• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

golil

کاربر ويژه
meteogram.png

سیبری

کاربر ويژه
تبریک به همه دوستانی که بارش باران رو تجربه کردن مشهدیها شیروانیها نیشابوریها و...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر امیر حسین عزیز

خواهش میکنم. خدا رو شاکرم که امروز روز بیار خوبی بود . بعد از مدتها از اون همرفتهای بهاری حسابی در مشهد رخ داد

درود بی نهایت به امیرمحسن خودمون:توافق:

عکسها به وضوح گویای همه چیز هستن
تشکــــــــــــــــــــــر بی پایانــــــــــــــــــــــــــــــــــــ... امیر جــــــــــــان
:احترام: :گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل:

حیف شد من نتونستم برم بیرون عکس بگیرم فقط چند تا از تو خونه گرفتم که همونا هم غنیمته و الان براتون میذارم. :خجالت2:

آقا این منطقه حسابی و امامیه همیشه بیشترین آبگرفتگی رو داره !
:هنگ:
من خودم چندین بار گیر کردم!!!!
:فرار: :فرار2:

ولی خداییش این میدون امامیه وضش خیلی خرابه ها

ماشینه کلا رفته زیر آب !!!

jy932n0v4ge1soemweg9.jpg

واقعا شدت بارش خیلی زیاد بود و این اب داخل میدون که ملاحظه میکنید اگه فیلمش رو بذارم خواهید دید که آب جمع شده نیست بلکه حجم بالایی از آب جاری بود.

آقا تبريك واقعا عكسهاي مشهد رو كه ديدم واقعا جا خوردم تبريك به مشهدي ها :گل::گل:

درود فرهاد عزیز

خیلی ممنون واقعا امروز من یکی هم از این شدت بارش ، نوع همرفت و مسیر رفت و دوباره برگشت طوفان و رعد و برق در غرب مشهد متعجب شدم!!!!!!

شنیدم امروز طرقبه هم خیلی سنگین باریده.

سیبری

کاربر ويژه
آمار بارش قوچان کبیر ،غرور آفرین خواهد بود

اونقدر غرور آفرین که همگان رو مجاب کنه پسوند کبیر رو همیشه به قوچان اضافه کنند!:ایرانجمن:

سیبری

کاربر ويژه
تا ساعتی دیگه اوجیمت آبدیت میشه و همگان سالاری قوچان رو به نظاره خواهند نشسست

golil

کاربر ويژه
تبريك به قوچاني ها
و خراساني ها كه امسال يكه تاز بهار بودند:گل::گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
لعنت خدا بر شیطون !!!!!!!!

باز دوباره امروز مشهد رادیو سوندش منتشر نشد.

اصولا زمانیکه مشهد بارشهای خوبی داره یک جای کار باید لنگ بزنه یا داده ها ارسال نمیشه یا رادیو سوند خالیه!!!!!!!!!!

سیبری

کاربر ويژه

مسلما در مقابل عظمت پر شکوه امروز غرب مشهد حرفی برای گفتن نخواهد داشت:خنده1:
یا امیر!
فقط ساعتی شکیبایی کن ! بلاشک با دیدن آمار بارش قوچان ، چشمانت خیره ، انگشتانت گزان و دستها را بی اختیار بالا خواهی برد!
:خنده1:

seyyedalireza

مدیر موقت
به نظرم امشب مشهد بارش داره و فردا همگان بر مشهد افرین خواهند گفت (طرح کم نیاوردن از قوچان):خجالت2::خنده1::خنده1::خنده1::خنده1::سوت::توافق:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یا امیر!
فقط ساعتی شکیبایی کن ! بلاشک با دیدن آمار بارش قوچان ، چشمانت خیره ، انگشتانت گزان و دستها را بی اختیار بالا خواهی برد!
:خنده1:

محسن جان

میدونی که من همیشه مستند ادعا میکنم و اگر این عکس کفایت نیست آنچنانی فیلمی از بارش امروز اپلود کنم و در اینجا به اشتراک بذارم تا درس خوبی باشد حتی برای آیندگان در قوچان کبیر!

zgd94f6rjyspneq8qf7.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا