• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
خدارا از رحمت بی منتهایش در بارشهایمان و آزادای سربازان میهن شاکریم....

golil

کاربر ويژه
خدا را صد هزار شکر که همه سربازان وطن آزاد شدند فکر کنم یکی از سربازان از خراسان شمالی بود به خانواده این آزادگان تبریک می گوئیم از همه کسانی که در امر آزادی این سرباران هم تلاش نمودند آرزوی موفقیت داریم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اپلیکیشن گوشی من که اطلاعات جوی رو بر اساس موقعیت موبایل پردازش میکنه دمای هوا رو در حال حاضر 6.2 سانتیگراد نشون میده و اعتقاد داره که اینجا هنوز 6 میلیمتر دیگه بارش در پیش داره

aty7erer.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

kingmostafa

New member
سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز و زحمت کش بخش هواشناسی که هر چند فعالیت نمی کنم اما همیشه از پست های خوبتون استفاده می کنم.مخصوصا آقا امیرمحسن عزیز که حسابی زحمت می کشند

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید طی این هفته وضعیت جوی در استان های خراسان و سمنان و مازندران و گلستان چگونه است؟؟؟ در چه روزهایی بارش دارن و چه روزهایی ندارن؟؟ بعد اینکه وضعیت جنگل ابر چطوریه؟ میشه این هفته رفت؟؟

تشکر فراوان:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

ابتدا آزادی سربازان ایرانی رو از دست تروریست های جیش العدل تبریک میگم...در ثانی بارش های خوب روز و شب گذشته رو در شمالشرق کشور به تمام دوستانم در این خطه و خودم تبریک میگم:گل::خنده1:

:شاد2::شاد2::شاد::شاد:

ویرایش شد!!!!:احترام:

پیوست ها

• cfs-avg_apcpna7d_asia_2.png
    cfs-avg_apcpna7d_asia_2.png
    163.5 کیلوبایت · بازدیدها: 4

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز و زحمت کش بخش هواشناسی که هر چند فعالیت نمی کنم اما همیشه از پست های خوبتون استفاده می کنم.مخصوصا آقا امیرمحسن عزیز که حسابی زحمت می کشند

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید طی این هفته وضعیت جوی در استان های خراسان و سمنان و مازندران و گلستان چگونه است؟؟؟ در چه روزهایی بارش دارن و چه روزهایی ندارن؟؟ بعد اینکه وضعیت جنگل ابر چطوریه؟ میشه این هفته رفت؟؟

تشکر فراوان:گل:

سلام دوست عزیزم

خواهش میکنم و از لطف شما بی نهایت سپاسگذارم.

اونچیزی که از مدل معتبر پیش بینی بلندمدت هواشناسی CFSv2 بر میاد حکایت از این داره که ما در بازه زمانی 8 الی 14 روز آینده با آنومالی مثبت بارش در غالب نقاط کشور و از جمله نقاطی که شما نام برید مواجه خواهیم بود.

و با توجه به پیش بینی های اخیر این مدل که بسیار درست و دقیق بوده میشه به این مدل اعتماد کامل داشت و منتظر ظهور بارشها در نقشه های کوتاه مدت شد انشا ء الله:

z0ex0iilpt8wxuhqoas.jpg

سیبری

کاربر ويژه
خوب به عکس و تیتر العربیه کثیف نگاه کنید!
العربیه و کلا رسانه ها و دولتهای کثیف عرب منطقه مشخصه که با پول کثیف خودشون نقش اساسی در خط دهی، سازمان دهی و حتی هدف گذاری سازمانهای قومی و تروریستی در ایران دارند
اسم رسمی این گروهک که بازمانده گروهک ریگی هستش ( جیش العدل ایران) که تو پرچمهاش مشخصه( این نشون میده اونها یعنی گروه جیش العدل ایران خودشون رو گروهی ایرانی میدونن که خواهان اجرای مساوات و عدالت در برخورد با اقلیت اهل تسنن در ایران هستن) ولی تیتر العربیه کثیف اینه: جیش العدل بلوچی ! آزادی گروگانهای ایرانی رو اعلام کرد یعنی با این تیترش در واقع داره بر طبل جدایی طلبی قوم بلوچ می کوبه و به جوانان الجیش خط میده و میگه شما بلوچ هستید و نه ایرانی و گروگانهای شما ایرانی هستن

136632_606.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استانتاریخ : 15/1/93​
مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
آخرین نقشه ها و مدلهای هواشناسی نشان دهنده استقرار سامانه بارشی تا اواخر روز شنبه بر روی استان است که پیامد آن ابرناکی توام با بارش گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد نسبتا شدید در غالب نقاط استان خواهد بود. بر اين اساس:
پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
جمعه 15/01/1393 ( از ساعت 00 تا 24 )
شنبه 16/01/1393 ( از ساعت 00 تا 24 )
یکشنبه 17/01/1393 ( از ساعت 00 تا 24 )
نواحی شمالی
ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و در برخی نقاط با بارش برف و باران ومه آلودنیمه ابری تا ابری ومه آلود در بعضی ساعات بارش باران (در ارتفاعات برف وباران ) گاهی وزش باد در اواخر وقت کاهش ابرکمی تا نیمه ابری همراه با مه صبحگاهی گاهی وزش باد
نواحی مرکزی
ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و در برخی نقاط با بارش باران (در ارتفاعات برف وباران) ومه آلودنیمه ابری تا ابری ومه آلود در بعضی ساعات بارش باران گاهی وزش باد در اواخر وقت کاهش ابر
کمی تا نیمه ابری همراه با مه صبحگاهی گاهی وزش باد
نواحی جنوبی
نیمه ابری تا ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید در برخی نقاط رگبار باران واحتمال رعد برق و مه آلودنیمه ابری تا ابری ومه آلود در بعضی ساعات رگبار باران گاهی وزش باد نسبتا شدید در اواخر وقت کاهش ابر
شهرستانمشهد
ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و در بعضی ساعات با بارش باران (در ارتفاعات برف وباران)ومه آلودنیمه ابری تا ابری ومه آلود در بعضی ساعات بارش باران گاهی وزش باد در اواخر وقت کاهش ابر
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
4
8
5
15
6
21
گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته :در 24 ساعت گذشته قوچان با حداقل دمای صفر درجه سانتیگراد خنکترین و خواف با حداکثر دمای 22 درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای مشهد 4 و 14 درجه سانتیگراد بوده است . طی 24 ساعت گذشته بیشترین بارندگی ازایستگاه هواشناسی فریمان و به مقدار 22.1 میلیمتر گزارش شده است. پیش بین مسئول : مرتضی اثمری رئیس اداره پیش بینی : یحیی قاینی پور

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
منطقه ما 2 ساعت هست که بارش داره ولی نمیدونم چرا فرودگاه هیچ بارشی نداره

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
وضع هوای سربیشه

هوای حاضر ساعت: 19:04
پیش بینی 3 روز آینده

N_35_XL.png
10° c
تگرگ

جهت باد: -​