• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

golil

کاربر ويژه
آقا امیر نظر لطف شماست ما که غافلگیر شدیم صبح ابرها رو نگاه می کردم گفتم شاید بعداز ظهر این اتفاق بیفته ولی فکر نمی کردم اینجوری بشه کار خدا رو چی دیدی شاید منطقه شمال شرق اگه اینجوری پیش بره میانگین بلند مدت به نرمال برسه یا شاید بالاتر بشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وضعیت و الگوی جو منطقه ما امروز ساعت 12:00 UTC به شرح ذیل بوده:

5av8lwqwliaecjgatsdf.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من یک اشتباهی کردم فیلمها رو دارم با بلوتوث منتقل میکنم کلی زمان داره هدر میشه:تعجب2:

rahsazan

کاربر ويژه
سلام مجدد
رعد و برق زد فکر کنم ترانس برق محله ترکید نتونستم بیام فروم:تعجب2:

2.1 میلیمتر اینجا بارید

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این آپدیت تا 102 ساعت آینده است و میخوام بگم اون لکه های بارشی که در نقشه دیده میشه همشون سلولهای طوفان و رعد و برق هستند!!!!!!!

14040918_2_0512.gif

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
اولــین عــکس از ماهـــی Barreleye که در اعــماق اقیانوس آرام زندگی میکنه. ســرِ این ماهی کامـلا شفافـــه به شکلــی کــه مغــز و اجــزای داخــل ســر اون کامــل قــابـل رویتـــه.

10156068_405246692950910_131648091_n.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اولــین عــکس از ماهـــی Barreleye که در اعــماق اقیانوس آرام زندگی میکنه. ســرِ این ماهی کامـلا شفافـــه به شکلــی کــه مغــز و اجــزای داخــل ســر اون کامــل قــابـل رویتـــه.

مشاهده پیوست 55036

شگفت انگیزه هادی

خیلی عالی بود مطلب:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب فیلمها منتقل شدند ولی چون با موبایل جدیدم گرفتم باید km player رو آپدیت کنم تا فیلم رو درست و صحیح نشون بده !!!

عجب گیری کردیم ها !!!!!!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
فردا بعد از ظهر و شب احتمال رگبار و رعد و برق با سر و شکلی خیلی بهتر برای مشهد و نیمه شمالی خراسان هست

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
خوب فیلمها منتقل شدند ولی چون با موبایل جدیدم گرفتم باید km player رو آپدیت کنم تا فیلم رو درست و صحیح نشون بده !!!

عجب گیری کردیم ها !!!!!!!!!!!!!

موبایل جدید مبارک حالا مدلش چی هست؟:سکوت::سوت::83::فرار2::چشمک:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

موبایل جدید مبارک حالا مدلش چی هست؟:سکوت::سوت::83::فرار2::چشمک:

مرسی جدید که نیست همون نت 3 هست دیگه تا حالا با این رعد و برق نگرفته بوده ولی اون نوکیای قبلییم خیلی بهتر تو شب فیلم رعد و برق میگرفت

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
34 مگ دانلود تموم شد داره نصب میشه. من برم برای ریستارت تا خوب کار کنه بر میگردم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا