفتار خشکسالی بودن ماهم تو بعضی سال گرفتار این وضعیت بودیم با این تفاوت که ایلام بامیانگین بارندگی 1000 میل شده بارشش 600میل ما با 250میل شده 150میل
پس دیگه فکرنکنم این موضوعات باعث بین شما دوبزرگوار کدورت پیش بیاره وامیدوارم هرچی زودتر هردود عزیز این دلخوری رو پایان بدین

samann

کاربر ويژه
نمی دونم والله سامان جان من پیش شما اساتید درس می گیرم وازاین دلخوری بین شما وامیرمحسن عزیز واقعا ناراحتم ولی حرفم رو رک می زنم
شما می گفتی زاگرس باید نباره تا شمال شرق وضعیتش خوب شه نا جایی که یادم میاد شهربه شهرهم تعیین نکردی وخرف شما این بود که گفتم منم برهمون اساس دارم قضاوت می کنم وباسی وسه سال سنی که ازخداوند گرفتم بارها یادم مییاد جنوب غرب وغرب خوب باریده اینجا هم همچنین بارها هم اونجا اومده اینجا نه وهمین طوربرعکس
اونها هم گرفتار خشکسالی بودن ماهم تو بعضی سال گرفتار این وضعیت بودیم با این تفاوت که ایلام بامیانگین بارندگی 1000 میل شده بارشش 600میل ما با 250میل شده 150میل
پس دیگه فکرنکنم این موضوعات باعث بین شما دوبزرگوار کدورت پیش بیاره وامیدوارم هرچی زودتر هردود عزیز این دلخوری رو پایان بدین
حالا اونجا من کلی گفتم منظورمو خوب نرسوندم .
اگه دقت کنین من همیشه بین غرب بینالود و شرق بینالود تفاوت قائلم . دلیلش فقط و فقط نوع جریاناته .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

شما از اول بگو با بنده مشکل داری !!!!!!!!

ببین همین امروز که مشهد بارش داره و برای اینکه الگوی بارش منطقه ما رو بهتر یاد بگیری باید بگم که امروز در اثر نفوذ پرفشار شمالی هم جریانات مداری داریم و هم در اثر چرخش کم فشار جنوبی جریانات نصف النهاری و نتیجه اینکه مشهد بارش خوبی هم داره

ero9acbd66ujdztwak7.jpg

پس این فرضیه ای هم که داری عنوان میکنی در خصوص جریانات مداری و عدم اجاز نفوذ رطوبت در تراز 700 کلا باطله مثل بقیه ادعاهایی که داری!

یعنی الان هم جریانات نصف النهاری داریم و هم مداری و رطوبت خوبی هم در تراز 700 نفوذ پیدا کرده!

ofmiddw0qaugz8z2xm5a.jpg

باز هم قضاوت با دوستان عزیز

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخرین وضعیت پوشش ابر شمال شرق

zoomimage2.ashx

فرهاد عزیز از شیروان سلام

و خیلی خوشحالم که شما هم به جمع ما پیوستید . بیصبرانه منتظر ارسال گزارش های مصور و زیبای شما از استان خراسان شمالی از جمله ، شهر شیروان- گلول و سرانی - سرداب و ینگه قلعه در بهار پیشرو هستیم

navid_komperes

New member
سامان عزیز من به عنوان یه آماتور برای درک یه حرف نیاز به سند و مدرک دارم, اگه شما حرفت درسته بسم الله چند خط بنویس و چندتا نقشه بزار , رک و رو راست شما فقط صحبت کردی اونم با لحن نا مناسب که چیزی جز ناصحیح بودن و پوچی ادعاهای شما رو به ذهن مخاطب نمیرسونه و آدم دائما ک میکنه از رو کینه حرف میزنی, امیرمحسن عزیز با نقشه و توضیحات و لحن مناسب و مودبانه ما رو قانع میکنه, پس از شمام انتظار میره به همین شکل عمل کنید که به عنوان یه بحث علمی پیش ذهن مخاطب جلوه کنه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا