• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان

پیش بینی وضعیت جوی وپیش آگاهی کیفیت هوای شهرستان مشهد
تاریخ: 1393/02/13
روز
تاریخ
پیش بینی وضع هوا
سمت وسرعت باد
پیش بینی کیفیت هوا
شنبه​
92/2/13
کمی تا قسمتی ابری در بعدازظهر افزایش ابر همراه با رگبار پراکنده و رعد و برق گاهی وزش باد نسبتا شدید
شمالی - شمال غربی با سرعت 8-4 متر بر ثانیه​
سالم بتدریج روند افزایش آلاینده ها
یکشنبه​
92/2/14
کمی تا قسمتی ابری همراه با غبار صبحگاهی در برخی ساعات افزایش ابر و رگبار و رعدوبرق گاهی وزش باد نسبتا شدید
شمالی - شمال غربی با سرعت 8-4 متر بر ثانیه​
سالم​
دوشنبه​
92/2/15
کمی تا قسمتی ابری در برخی ساعات افزایش ابر همراه با رگبار و رعدوبرق گاهی وزش باد نسبتا شدید
شمالی - شمال غربی با سرعت 10-5 متر بر ثانیه​
سالم​
پیش بین مسئول رییس اداره پیش بینی
زهرا مبشری نسب یحیی قاینی پور

rahsazan

کاربر ويژه
synop.JPG

jadei.jpg

khodkar.jpg

khodkar.jpg

kelimat.jpg
baransanj.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استانتاریخ : 13/02/93
مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
آخرین نقشه ها و مدل های هواشناسی بیانگر فعالیت متناوب سامانه ناپایدار جوی طی 72 ساعت آینده بر روی استان خراسان رضوی است که پیامد آن افزایش ابرناکی و رگبار و رعد وبرق پراکنده (در نواحی مستعد بارش تگرگ)در سطح استان بویژه در ساعات بعد از ظهرخواهد بود.بر اين اساس:پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
شنبه 13/02/1393 ( از ساعت 00 تا 24 )
یکشنبه 14/02/1393 ( از ساعت 00 تا 24 )
دوشنبه 15/02/1393 ( از ساعت 00 تا 24 )
نواحی شمالی
کمی تا قسمتی ابری گاهی مه الود از بعدازظهر افزایش ابر و در برخی نقاطرگبار و رعد و برق با وزش باد نسبتا شدیدکمی تا نیمه ابری گاهی مه الود در برخی ساعات افزایش ابر و رگبار و رعد و برق با وزش باد نسبتا شدیدکمی تا نیمه ابری گاهی مه الود در برخی ساعات (بویژه بعد از ظهر)افزایش ابر و رگبار و رعد و برق با وزش باد نسبتا شدید
نواحی مرکزی
کمی تا قسمتی ابری گاهی مه الود از بعدازظهر افزایش ابر و در برخی نقاطرگبار و رعد و برق با وزش باد نسبتا شدید
کمی تا نیمه ابری گاهی مه الود در برخی ساعات افزایش ابر با رگبار و رعد و برق گاهی با وزش باد نسبتا شدیدکمی تا نیمه ابری گاهی مه الود در برخی ساعات (بویژه بعد از ظهر)افزایش ابر با رگبار و رعد و برق گاهی با وزش باد نسبتا شدید
نواحی جنوبی
کمی تا قسمتی ابری گاهی مه الود از بعدازظهر افزایش ابر و در برخی نقاطرگبار و رعد و برق با وزش باد نسبتا شدید
کمی تا نیمه ابری گاهی مه الود در برخی ساعات افزایش ابر با رگبار و رعد و برق پراکنده گاهی با وزش باد نسبتا شدیدکمی تا نیمه ابری گاهی مه الود در برخی ساعات (بویژه بعد از ظهر)افزایش ابر با رگبار و رعد و برق گاهی با وزش باد نسبتا شدید
شهرستانمشهد
کمی تا قسمتی ابری گاهی مه الود از بعدازظهر افزایش ابر با رگبار و رعد و برق پراکنده با وزش باد نسبتا شدید
کمی تا نیمه ابری گاهی مه الود در برخی ساعات افزایش ابر با رگبار و رعد و برق پراکنده و وزش باد نسبتا شدیدکمی تا نیمه ابری گاهی مه الود در برخی ساعات (بویژه بعد از ظهر)افزایش ابر با رگبار و رعد و برق پراکنده و وزش باد نسبتا شدید
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
16
31
17
29
16
28

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته :در 24 ساعت گذشته قوچان با حداقل دمای 10 درجه سانتیگراد خنکترین و سرخس با حداکثر دمای 37 درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای مشهد 16 و 32 درجه سانتیگراد بوده است . طی 24 ساعت گذشته بیشترین بارندگی ازایستگاه هواشناسی جوین و به مقدار 1.3 میلیمتر گزارش شده است. پیش بین مسئول : مرتضی اثمری رئیس اداره پیش بینی : یحیی قاینی پور

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

این هم چشم اندازی از بارش ساعت 15 یو تو سی روز چهارشنبه 7 می ، که خاکی از وقوع بارش های بسیار خوب در مشهد می باشد.
:شاد2::شاد:

امیر جان به احتمال قوی همرفت روز چهارشنبه از سمت شرق استارت بخوره.

در ضمن امیر جان برای مشهد کدام همرفت بهتره ؟ اونی که از غرب بلند بشه یا اونی که از شرق بلند بشه؟

tcwervcpu4nvdkh163vx.png

خیلی ممنون از نقشه ها شهاب جان

همرفتیوکه از سمت غرب و جنوب غرب باشه برای مشهد مناسبه

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محسن از قوچان در حدود نیم ساعت پیش خبر از بارش شدید باران در قوچان داد

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه

رادار رعدوبرق فعلی ، بیانگر وقوع رعدوبرق در خراسان جنوبی و اذربایجان غربی می باشد.

بهترین و دقیق تر و بروز ترین (آنلاین) نقشه رعدوبرق همین نقشه ای هست که در زیر اوردم.

هر 5 دقیقه یکبار یک اپدیت ارائه میده و تقریبا میشه گفت که خیلی خیلی انلاین هست.

تصویر زیر هم مربوط به همین الان هست.

x3q3s947v8dzl9g90q9.png

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
اپ همین الان هم اومد و نشون میده علاوه بر دو استانی که ذکر کردم ، همینک در منتهی علیه گلستان و خراسان شمالی و همچنین در سمنان و شرق تهران هم رعدوبرق داریم.:شاد:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بنظرم آپدیت جدید جی اف اس برای مشهد باید امیدوار کننده باشه که اپلیکیشن موبایل از 10 در صد شانس بارش رو برای امروز فردا به 40 درصد افزایش داده

y7ybuna5.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخرین تصویر رعد و برق:

melight00.gif

من حالم خوب نیست ولی جی اف اس انگاری حالش خیلی خوب شده و تا اینجا که آپدیت کرده مشهد 20 میلیمتر

14050818_2_0306.gif

سیبری

کاربر ويژه
درود بر عاشقان
من امروز تلفنی به امیر محسن گفتم برخی مناطق در غرب و جنوب غرب قوچان از صبح تا ساعت 12 امروز بی وقفه می بارید( بارشش رگباری ولی زوگذر نبود و بدون رعد وبرق) حدس من این بود که برخی مناطق باید 20 تا 30 میل اومده باشه

اما آمار خراسان شمالی شمالی نشون میده حتی از حدس من هم بیشتر اومده

روستای قاضی شیروان 33 میل تا 10 صبح امروز

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر عاشقان
من امروز تلفنی به امیر محسن گفتم برخی مناطق در غرب و جنوب غرب قوچان از صبح تا ساعت 12 امروز بی وقفه می بارید( بارشش رگباری ولی زوگذر نبود و بدون رعد وبرق) حدس من این بود که برخی مناطق باید 20 تا 30 میل اومده باشه

اما آمار خراسان شمالی شمالی نشون میده حتی از حدس من هم بیشتر اومده

روستای قاضی شیروان 33 میل تا 10 صبح امروز

محسن جان اسم روستاش قرضی هست و اینهم تا ساعت 03:00 UTC بعنی ابتدای بارش:

nrs6h9ltxg6f2jflsack.jpg

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
دوستان عزیز عصرتون بخیر و نیکی انشالله.

جزاکم الله خیرا.

اخرین وضعیت رعدوبرق شمال شرق کشور (ساعت شانزده و بیست و دو دقیقه):

شاید اینا به مشهد برسن.

agl997sz7n0lhtt4122s.png

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
جی اف اس بنده بارش مشهد را تا 7 میلی متر افزایش داد.

متوگرام جی اف اس به من نشون میده که فردا صبح اول وقت هم در مشهد بارش داریم.

حالا ممکنه صبح بباره و یا ممکنه اخر وقت بباره.

البته ناچیزه و 1 میلی متر پیش بینی کرده.

6 میلی متر باقی مانده هم در روز چهارشنبه رخ خواهد داد.
:شاد:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اگه این ابر سیاهی که سرتا سر اسمون غرب مشهد رو گرفته و با اینهمه رعد و برق همراهی میشه به مشهد برسه تموم اون 7 میلیمتر جی اف اس مدل رو شما یکجا میاد اونهم هیمن امروز و امشب

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا