• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

خواهش میکنم هادی جان

خودم اصلا راضی نیستم با اینها چون این شات از روی فیلم بود.

انشاء الله یک سیستم مشتی بیاد همگی با آمادگی قبلی بریم روی کوههای آب و برق دوربین و سه پایه مستقر کنیم بعد اون موقع است که عکسهای توپی از آب در میاد.

پارک خورشید هم خیلی خوبه ولی از وقتیکه انتظامات اونجا واسه دوربین و عکاسی در شب خیلی برخورد بدی با من کردن دیگه پام رو اونجا نذاشتم از دست اون بیشعورها!!!!!!

خوب امیر جان اینجا یک کشور جهان سومی هست و اینجور چیزها عادی است

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

خوب امیر جان اینجا یک کشور جهان سومی هست و اینجور چیزها عادی است

باور میکنی با ترس و لرز دوربینم رو برای عکاسی در میارم.

پارک وکیل آباد که اونجا باید با هماهنگی قبلی و ارائه کارت ملی عکس بگیری تازه اولش باهت طی میکنند رو به اینور عکس ممنوع رو به اونور عکس ممنوع تازه ده تا به پا بصورت کنترل نا محسوس از پشت دار و درخت هوات رو دارند!

پارک خورشید هم که از اون بدتر!!!!!!

ای خدا!!!!!!!!!!!!!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

باور میکنی با ترس و لرز دوربینم رو برای عکاسی در میارم.

پارک وکیل آباد که اونجا باید با هماهنگی قبلی و ارائه کارت ملی عکس بگیری تازه اولش باهت طی میکنند رو به اینور عکس ممنوع رو به اونور عکس ممنوع تازه ده تا به پا بصورت کنترل نا محسوس از پشت دار و درخت هوات رو دارند!

پارک خورشید هم که از اون بدتر!!!!!!

ای خدا!!!!!!!!!!!!!
یارو :اخطار::اخطار::اخطار::اخطار::اخطار::اخطار::بدجنس::بدجنس::بدجنس::بدجنس::بدجنس::بدجنس::بدجنس:
امیر محسن :فرار::فرار::فرار::فرار::فرار::فرار2::فرار2::فرار2::فرار2:

بعدش حالت امیرمحسن :75::73::75::73:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
منتهی ناگفته نماند وقتی این لنزش رو سوار دوربین میکنم معمولا ملت کپ میکنند تازه این لنزش در حالت یسته است ، بازش شبیه تلسکوپ فضایی هابل میشه:

400px-Canon_EF_75-300_f-4-5.6_III.jpg

mV0M222wb0hV1XHX7KcBtHw.jpg

75-300mm-f-4-5.6-III-USM.jpg

سیدمهدی

New member
مرسی از امیرمحسن خان وبقیه بچه ها که عکسای قشنگی گذاشتن من که دیگه ضایعه عکس بزارم کیفیتش به دوستان نمیرسه انشالا اگه یارانمو قطع نکردن یه گوشی یا دوربین خوبی بخرم درباره انتظامات پارک بگم اونا هیچ اختیاری ندارن وهیچ قدرتی هم ندارن خودم نه ولی با دوستام که البته اونا هم به بچه های بالا وصل هستن چند باری با این انتظاماتی ها دعوا کردیم

golil

کاربر ويژه
امیر محسن عکسهایت خیلی عالی بود با توجه به اینکه از روی فیلم شات شده بودند ولی موقعیت مکانی آن با توجه به خیابون بودنش مخصوصاً دومی خیلی جالب بود

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن عکسهایت خیلی عالی بود با توجه به اینکه از روی فیلم شات شده بودند ولی موقعیت مکانی آن با توجه به خیابون بودنش مخصوصاً دومی خیلی جالب بود

خیلی ممنون فرهاد عزیز

این عکس رو با دوربین پارسال اردیبهشت از کلات به سمت گلول و سرانی میرفتیم در پمپ بنزین درگز گرفتم و عجب روزی بود اونروز از کلات تا گلول طوفان و رعد و برق به معنای واقعی بود خصوصا در محدوده رودخانه زنگلانلو تا چاپشلو!!!!!!!!!

cf91b5910.jpg

seyyedalireza

مدیر موقت
انشالله اگه فردا شب هم هوا رعدوبرقی شد چند تا عکس خوب بگیرید ایا فردا هم هوا رعدوبرقی هست؟
ولی من نفهمیدم که برا چی نمیزارن عکس بگیرین توی پارک

golil

کاربر ويژه
آقا امیر ماشاء ا... معلومه از نظر تجهیزات عکاسی دستت پره و چون این تجهیزات خیلی گران قیمت است . خیلی عالی بود عکس دیگت مرحبا داره واقعاً به علاقت به هواشناسی ایمان کامل آوردم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
انشالله اگه فردا شب هم هوا رعدوبرقی شد چند تا عکس خوب بگیرید ایا فردا هم هوا رعدوبرقی هست؟
ولی من نفهمیدم که برا چی نمیزارن عکس بگیرین توی پارک

چند تا دلیل داره اولا اینکه داخل شهر مشهد یک سری مراکز نظامی هست که خوب رو اونا حساسیت هست. و تا زمانیکه این مراکز به خارج از شهر منتقل نشه همین آش و همین کاسه است ویک دلیل دیگه اینکه خوب با دوربین با لنز تله یا زوم ممکنه خدایی نکرده کسی سوء استفاده کنه و از داخل آپارتمان ها و حریم خصوصی مردم عکس بگیره بدون اینکه اونها مطلع باشند.

با موبایل و یا دوربین معمولی مشکلی نیست عکس گرفتن ولی بادوربین حرفه ای عکاسی ایراد داره و اجازه میخواد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آقا امیر ماشاء ا... معلومه از نظر تجهیزات عکاسی دستت پره و چون این تجهیزات خیلی گران قیمت است . خیلی عالی بود عکس دیگت مرحبا داره واقعاً به علاقت به هواشناسی ایمان کامل آوردم

فرهاد جان

نظر لطفتونه و بنده رو شرمنده می فرمایید. خوب علاقه به هواشناسی و رصد پدیده های جوی امکانات میخواد .

باور میکنید که من بیشتر این کارهای storm chaser های امریکایی رو دانلود میکنم و تماشا میکنم !! واقعا خیلی کار هیجان انگیزی و خیلی هم لذت بخشه ، منتهی امکانات اونها کجا و ما کجا!!!!

بعد هم اونا اکثرشون دانشمند هستند و ریسک خطر میکنند به دل گربادها میزنند تا بتونند رفتار طوفان ها رو از نزدیک شناسایی کنند تا در پیش بینی وقوع این طوفانها و جلوگیری از خسارت های مالی و جانی احتمالی اقدام کنند.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
حالا بنظرتون فردا هم رعدوبرق در مشهد داریم

فردا احتمالش در مشهد و بخشهایی از خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی خصوصا برای بعدازظهر و شب خیلی بالاست.

فردا شهرهای قوچان و بجنورد بین 8 تا 10 درجه افزایش دما دارند و این برای قدرت گرفتن هسته سلول های رگبار و رعد و برق خیلی خوبه.

علاوه بر این فردا ریزش هوای سرد و مرطوب رو از سمت دریای کاسپین داریم و رطوبت بسیار خوبی در تراز های 700 و 850 در نقشه ها دیده میشه.

golil

کاربر ويژه

فرهاد جان

نظر لطفتونه و بنده رو شرمنده می فرمایید. خوب علاقه به هواشناسی و رصد پدیده های جوی امکانات میخواد .

باور میکنید که من بیشتر این کارهای storm chaser های امریکایی رو دانلود میکنم و تماشا میکنم !! واقعا خیلی کار هیجان انگیزی و خیلی هم لذت بخشه ، منتهی امکانات اونها کجا و ما کجا!!!!

بعد هم اونا اکثرشون دانشمند هستند و ریسک خطر میکنند به دل گربادها میزنند تا بتونند رفتار طوفان ها رو از نزدیک شناسایی کنند تا در پیش بینی وقوع این طوفانها و جلوگیری از خسارت های مالی و جانی احتمالی اقدام کنند.
من هم چند تا مستند ها از اونها دیده ام امکانات ما در مقابل تجهیزات آنها که بصورت انلاین و هر لحضه در حال اپدیت است صفر است مثل همین رعدو برق امروز چون اونها قبل از وقوع این رعد و برقها در آن مکان حاضر هستند

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من هم چند تا مستند ها از اونها دیده ام امکانات ما در مقابل تجهیزات آنها که بصورت انلاین و هر لحضه در حال اپدیت است صفر است مثل همین رعدو برق امروز چون اونها قبل از وقوع این رعد و برقها در آن مکان حاضر هستند

دقیقا

مثلا من امروز ظهر دیدم ابرهای cb خیلی خفنی روی منتهی الیه شمال غرب
مشهد و بر روی هزار مسجد شکل گرفته بود منتهی ما چون رادار هواشناسی و تصاویر ماهواره ای با کیفیت نداریم با خودم گفتم تا به ما برسن مضمحل شدن واسه همین گرفتم تخت خوابیدم و گرنه مطمئن باشید که امروز بعداز ظهر و شب یک جای خوبی مستقر میشدم و چند تا عکس واقعی خوب میگرفتم از این رعد وبرقها که بعضا صاعقه هم بودند.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

تبریک میگم به دوستانی که امروز بارش های مخصوص این فصل{ابرهای همرفتی و بارش های رگباری شدید و تگرگ} رو تجربه کردند..بخصوص داش محسن عزیز و فرهاد گل از شیروان..

بجنورد که متاسفانه بارشی نداشت و تنها هوا کمی سرد شد...راستی فردا چطوره؟؟استاد امیرمحسن؟؟؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر دوستان عزیز

تبریک میگم به دوستانی که امروز بارش های مخصوص این فصل{ابرهای همرفتی و بارش های رگباری شدید و تگرگ} رو تجربه کردند..بخصوص داش محسن عزیز و فرهاد گل از شیروان..

بجنورد که متاسفانه بارشی نداشت و تنها هوا کمی سرد شد...راستی فردا چطوره؟؟استاد امیرمحسن؟؟؟

سلام محمد جان

فردا هوا خوبه و بنظرم شما هم شانس همرفت خوبی داشته باشید و البته در طول روز با افزایش دما و شب با کاهش دما

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا