• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
خير مقدم ميگم به دوست عزيزمون اميدوارم لحظات علمي خوشي در اينجا داشته باشيد.
در مورد لينك هايي كه شما درخواست داريد ميتونيد خيلي از اين لينك ها را با يك كمي سرچ پيدا كنيد كه همين جستجو باعث ميشه مطالب جديدي كشف كنيد و به علمتون اضافه بشه وگرنه اينجا انتظار لينك دادن نداشته باشيد همه اين لينك ها را افراد با تلاش خودشون به دست آوردن !

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ecmwf تا 144 ساعت آینده:

c03at2g4ogbzjx8boaz5.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دو حالت بیشتر وجود نداره!!!

یا جی اف اس پیش بینی هاش تغییر میکنه و از ecmwf پیروی میکنه یا بر عکس

تا 240 ساعت آینده:

76g15bnxof9gg1rdyw5d.jpg

سیبری

کاربر ويژه
هوا گرمه
امروز بین رفتن دو کوهستان موندم تیوان در شمال یا شاه جهان در جنوب
ولی احتمالا به تیوان برم

سیبری

کاربر ويژه
هم اکنون ابرهای تندری بر روی گلیل و شاه جهان تشکیل شدن و به بلوغ رعد و برق رسیدن!

emadi1368

New member
درود بر دوستان
خير مقدم ميگم به دوست عزيزمون اميدوارم لحظات علمي خوشي در اينجا داشته باشيد.
در مورد لينك هايي كه شما درخواست داريد ميتونيد خيلي از اين لينك ها را با يك كمي سرچ پيدا كنيد كه همين جستجو باعث ميشه مطالب جديدي كشف كنيد و به علمتون اضافه بشه وگرنه اينجا انتظار لينك دادن نداشته باشيد همه اين لينك ها را افراد با تلاش خودشون به دست آوردن !

عرض ادب خدمت اساتید محترم این انجمن
قبل از همه چیز باید بگم واقعا انجمن خوبی دارید واقعیتش من دانشجوی ارشد سازه های ابی هستم و یک وبلاگ هم در زمینه هواشناسی دارم semnanweather.blogfa.com من تمام لینک های مفید هواشناسی رو که می تونست برای همه مفید باشه رو در وبلاگم قرار دادم که شاید زحمت بیش از یک سال من باشه و چون دوست دارم هرچقدر میدونم دیگران هم بدونن بی چشمداشت همه را در این وبلاگ قرار دادم اما وقتی وارد این انجمن شدم خیلی مطالب جدید از اساتید یادگرفتم ومیخوام بعنوان یک شاگرد اطلاعات خودم را در این زمینه بالاببرم و تا جایی که میتونم در خدمت مردم کشورم باشم قطعا سیلی که چند روز پیش در دامغان اومد و میلیاردها خسارت داشت و نزدیک بود فاجعه ی انسانی داشته باشد قابل پیش بینی بود این کار عملا غیرانتفاعی و براساس علاقه ی خودم به علم آب و هواست مثلا در مورد لینک پیش بینی کانادا ماه هاست که دنبالش می گردم و در همه ی موتورهای جستجو سرچ کردم و بعد درخواست کردم این فرایند یک شبه پیش نیومده که بخوام یک شبه ره صدساله رو برم در آخر میخوام عرض کنم این انجمن بهترین انجمن هواشناسی ست سپاس

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
[h=2]Time: 12:14 (07:44 UTC)
[h=4]Current weather observation
The report was made 14 minutes ago, at 07:30 UTC
Wind 7 km/h from east/southeast
Temperature 29°C
Humidity 15%
Pressure 1014 hPa
Visibility 10 km or more
Few clouds at a height of 1219 m , Towering cumulus.

[h=4]Forecast
The report was made 2 hours and 14 minutes ago, at 05:30 UTC
Forecast valid from 02 at 06 UTC to 03 at 12 UTC
Wind 18 km/h from east/northeast
Visibility 7000 m
Few clouds at a height of 1067 m
Scattered clouds at a height of 3048 m
Temporary
from 02 at 09 UTC to 02 at 18 UTC
Wind 29 km/h from east/northeast
Visibility 4000 m
Scattered clouds at a height of 1067 m , Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 1219 m
Broken clouds at a height of 3048 m
thunderstorm rain

babak2006

کاربر ويژه
درود
مشهد قم و سمنان گرمترین شهرهای نیمه شمالی درحال حاضر با 29 درجه
من هرچی از پایین اومدن های درجه حرارت هوا بطوریکدفعه درمشهد لذت می برم ازاین بالارفتنش بدم می یاد
ازحالا به بعد بهترین میانگین دمای هوا رو تواستان فریمان و قوچان دارن بخصوص شب هاشون که حتی تو اوج تایبستون احتیاجی به کولرنیست

سیبری

کاربر ويژه
قبل از همه چیز باید بگم واقعا انجمن خوبی دارید واقعیتش من دانشجوی ارشد سازه های ابی هستم و یک وبلاگ هم در زمینه هواشناسی دارم semnanweather.blogfa.com من تمام لینک های مفید هواشناسی رو که می تونست برای همه مفید باشه رو در وبلاگم قرار دادم که شاید زحمت بیش از یک سال من باشه و چون دوست دارم هرچقدر میدونم دیگران هم بدونن بی چشمداشت همه را در این وبلاگ قرار دادم اما وقتی وارد این انجمن شدم خیلی مطالب جدید از اساتید یادگرفتم ومیخوام بعنوان یک شاگرد اطلاعات خودم را در این زمینه بالاببرم و تا جایی که میتونم در خدمت مردم کشورم باشم قطعا سیلی که چند روز پیش در دامغان اومد و میلیاردها خسارت داشت و نزدیک بود فاجعه ی انسانی داشته باشد قابل پیش بینی بود این کار عملا غیرانتفاعی و براساس علاقه ی خودم به علم آب و هواست مثلا در مورد لینک پیش بینی کانادا ماه هاست که دنبالش می گردم و در همه ی موتورهای جستجو سرچ کردم و بعد درخواست کردم این فرایند یک شبه پیش نیومده که بخوام یک شبه ره صدساله رو برم در آخر میخوام عرض کنم این انجمن بهترین انجمن هواشناسی ست سپاس

درود بر شما
وبلاگ زیبایی دارین

سیبری

کاربر ويژه

بارش سالیانه سوداغلن یا همون منطقه کالپوش چقدره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا