Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
زنده باد بر مدل ecmw f که آپدیت خوبی کرد:
من خیلی به افزایش بارندگیها در بجنورد امیدوارم انشائ الله به امید خدا بارندگیهای اونجا هم شکل و شمایل خوبی بگیرهدرود بر دوستان عزیز
تبریک میگم به دوستانی که امروز بارش های مخصوص این فصل{ابرهای همرفتی و بارش های رگباری شدید و تگرگ} رو تجربه کردند..بخصوص داش محسن عزیز و فرهاد گل از شیروان..
بجنورد که متاسفانه بارشی نداشت و تنها هوا کمی سرد شد...راستی فردا چطوره؟؟استاد امیرمحسن؟؟؟
1 | Shahrud (Iran) | 6.9 mm |
2 | Nehbandan (Iran) | 6.4 mm |
3 | Torbat-Heydarieh (Iran) | 2.7 mm |
4 | Zabol (Iran) | 2.1 mm |
5 | Ghazvin (Iran) | 2.0 mm |
6 | Zahedan (Iran) | 2.0 mm |
7 | Ghuchan (Iran) | 1.0 mm |
8 | Noshahr (Iran) | 0.8 mm |
9 | Tehran-Mehrabad (Iran) | 0.6 mm |
10 | Ramsar (Iran) | 0.4 mm |
11 | Mashhad (Iran) | 0.3 mm |
12 | Bojnourd (Iran) | 0.2 mm |
13 | Gharakhil (Iran) | 0.0 mm |
14 | Kashmar (Iran) | 0.0 mm |
15 | Sanandaj (Iran) | 0.0 mm |
سلام محمد جان
فردا هوا خوبه و بنظرم شما هم شانس همرفت خوبی داشته باشید و البته در طول روز با افزایش دما و شب با کاهش دما
من خیلی به افزایش بارندگیها در بجنورد امیدوارم انشائ الله به امید خدا بارندگیهای اونجا هم شکل و شمایل خوبی بگیره
این تصویر بالا میانگین ثبت شده ضخامت لایه 500-1000 میلی بار هست که چند وقت پیش نقشه این مدل رو از منبع مدل CFSv2 که برای ماه آپریل پیش بینی شده بود در انجمن گذاشتم اگه دوستان خاطرشون باشه و می بینیم که چقدر خوب این مدل داره جواب میده!
سلام امیر جان اگه رخصت حضور بدین ما در خدمتیمچهارشنبه و جمعه مشهد بارش خوبی داره و بنظرم جمعه خیلی آزاد باشم و بتونم راحت بزنم به طبیعت و کلی با این سیستم حال کنم:خجالت2:
هر کی از مشهد پایه است پخ بده تا ببینیم چیکار میشه کرد.
سلام امیر جان اگه رخصت حضور بدین ما در خدمتیم