• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
نیروی دریایی

b0x91b09nwwqfxgx99hc.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

آخرین آپدیت جی اف اس و نیروی دریایی ساعت 3 بامداد امروز برای مشهد خیلی خوب بوده ، ببینیم این آپدیت خوب امروز تثبیت میشه یا نه!

golil

کاربر ويژه
بارندگيهاي چهارشنبه از نگاه فوركا
ir_____-rain-2014040903.jpg

ir_____-rain-2014040912.jpg

بارندگي پنج روزه بجنورد فوركا
meteogram.php

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
از امروز فكر كنم هوا گرم مي شه بخصوص شمال شرق كشور

سلام

اتفاقا خیلی خوبه . دیشب و امروز صبح مشهد خیلی سرد بود و دیگه این موقوع سال سرمای نامتعارف کسل کننده است.

بعد هم تقریبا تا این حد دیر سبز شدن درختان در مشهد خیلی ناهنجاریه، تقریبا من دیگه بهار اینطوری رو به یاد ندارم

golil

کاربر ويژه
درختهاي هسته دار ما كه اكثرا فعلاجان سالم از سرما بدر كرده اند تا ببينيم خدا جي مي خواد

golil

کاربر ويژه
امسال درختهاي باغ اطراف ما آنقدر گل دارند كه بي حد است مخصوصا در ختان سيب

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
و جهت مقایسه آخرین آپدیت دیشب :

14041118_2_0718.gif

پس جی اف اس امروز آپدیت خوبی نداشته!!!!!

golil

کاربر ويژه
آقا امير انشاء الله شكل و شمايل بارشهاي روز چهارشنبه فكر كنم بايد بصورت رگبار با رعدو برق باشه

samann

کاربر ويژه
شك نكنيد اپديتها به نفع شمال شرق ميهن خواهد بود. نظر شخصي من اينه كه بارشهاي 5شنبه تا شنبه در شمال شرق ميهن خوب خواهد بود
به دو دليل يكي اينكه روند شاخصها به نفع ماست دوم اينكه ردي از جريانات منحوس غربي وجود نداره

golil

کاربر ويژه
شك نكنيد اپديتها به نفع شمال شرق ميهن خواهد بود. نظر شخصي من اينه كه بارشهاي 5شنبه تا شنبه در شمال شرق ميهن خوب خواهد بود
به دو دليل يكي اينكه روند شاخصها به نفع ماست دوم اينكه ردي از جريانات منحوس غربي وجود نداره
خداكنه چون وضعيت خراسان شمالي خيلي خراب است بطوري كه تقاضاي چند حلقه چاه را جهت آب شرب منازل نموده اند

golil

کاربر ويژه
مناطق مستعد براي شرايط رعد و برق
روز چهارشنبه
gww.gif

روز پنج شنبه
gww.gif

روز جمعه
gww.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بارشهای چهارشنبه تا جمعه در خراسان خصوصا روز جمعه به همراه رعد و برق خواهد بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا