• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
زنده باد بر مدل ecmw f که آپدیت خوبی کرد:

he88h4qz0qc0h9mefdpk.jpg

golil

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

تبریک میگم به دوستانی که امروز بارش های مخصوص این فصل{ابرهای همرفتی و بارش های رگباری شدید و تگرگ} رو تجربه کردند..بخصوص داش محسن عزیز و فرهاد گل از شیروان..

بجنورد که متاسفانه بارشی نداشت و تنها هوا کمی سرد شد...راستی فردا چطوره؟؟استاد امیرمحسن؟؟؟
من خیلی به افزایش بارندگیها در بجنورد امیدوارم انشائ الله به امید خدا بارندگیهای اونجا هم شکل و شمایل خوبی بگیره

محمد بجنورد

کاربر ويژه

سلام محمد جان

فردا هوا خوبه و بنظرم شما هم شانس همرفت خوبی داشته باشید و البته در طول روز با افزایش دما و شب با کاهش دما

سلام استاد؛ارادت

وای!!!نه!!!برخلاف همیشه که بارندگی رو میپسندمو دنبال بارشم؛فردا اصلا دوست ندارم که بارشی رخ بده!!ولی خب خواست خداست و ما هم سر تعظیم فرو می آوریم به این مورد..

من خیلی به افزایش بارندگیها در بجنورد امیدوارم انشائ الله به امید خدا بارندگیهای اونجا هم شکل و شمایل خوبی بگیره

درود فرهادجان

سپاس از لطفت..متاسفانه وضعیت بارندگی در استانمون اصلا جالب نیست و بجنورد و شیروان بیشترین کمبود بارش رو دارن در استان{البته تا قبل از عید}..بنده هم آرزو میکنم که این بارش های اخیری که در شهر شیروان رخ داده؛زین پس هم با شدت و قوت بیشتری ادامه داشته باشه..:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
چهارشنبه و جمعه مشهد بارش خوبی داره و بنظرم جمعه خیلی آزاد باشم و بتونم راحت بزنم به طبیعت و کلی با این سیستم حال کنم:خجالت2:

هر کی از مشهد پایه است پخ بده تا ببینیم چیکار میشه کرد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

این تصویر بالا میانگین ثبت شده ضخامت لایه 500-1000 میلی بار هست که چند وقت پیش نقشه این مدل رو از منبع مدل CFSv2 که برای ماه آپریل پیش بینی شده بود در انجمن گذاشتم اگه دوستان خاطرشون باشه و می بینیم که چقدر خوب این مدل داره جواب میده!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

این تصویر بالا میانگین ثبت شده ضخامت لایه 500-1000 میلی بار هست که چند وقت پیش نقشه این مدل رو از منبع مدل CFSv2 که برای ماه آپریل پیش بینی شده بود در انجمن گذاشتم اگه دوستان خاطرشون باشه و می بینیم که چقدر خوب این مدل داره جواب میده!

cfs نه تنها بلند مدتش خوب جواب میده بلکه کوتاه مدتش هم خیلی خوبه

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
[h=4]Mashhad Airport Forecast
The report was made 3 hours and 4minutes ago, at 16:59 UTC
Forecast valid from 05 at 18 UTC to 06 at 24 UTC
Wind 04 m/s from west/southwest
Visibility 6000 m
Few clouds at a height of 914 m

چهارشنبه و جمعه مشهد بارش خوبی داره و بنظرم جمعه خیلی آزاد باشم و بتونم راحت بزنم به طبیعت و کلی با این سیستم حال کنم:خجالت2:

هر کی از مشهد پایه است پخ بده تا ببینیم چیکار میشه کرد.
سلام امیر جان اگه رخصت حضور بدین ما در خدمتیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا