• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
مشهد هوا سرد و زمستاني است و وزش باد شديد به همراه باران ريزه

golil

کاربر ويژه
meteogram.php

بارندگيهاي پنج روزه از ديد فوركا شهرستان بجنورد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت : دوشنبه 18 اسفند 1393 ساعت 08:35

همانطوریکه در پست روز گذشته در این سایت اعلام شده بود سرانجام در شب گذشته جبهه سرد شمالی از سمت نواحی شمالی، استان خراسان رضوی را تحت تاثیر خودش قرار داد ولی به دلیل فراهم نبودن شرایط در سطح زمین علیرغم وجود رطوبت مناسب، ما شاهد وزش تند باد شدید در غالب شهر های خراسان رضوی بودیم بنحویکه شب گذشته به دلیل وقوع طوفان شن محور مشهد -سرخس مسدود گردید که با تلاش مامورین اداره راه و ترابری این محور از صبح امروز مجددا بازگشایی شد.
[FONT=Vazir,times,serif]بیشترین سرعت وزش باد در شهر مشهد در شب گذشته به بیش از 17 متر در ثانیه
[FONT=Vazir,times,serif]( حدود 61.2 کیلومتردر ساعت ) رسید که در بعضی از شهرستانها از جمله سرخس به بیش از 70 کیلومتر نیز رسیده است.
در اثر فعالیت سامانه مذکور هر چند که در شهر مشهد و مناطق دشت مانند پدیده ای به شکل وقوع بارش نداشته ایم ولی مطابق با آخرین برداشت های تصاویر TRMM ماهواره ای بارش، ظرف 12 ساعت گذشته بیشترین بارشها در بلندیهای رشته کوههای هزار مسجد حدفاصل شهرستان قوچان و شهر مشهد به ثبت رسیده است:

pm6axyl9opk9kzt7rzj0.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
کد خبر: 81110677 (3936670) | تاریخ خبر: 17/01/1393 | ساعت: 22:40|
نسخه چاپی | ارسال به دوستان

سرعت وزش باد در مشهد به 17 متر بر ثانیه رسید [h=3]مشهد- ایرنا- کارشناس مرکز دیده بانی هواشناسی خراسان رضوی گفت: سرعت وزش باد شدید در مشهد و برخی از شهرستان های این استان به بالاتر از 17 متر بر ثانیه رسید.
81110677-5606001.jpg
عباس آزاد شریفی دقایقی پیش در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: وزش باد شدید از یک ساعت گذشته مناطق مختلف شهر مشهد و برخی از شهرستان های خراسان رضوی مانند سرخس را فرا گرفته است.

وی اظهار داشت: این وزش باد شدید که همچنان ادامه دارد از قبل پیش بینی شده بود.

خبرنگار ایرنا در تماس با اطلاعات پرواز فرودگاه بین المللی مشهد نیز کسب اطلاع کرد که برغم وزش این باد، پروازها در این فرودگاه انجام می شود.

7487/659

انتهای پیام /*

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
کد خبر: 81110774 (3936268) | تاریخ خبر: 18/01/1393 | ساعت: 7:42|
نسخه چاپی | ارسال به دوستان

بازگشایی محور سرخس - مشهد [h=3]تهران- ایرنا- پلیس راهور اعلام کرد که محور سرخس - مشهد در استان خراسان رضوی که به علت توفان شن و گرد و غبار شدید مسدود شده بود ، بازگشایی شد.
81110774-5606228.jpg
به گزارش ایرنا از اعلام روز دوشنبه تارنمای راهور ، بازگشایی این محور به دنبال تلاش ماموران راهداری و حمل و نقل جاده ای صورت گرفت.

پلیس راهور به رانندگانی که قصد عبور از این محور را دارند، توصیه کرد تا ضمن رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی به توصیه های ایمنی ماموران توجه کنند.

شماره تلفن 88255555 نیز به صورت شبانه روزی پاسخگوی هموطنان در ارتباط با راه های کشور است.

اجتمام**1436

انتهای پیام /*

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
The report was made 8 minutes ago, at 04:30 UTC
Wind 22 km/h from southeast
Temperature 3°C
Humidity 81%
Pressure 1033 hPa
Visibility 8000 m
Overcast at a height of 305 m

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان
تصاویر مشهور دکتر محمدعلی سعیدی از رعد و برقهای مهدیشهر-اگر اشتباه نکنم ایشون اولین تصاویر آب و هوای ایران رو در اکیو ودر قرار دادن:

عکسها از مهدیشهر نیوز

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تصاویر مشهور دکتر محمدعلی سعیدی از رعد و برقهای مهدیشهر-اگر اشتباه نکنم ایشون اولین تصاویر آب و هوای ایران رو در اکیو ودر قرار دادن:

محمد رضا جان بسیار عالی بود.

لینک اصلی تصاویر ایشون از داخل گالری رو مرقوم می فرمایید.

rahsazan

کاربر ويژه

محمد رضا جان بسیار عالی بود.

لینک اصلی تصاویر ایشون از داخل گالری رو مرقوم می فرمایید.
من از سایت مهدیشهر نیوز برداشتم ولی لینک اکیو ودرش این هست:

http://photo.accuweather.com/photogallery/details/photo/134268/+Lightning+last+night+in+Mahdishahr

لینک صفحشون:
http://photo.accuweather.com/photogallery/user/11983/drmsaeedi

golil

کاربر ويژه
رعدوبرقهايي با پيش زمينه هاي عالي و مذهبي خيلي عالي و حرفه اي بود

rahsazan

کاربر ويژه

8352_835.jpg
عکاسان زيادي در سرتاسر دنيا وجود دارند، اما ذوق هنري يکي از عواملي است که آنها را از هم متمايز مي‌کند. مايک کلي عکاس خوش ذوقي است که 8 ساعت بطور مداوم از لحظه پرواز هواپيما‌ها عکس گرفته و در نهايت با استفاده از فتوشاپ به تصوير جالبي دست يافته است.

مايک کلي در مورد اين عکس مي‌گويد:

در اين عکس تقريبا تمام پرواز‌هاي خروجي و تعداد کمي از پروازهاي ورودي قابل مشاهده هستند. من تقريبا تمام روز را آنجا گذراندم و بيش از 8 ساعت هم صرف کار روي اين عکس در محيط فتوشاپ کردم. البته براي اينکه در نهايت عکس جذابي داشته باشم بعضي از زاويه‌ها را تغيير داده‌ام اما در مجموع اکثر هواپيما‌ها همان‌طوري هستند که اگر خود شما در فرودگاه حضور داشتيد، مشاهده مي کرديد. دو باند پروازي وجود دارد که از هر دو براي پرواز هواپيماها استفاده مي‌شود که هر کدام با توجه به اندازه هواپيماها مورد استفاده قرار مي‌گيرند. اگر به سمت راست برج مراقبت دقت کنيد من حتي سعي کردم بعضي از هواپيماهاي در حال ورود به فرودگاه را هم به تصوير بکشم.

سلام آقا امیر محسن صبح زیبای بهاری شما بخیر ونیکی . اندر احوالات حال وهوای شهر بابل خدمت سرور خودم ودیگر دوستان عارضم که دیروز بادهای شدیدی وزیدن گرفت و زمین وزمان را به هم ریخت.بعداز آن هم بارشکهای مختصری اتفاق افتاد که هوای دل انگیز بهار را دوچندان بهاری تر کرد. وهم اکنون هم هوایی نیم ابری تا تمام ابری شهر را احاطه کرده.
یک سوالی داشتم خدمت شما شاید یکم زود باشه ولی با احتساب به علم ودرایت شما در علم زیبای هواشناسی به خودم این اجازه رو میدم . می خواستم نظر شمارو در باره بارندگی سال زراعی آینده بدونم .میشه ما باز امیدوار باشیم به بارش باران وبخصوص برف در زمستان آینده میدونم تا حالا حدسهایی رو زده ای. با تشکر

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام آقا امیر محسن صبح زیبای بهاری شما بخیر ونیکی . اندر احوالات حال وهوای شهر بابل خدمت سرور خودم ودیگر دوستان عارضم که دیروز بادهای شدیدی وزیدن گرفت و زمین وزمان را به هم ریخت.بعداز آن هم بارشکهای مختصری اتفاق افتاد که هوای دل انگیز بهار را دوچندان بهاری تر کرد. وهم اکنون هم هوایی نیم ابری تا تمام ابری شهر را احاطه کرده.
یک سوالی داشتم خدمت شما شاید یکم زود باشه ولی با احتساب به علم ودرایت شما در علم زیبای هواشناسی به خودم این اجازه رو میدم . می خواستم نظر شمارو در باره بارندگی سال زراعی آینده بدونم .میشه ما باز امیدوار باشیم به بارش باران وبخصوص برف در زمستان آینده میدونم تا حالا حدسهایی رو زده ای. با تشکر

سلام جناب آقای اکبریان عزیز

خیلی ممنون از لطف شما. در ارتباط با پیش بینی های بلند مدت خصوصا برای ماههای پاییز و زمستان از الان خیلی زوده ولی قطعات پازل هنوز باید در ماههای آینده در کنار هم چیده بشن تا ببینم چه سرنوشتی قرار هست رقم بخوره ولی بنظرم و با توجه به نقشه های فعلی تابستان پر بارش باید در انتظار سواحل شمالی باشه و نام میبرم خصوصا شهریور ماه سرد و پر بارشی در پیشرو خواهید داشت.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا