• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
nino34.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

آپدیت جی اف اس خیلی بهتر شده و اینطور بنظر میرسه که تا 48 ساعت آینده مقادیر بارش از شرق ( 1 میلیمتر) به سمت جنوب غرب مشهد ( 11 میلیمتر) در نوسان خواهد بود.

14050500_2_0300.gif

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
سلام دوستان

آپدیت جی اف اس خیلی بهتر شده و اینطور بنظر میرسه که تا 48 ساعت آینده مقادیر بارش از شرق ( 1 میلیمتر) به سمت جنوب غرب مشهد ( 11 میلیمتر) در نوسان خواهد بود.

14050500_2_0300.gif

سلام بر دوستان.:احترام:

امیر جان جی اف اس امروز بهتر شده و برای روز چهارشنبه 4 میلی متر برای مشهد در نظر گرفته .

به نظرم بیش از این بارش خواهید داشت.

اجازه بدهید تا من میزان شاخص کیپ روز چهارشنبه مشهد رو روی نرم افزار بچکونم و ببینم چه خبره!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بر دوستان.:احترام:

امیر جان جی اف اس امروز بهتر شده و برای روز چهارشنبه 4 میلی متر برای مشهد در نظر گرفته .

به نظرم بیش از این بارش خواهید داشت.

اجازه بدهید تا من میزان شاخص کیپ روز چهارشنبه مشهد رو روی نرم افزار بچکونم و ببینم چه خبره!

سلام

خیلی ممنون شهاب عزیز

برای امروز بعد از ظهر از ساعت 12:00 الی 18 یو تی سی رو هم بذار بی زحمت.

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه

امیر جان شاخص کیپ شمال شرق ظاهرا امروز هم خیلی بالاست.

بی زحمت اون مدل همیشگی سایت ای یو مت راین رو بزار ببینم ، شاخص کیپ اون چطوره.

تو نرم افزار من که برای امروز بارش های خوبی برای شما در نظر گرفته است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

امیر جان شاخص کیپ شمال شرق ظاهرا امروز هم خیلی بالاست.

بی زحمت اون مدل همیشگی سایت ای یو مت راین رو بزار ببینم ، شاخص کیپ اون چطوره.

تو نرم افزار من که برای امروز بارش های خوبی برای شما در نظر گرفته است.

اون هنوز آپدیت جدیدش نیومده ولی همین حالا در افق دور دست یک ابر کومولونیمبوس قدر دیده میشه که با ابرهای پوششی هم همراه هست پس وقتی ابرهای پوششی یا overcast هم داریم به این معنا خواهد بود که رطوبت ترازهای بالایی جو هم مطلوب هست

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه

بله ممنونم.

من الان دارم میزان کیپ ساعات 12 و 15 و 18 یو تی سی رو برای شما اماده می کنم.

چند دقیقه بصبر تا بفرستم.

تشکر استاد خوب ما.
:احترام:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه K-index ساعت 12:00 یو تی سی امروز که پتانسیل بالایی رو برای وقوع رگبار و رعد و برق نشون میده:

nvg10.kidx.012.swasia.gif

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
خوب امیر جان این هم نقشه های میزان کیپ امروز در سه ساعت 12 و 15 و 18 یو تی سی که اصلا برای مشهد خوب نیست.

روز چهارشنبه بر عکس همه روزها که در نرم افزار من ، میزان کیپ در مناطق غربی خراسان رضوی بالاست ، میزان کیپ این بار در مناطق شرقی خراسان رضوی و بویژه در خود شهر مشهد بسیار بالا مشاهده می شود.

جالبه واقعا. چهارشنبه با این نقشه هایی که من میبینم ، مشهد میترکونه.

it4zlvgs0r5orfimy5il.png

1qjnl5gnmc95d3m7x1p.png

a6jlvj7pxk2d7s0wjqu.png

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
خوب امیر جان این هم نقشه های میزان کیپ امروز در سه ساعت 12 و 15 و 18 یو تی سی که اصلا برای مشهد خوب نیست.

روز چهارشنبه بر عکس همه روزها که در نرم افزار من ، میزان کیپ در مناطق غربی خراسان رضوی بالاست ، میزان کیپ این بار در مناطق شرقی خراسان رضوی و بویژه در خود شهر مشهد بسیار بالا مشاهده می شود.

جالبه واقعا. چهارشنبه با این نقشه هایی که من میبینم ، مشهد میترکونه.

a6jlvj7pxk2d7s0wjqu.png

وای بچه ها ابروم رفت.
:خنده2:

امروز که 3 می بوده و من اومدم رو نقشه ها 5 می نوشتم.

شدیدا شرمنده ام.

دست پاچه بودم و عجله ای کار کردم.

پوزش میطلبم و اصلاح می کنم که نقشه های بالا مربوط به امروز 3 می 2014 می باشد.
:سوت:

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه

این هم چشم اندازی از بارش ساعت 15 یو تو سی روز چهارشنبه 7 می ، که خاکی از وقوع بارش های بسیار خوب در مشهد می باشد.
:شاد2::شاد:

امیر جان به احتمال قوی همرفت روز چهارشنبه از سمت شرق استارت بخوره.

در ضمن امیر جان برای مشهد کدام همرفت بهتره ؟ اونی که از غرب بلند بشه یا اونی که از شرق بلند بشه؟

tcwervcpu4nvdkh163vx.png

seyyedalireza

مدیر موقت
فکر کنم امروز مشهد بارش داشته باشه چون از صبح هوا کمی ابری میشه و کمی هم افتابی و هوا هم خیلی گرمه
ایا امروز بارش داریم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا