Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
Trmm بارش اسفراین رو هم یافتم به محض اینکه دانلود بشه میذارمش
رطوبت و پتانسیل ریزش تگرگ امشب در طبقه F180 :
نقشه های زیر برای تعیین پدیده های مسیر پرواز هواپیما ها طراحی می شود.
بنظرم این نقشه دمای قله ابرهایی رو نشون میده که هواپیما ها باید ازشون اجتناب کنند و با پیش بینی بارش تگرگ تفاوت داره!!!!!
امیر جان بی زحمت لینک نقشه های بالا رو عنایت می کنید؟:گل:
از این نقشه هات خوشم اومد.
بنظرم این نقشه دمای قله ابرهایی رو نشون میده که هواپیما ها باید ازشون اجتناب کنند و با پیش بینی بارش تگرگ تفاوت داره!!!!!
درود دوباره
به نظر من که البته ممکنه اشتباه باشه اعداد بیشتر شبیه درصد هست یعنی احتمال وقوع چیزی.
چون اگه دمای قله ابرها باشه با چه مقیاسی داده شده و چرا انقدر دماشون بالاست؟
درود دوباره
به نظر من که البته ممکنه اشتباه باشه اعداد بیشتر شبیه درصد هست یعنی احتمال وقوع چیزی.
چون اگه دمای قله ابرها باشه با چه مقیاسی داده شده و چرا انقدر دماشون بالاست؟
چون قبلا به این نقشه ها برخورد کرده بودم ؛ من اتفاقا در این مورد بخصوص ، از یک مهندس هواپیما سوال کردم و در پاسخ به من گفت نقشه icing به خلبان کمک میکنه که از ابرهای مخاطره امیز فاصله بگیره چون در بعضی از ابرهای CB که رطوبت به ترازهای بالای جو نفوذ میکنه به دلیل شدت سرما اون ترازها رطوبت به صورت ناگهانی دچار انجماد شدید میشه و بعد هواپیما دچار مشکل میشه ( یعنی تموم دم و دستگاه هواپیما یخ میزنه)
چون قبلا به این نقشه ها برخورد کرده بودم ؛ من اتفاقا در این مورد بخصوص ، از یک مهندس هواپیما سوال کردم و در پاسخ به من گفت نقشه icing به خلبان کمک میکنه که از ابرهای مخاطره امیز فاصله بگیره چون در بعضی از ابرهای CB که رطوبت به ترازهای بالای جو نفوذ میکنه به دلیل شدت سرما اون ترازها رطوبت به صورت ناگهانی دچار انجماد شدید میشه و بعد هواپیما دچار مشکل میشه ( یعنی تموم دم و دستگاه هواپیما یخ میزنه)
پس یه جورایی میشه گفت این نقشه میتونه احتمال برخورد با ابرهای CB خطرناک باشه. هر چند میتونست عبارت probability رو بهش اضافه کنه.
حسن جان
این نقشه رو سرچ کردم و نشان دهنده درصد احتمال یخ زدگی ابزارآلات و وسایل مکانیکی در اتمسفر هست.
مثل بالهای هواپیما:
با دیدن بارش 3 میل سبزوار که هنگام غروب رخ داده به اومدن بارون در نیمه های شب امیدوار شدم
1 | Birjand (Iran) | 10.0 mm |
2 | Ghuchan (Iran) | 7.7 mm |
3 | Sabzevar (Iran) | 4.0 mm |
4 | Khor (Iran) | 1.0 mm |
5 | Bojnourd (Iran) | 0.2 mm |
6 | Torbat-Heydarieh (Iran) | 0.2 mm |
7 | Semnan (Iran) | 0.1 mm |
8 | Shahrud (Iran) | 0.0 mm |