Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
تازه بد تر از اون نقشه بالا این یکی دیگه نوبره به خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوست عزیز می تونی لینک بالا(پیش بینی کانادا واسه مشهد) رو بنویسی
سلام
خوش خبر باشی سهند جان
عجب پیش بینی رویاییی :تعجب2:
ینی واقعا میشه عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
شما می تونید از این نقشه ها که برای شما کاربردی تر هست استفاده کنید:
http://www.weatheronline.co.uk/cgi-...ODELLTYP=1&VAR=rsum&HH=192&BASE=-&WMO=&ZOOM=1
http://www.weatheronline.co.uk/cgi-...R=rsum&HH=144&ARCHIV=0&PANEL=0&ZOOM=1&PERIOD=
ممنون امیر محسن جان من این سایتها رو قبلا رفتم امیرحسین سایت جدیدی از مدل کانادا استفاده می کنه که خیلی جالبه
سهندجان دوست گرامی لطف می کنی لینک این سایت پیش بینی کانادا رو واسم قرار بدی؟؟؟با همین طول و عرض جغرافیایی ممنونامیر جان کانادا برای شهر مشهد یک اپدیت باور نکردنی ارائه داده و طبق متوگرام این مدل تا 10 روز اتی مشهد بارشی بین 100 الی 110 میلی متر خواهد داشت.:تعجب2:
The report was made 2 hours and 34minutes ago, at 17:03 UTC |
Forecast valid from 01 at 18 UTC to 02 at 24 UTC |
Wind 05 m/s from east |
Visibility 8000 m |
Few clouds at a height of 1067 m Scattered clouds at a height of 3048m |
Becoming from 02 at 06 UTC to 02 at 08 UTC |
Visibility 6000 m |
Few clouds at a height of 1067 m ,Cumulonimbus. Scattered clouds at a height of 1219m Broken clouds at a height of 3048 m |
Temporary from 02 at 09 UTC to 02 at 18 UTC |
Wind 08 m/s from east |
Visibility 3000 m |
Scattered clouds at a height of 1067m , Cumulonimbus. Scattered clouds at a height of 1219m Broken clouds at a height of 3048 m |
thunderstorm rain |
Becoming from 02 at 20 UTC to 02 at 22 UTC |
Visibility 3000 m |
mist |
ای کاش لینک این تصاویر هم بود همه استفاده می کردیمدرود.:گل:
پس از 6 ساعت کار و تلاش مداوم ، بلاخره برگشتم.
اخرین تصویر دریافتی از ماهواره
کاش اون هسته بارشی تندری که الان روی کویته ، روی بوشهر بود.
ای کاش لینک این تصاویر هم بود همه استفاده می کردیم
ممنون آقای سهند قطعا لینک می تونه منبع محکمی باشه و ارزش بالاتری از آپلود داشته باشه اگر پایین تصاویر منبعش هم باشه بقیه هم راحت تر می تونن استفاده کنن مثلا من الان مدتی ست دنبال سایتی می گردم که براساس مدل کانادا پیش بینی کنه و شما دیروز چنین سایتی را معرفی کردید اما لینکی قرار ندادید بنظرم اگر همه دوستان در این انجمن قرارداد کنیم که منبع تصاویر را در زیرش قرار دهیم ارزش کارمان بالا و بالاتر خواهد رفت از لینک ماهواره تشکر می کنم اگر تونستید لینک پیش بینی کانادا که 110میلی متر در هفته رو پیش بینی کرده بود قرار بدید سپاس:گل: