• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان

تا ساعت 00:00 UTC

و جالب هست که بدونید مدل جی اف اس در آپدیتهای پی در پی افتضاحی که داشت برای سرخس بارشی در حدود 0.1 میلیمتر پیش بینی میکرد!!!!!!!!!!!

سرخس 19 میلیمتر بارش داشته!!!

http://www.irimo.ir/wd/701-پیش-بینی-وضع-هوای-سرخس.html?id=178

بارش اصفهان هم اشتباه گزارش شده در واقع در 24 ساعت قبل شهر اصفهان بارشی نداشته:

http://www.irimo.ir/wd/701-پیش-بینی-وضع-هوای-اصفهان.html?id=17556

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

ممنون آرش جان

و درود بر این موج که طبق لینکی که دادید در غالب ایستگاه استان خراسان رضوی بارش بالای 10 میلیمتر از خودش بر جای گذاشته!

فریمان هم 22.5 میلیمتر بارش داشته!

سیدمهدی

New member
سلام به همگی و تبریک بخاطر بارش های خوب خبر ازادی مرزبان ها هنوز تایید رسمی نشده دوستان امیدوارم این دفعه صحت داشته باشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
8e8uhedy.jpg

اینهم رسمیش از هواشناسی استان

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

golil

کاربر ويژه
آمار میزان بارندگی در تمام شهرهای خراسان شمالی در سایت هواشناسی کل کشور اعلام می شود جز شیروان نمیدانم چرا این شیروان با توجه به به بزرگی شهرش یک ایستگاه درست هواشناسی ندارد نمیدانم چرا آماراش همش اشتباه است

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی

ممنون آرش جان

و درود بر این موج که طبق لینکی که دادید در غالب ایستگاه استان خراسان رضوی بارش بالای 10 میلیمتر از خودش بر جای گذاشته!

فریمان هم 22.5 میلیمتر بارش داشته!

سلام و وقت بخیر
فریمان به عنوان اولین ایستگاه در استان نرمالش رو رد کرد و مثبت شد:شاد: و از بقیه ایستگاهها در صدر جدول فاصله گرفت. کاشمر هم امسال خیلی خوب خودش رو در کورس نگه داشته! انشالله در ادامه فصل همه ایستگاهها بارندگی بیشتر از نرمالشون رو کسب کنند.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بعد از ظهر احتمال رعدوبرق هست؟

سلام

با آخرین آپدیت نقشه های امروز یعنی 06:00 یو تی سی در نواحی که در نقشه زیر مشخص کردم شانس وقوع رعد و برق وجود داره و وضعیت دمایی مشهد تحت هیچ عنوان مناسب رعد و برق نیست در حال حاضر

n2adm67wt5315cjpjosk.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام و وقت بخیر
فریمان به عنوان اولین ایستگاه در استان نرمالش رو رد کرد و مثبت شد:شاد: و از بقیه ایستگاهها در صدر جدول فاصله گرفت. کاشمر هم امسال خیلی خوب خودش رو در کورس نگه داشته! انشالله در ادامه فصل همه ایستگاهها بارندگی بیشتر از نرمالشون رو کسب کنند.

سلام مهدی جان

تبریکات فراوان:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نرخ بارش در غرب مشهد افزایش یافته و الان در واقع من Rain گزارش میکنم.

در ضمن امروز دوستان به سمت دامنه های بینالود رفته بودند و از ارتفاع 1300 متر به بالا گزارش برف درشت دادند.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان
میزان بارش ایستگاه بارانسنجی من به 14 میلیمتر رسید که 4.9 میلیمتر مربوط به رگبار صبح هست.

میزان بارش تجمعی در بارانسنج من از ابتدای سال 93 تا امروز به 74.5 میلیمتر رسید که در همین مدت فرودگاه مشهد 62.7 میلیمتر بارش ثبت کرده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا