• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اگه داده ها درست و قابل اعتماد باشند، بارش شدید در اسفراین به صورت تگرگ در بازه زمانی 09:00 یو تی سی تا 10 یو تی سی رخ داده که پیک بارش هم بر روی منطقه حفاظت شده ساریگل بوده:

qzlssfl2s6mhiepz9a.jpg

در همین زمان و در جنوبی ترین نقاط خراسان رضوی هم دقیقا در حد فاصل گناباد و خواف نیز بارشها قابل توجه بوده:

yjjshkj9hx0myhdmicet.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بنظرم این نقشه دمای قله ابرهایی رو نشون میده که هواپیما ها باید ازشون اجتناب کنند و با پیش بینی بارش تگرگ تفاوت داره!!!!!

رطوبت و پتانسیل ریزش تگرگ امشب در طبقه F180 :

نقشه های زیر برای تعیین پدیده های مسیر پرواز هواپیما ها طراحی می شود.

nthhepjw7d4s9r54c95.png

hasan1

کاربر ويژه
بنظرم این نقشه دمای قله ابرهایی رو نشون میده که هواپیما ها باید ازشون اجتناب کنند و با پیش بینی بارش تگرگ تفاوت داره!!!!!

درود دوباره

به نظر من که البته ممکنه اشتباه باشه اعداد بیشتر شبیه درصد هست یعنی احتمال وقوع چیزی.

چون اگه دمای قله ابرها باشه با چه مقیاسی داده شده و چرا انقدر دماشون بالاست؟

hasan1

کاربر ويژه
درود دوباره

به نظر من که البته ممکنه اشتباه باشه اعداد بیشتر شبیه درصد هست یعنی احتمال وقوع چیزی.

البته ببخشید بی تخصص اظهار نظر کردم.:خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود دوباره

چون قبلا به این نقشه ها برخورد کرده بودم ؛ من اتفاقا در این مورد بخصوص ، از یک مهندس هواپیما سوال کردم و در پاسخ به من گفت نقشه icing به خلبان کمک میکنه که از ابرهای مخاطره امیز فاصله بگیره چون در بعضی از ابرهای CB که رطوبت به ترازهای بالای جو نفوذ میکنه به دلیل شدت سرما اون ترازها رطوبت به صورت ناگهانی دچار انجماد شدید میشه و بعد هواپیما دچار مشکل میشه ( یعنی تموم دم و دستگاه هواپیما یخ میزنه)

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

چون قبلا به این نقشه ها برخورد کرده بودم ؛ من اتفاقا در این مورد بخصوص ، از یک مهندس هواپیما سوال کردم و در پاسخ به من گفت نقشه icing به خلبان کمک میکنه که از ابرهای مخاطره امیز فاصله بگیره چون در بعضی از ابرهای CB که رطوبت به ترازهای بالای جو نفوذ میکنه به دلیل شدت سرما اون ترازها رطوبت به صورت ناگهانی دچار انجماد شدید میشه و بعد هواپیما دچار مشکل میشه ( یعنی تموم دم و دستگاه هواپیما یخ میزنه)

حالا بازهم آرش عزیز بهتر میتونه در این خصوص ما رو راهنمایی کنه چون اطلاعات کاملی داره.
البته خودم هم باید برم یک سرچ دقیق بزنمدر اینخصوص

hasan1

کاربر ويژه

پس یه جورایی میشه گفت این نقشه میتونه احتمال برخورد با ابرهای CB خطرناک باشه. هر چند میتونست عبارت probability رو بهش اضافه کنه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پس یه جورایی میشه گفت این نقشه میتونه احتمال برخورد با ابرهای CB خطرناک باشه. هر چند میتونست عبارت probability رو بهش اضافه کنه.

حسن جان

این نقشه رو سرچ کردم و نشان دهنده درصد احتمال یخ زدگی ابزارآلات و وسایل مکانیکی در اتمسفر هست.

مثل بالهای هواپیما:

icing.jpg

hasan1

کاربر ويژه

حسن جان

این نقشه رو سرچ کردم و نشان دهنده درصد احتمال یخ زدگی ابزارآلات و وسایل مکانیکی در اتمسفر هست.

مثل بالهای هواپیما:

icing.jpg

ممنون امیرمحسن جان

پس به نظر میاد خلبان ها خودشون هواشناس های قابلی هستند.

ببخشید دیر جواب میدم سرعت اینترنت داغونه!!!

شب شما و شهاب عزیز خوش

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
قبل از اینکه بخوام اپ جی اف اس موبایل آپ کرد و برای قوچان از ساعت 11 تا 16 طوفان و رعد و برق شدید با شانس وقوع 60 درصد در نظر گرفت.

شانس بارش مشهد رو از 20 درصد به 50 درصد واسه فردا افزایش داد

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

سیبری

کاربر ويژه

سیبری

کاربر ويژه
قوچان عشقه عشق
انصافا نمیشه هوای مرطوب صبح امروز قوچان رو زیر چتر ابرهای کاسپین و عطر زمین بارون خورده رو توصیف کرد

قوچان هنوز بخاریها روشنه

s4zfndu32chnvvvguntt.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا