• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه های پیش بینی بلند مدت همچنان به وقوع آنومالی مثبت بارش در غالب نقاط کشور و از جمله شمال شرق ایران در بازه زمانی 20 الی 27 فروردین اعتقاد دارند . پس خدا رو شکر روزهای بسیار خوب و زیبایی در انتظار کشور عزیزمون ایران هست:

hgyksrobxorxprxd9egt.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینجا یک ذره هوا روشن شده ولی همچنان با شدت و درشت دونه داره میباره:عید نوروز:

hasan1

کاربر ويژه
آخه بنده خدا تو که چیزی نمیدونی چرا قضاوت میکنی.. من در مورد سیستم قبلی گفتم مشهد بارش خوبی نداره . پستهامم هست. اما این استاد مسلم گفت تو چیزی نمیدونی و از این حرفا که آره جریانات و توزیع فشار نسبت به زمستون تغییر کرده و از این جورچیزا که اسمش تحلیل گذاشته.. در تهایت هم دیدیم که مشهد 0.5 میل بارید و حالا میگن که غرب مشهد باریده و ... خوب منم میگم خونمون بارشش 1000 میله شما برو اثبات کن:خنده1:
ببین پسر خوب منم دستم باز بود که توهین کنم و پستام پاک نشه و در عوض پستهای من که جواب این بنده خدا رو دادم سریع پاک شه ، همین میشه دیگه... شما اینجوری قضاوت میکنی.
قضیه این سیستمی که الان رو مشهد فعاله با اون سیستم قبلی خیلی فرق میکنه در سیستم قبلی حریانات کاملا مداری بود یعنی غرب سو شرق سو در این حالت مشهد بارش کمی کسب میکنه و انرژی سیستم به صورت وزش باد خالی میشه. اما سیستم حال حاظر نوع جریاناتش نه مداری است نه نصف النهاری یعنی چی یعنی جنوب غربی شمال شرقی است. و مشهد بالتبع بارش بهتری کسب خواهد کرد.
خطاب به اون دوستمون که فک میکنه خیلی کارشش درسته .. خوبه شما دستت حایی بند نیست والا خدا رو بنده نبودی:سوت:

دوست عزیز من بیشتر از اینکه بخوام از استدلالتون ایراد بگیرم از صحبت غیرمنطقی و غیر دوستانه تون متجعب شدم. شما الان خودتون دارین اذعان میکنید که شرایطی وجود داره که هم زاگرس خوب بباره هم شمالشرق پس چرا از بارش خوب در زاگرس اظهار ناراحتی میکنید؟ یعنی اگر بارش اونها کم بشه و بارش شما زیاد باشه شما خوشحال میشید و دوست دارید همیشه اینطوری باشه؟ اگر هم فکر میکنید بارش در زاگرس تا حالا بیشتر از نرمال بوده باز هم اشتباه کردید! بارش نرمال در بخش هایی از زاگرس به بیش از 1000 میل میرسه و شاید به طور متوسط در اکثر نقاط زاگرس بارش بیش از 500 میل باشه. تقریبا 80 درصد سامانه هایی که وارد کشور میشند یکی از پیک های بارششون زاگرس هستند!
به هر حال بازم میگم من بیشتر از اظهارات غیردوستانتون متعجب شدم. قطعا زاگرس نشینان هم هموطن ما هستند و قطعا اگر اونجا بارشش نرمال و فرانرمال باشه سود این بارش خوب به بقیه مناطق کشور هم خواهد رسید.

mehdi.

New member
هم اکنون ادامه برف در داران و فریدون شهر در ظهر 5 شنبه

خداروشکر بارشهای قابل توجهی در برخی مناطق استان داشتیم

فریدونشهر 45 سانتی متر برف و خوانسار 35 سانتی متر برف داشته ، سمیرم از نظر برف کمتر از انتظار بوده اما مجموع بارشهاش قابل توجه هست

آمار را خودتون ببینید:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام مهدی عزیز

بارشهای زیبا ، فراگیر و مطلوب در جنوبغرب میهن و از جمله شهر اصفهان رو خدمت شما و همه هموطنان عزیزم در اون خطه تبریک عرض میکنم.

هم اکنون ادامه برف در داران و فریدون شهر در ظهر 5 شنبه

خداروشکر بارشهیا قابل توجهی در برخی مناطق استان داشتیم

فریدونشهر 45 سانتی متر برف و خوانسار 35 سانتی متر برف داشته ، سمیرم از نظر برف کمتر از انتظار بوده اما مجموع بارشهاش قابل توجه هست

آمار را خودتون ببینید:

mehdi.

New member
متشکرم امیرمحسن عزیز
خداروبابت بارشهاش حتی اگه در روز سیزده بدر هم باشه سپاس

جالبه اینم بگم که سیزده منم بدر نشد!!!
دیروز از صبح هوای شهر اصفهان ابری بود و نسبتا خنک ، دقیقا سر بزنگاه که اکثریت مردم مشغول و سرگرم تهیه ناهار بودن و بساط سیخ و ذغالو و جوجه کباب بودن بارش بارون شروع شد ... از حدود 2 تا حدود 7:30 یه سره بارش زمستانی داشتیم و بارون امان نداد اصفهانیها روزشونو در دامن طبیعت بگذرونن کامل....

اکثریت مجبور شدن ناهارو خونه صرف کنن ... سیزده بدری نیمروزی داشتیم ما ....

با این حال خداروشکر

سیبری

کاربر ويژه
سیزده منم بدر نشد!!!
دیروز از صبح هوای شهر اصفهان ابری بود و نسبتا خنک ، دقیقا سر بزنگاه که اکثریت مردم مشغول و سرگرم تهیه ناهار بودن و بساط سیخ و ذغالو و جوجه کباب بودن بارش بارون شروع شد ... از حدود 2 تا حدود 7:30 یه سره بارش زمستانی داشتیم و بارون امان نداد اصفهانیها روزشونو در دامن طبیعت بگذرونن کامل....

اکثریت مجبور شدن ناهارو خونه صرف کنن ... سیزده بدری نیمروزی داشتیم ما ....

مهدی جان
تبریک
میمه هم برفی ثبت کرده؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
آخه بنده خدا تو که چیزی نمیدونی چرا قضاوت میکنی.. من در مورد سیستم قبلی گفتم مشهد بارش خوبی نداره . پستهامم هست. اما این استاد مسلم گفت تو چیزی نمیدونی و از این حرفا که آره جریانات و توزیع فشار نسبت به زمستون تغییر کرده و از این جورچیزا که اسمش تحلیل گذاشته.. در تهایت هم دیدیم که مشهد 0.5 میل بارید و حالا میگن که غرب مشهد باریده و ... خوب منم میگم خونمون بارشش 1000 میله شما برو اثبات کن:خنده1:
ببین پسر خوب منم دستم باز بود که توهین کنم و پستام پاک نشه و در عوض پستهای من که جواب این بنده خدا رو دادم سریع پاک شه ، همین میشه دیگه... شما اینجوری قضاوت میکنی.
قضیه این سیستمی که الان رو مشهد فعاله با اون سیستم قبلی خیلی فرق میکنه در سیستم قبلی حریانات کاملا مداری بود یعنی غرب سو شرق سو در این حالت مشهد بارش کمی کسب میکنه و انرژی سیستم به صورت وزش باد خالی میشه. اما سیستم حال حاظر نوع جریاناتش نه مداری است نه نصف النهاری یعنی چی یعنی جنوب غربی شمال شرقی است. و مشهد بالتبع بارش بهتری کسب خواهد کرد.
خطاب به اون دوستمون که فک میکنه خیلی کارشش درسته .. خوبه شما دستت حایی بند نیست والا خدا رو بنده نبودی:سوت:

با سلام
کاربری شما به جهت ادامه ی حاشیه و عدم توجه به اخطار کتبی و استفاده از کلمات حاشیه ساز به کاربری ساده تزل پیدا کرد. در صورت مشاهده ی مجدد مجبور به قطع دسترسی خواهیم شد.
موفق باشید

mehdi.

New member
مهدی جان
تبریک
میمه هم برفی ثبت کرده؟

ممنون دوست خوبم

بله میمه هم برف ثبت کرده آمارشو گذاشتم چند پست قبل تر

برف ثبت شده 13 بدری شهرهای استان :

فریدونشهر 45 سانتی متر
خوانساز 35 سانتی متر
داران 18 سانتی متر
گلپایگان 4 سانتی متر
سمیرم 3 سانتی متر
میمه 2 سانتی متر

سیبری

کاربر ويژه
یه ابر تندری بزرگ دقیقا از جنوب سبزوار تا بشرویه در خراسان جنوبی کشیده شده و دقیقا درهمون مکان رگبار و رعد و برق داریم

بشرویه آبدیت ساعت 13:30 هوا آفتابی و دما 20+ بود اما آبدیت الان 14:30 دما16+ و رگبار باران این نشون میده ابر تندریه خیلی خوبیه!

sa

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یه ابر تندری بزرگ دقیقا از جنوب سبزوار تا بشرویه در خراسان جنوبی کشیده شده و دقیقا درهمون مکان رگبار و رعد و برق داریم

بشرویه آبدیت ساعت 13:30 هوا آفتابی و دما 20+ بود اما آبدیت الان 14:30 دما16+ و رگبار باران این نشون میده ابر تندریه خیلی خوبیه!

sa

وضعیت فعلی وزش باد + توده فعال رعد و برق بر اساس اعلام سامانه آنلاین سازمان هوانوردی جهانی

45nwq2i3fvm541xex4no.jpg

babak2006

کاربر ويژه
اوه اوه دم فریدون شهرگرم
خدایی خیلیه 45 سانتی برف این موقع سال و واقعا فقط از عهده چند شهرخیلی محدود دراین موقع سال برمی یاد
جالب اینجاست کوهرنگ برف خوبی نیومده واکثریت بارش بصورت باران بوده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا