• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان متاسفانه پدر بزرگم فوت کرده بود چند روزی رو گرفتار بود....امروز منطقه ما واسه چهل دقیقه ای دیوانه وار بارید که فکر کنم 10تا 15تا رسید ..الانم ابرای ارتفاع پایینی رو کوه های جنوبی اروم گرفته...

سلام محمد رضا جان

تسلیت عرض میکنم و روح پدر بزرگ عزیزتون شاد.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
سلام دوستان متاسفانه پدر بزرگم فوت کرده بود چند روزی رو گرفتار بود....امروز منطقه ما واسه چهل دقیقه ای دیوانه وار بارید که فکر کنم 10تا 15تا رسید ..الانم ابرای ارتفاع پایینی رو کوه های جنوبی اروم گرفته...

درود بر شما محمدرضا جان
از صمیم قلب به شما و خانواده محترمتون تسلیت میگم

hasan1

کاربر ويژه
درود بر دوست خوبم حسن عزیز

بعد از ناکامیها و یا شاید بهتر باشه بگم تلخ کامیهای زمستون اخیر خدا رو شکر روزخیلی خوبی بوده در شمال شرق خصوصا امروز.

انشاء الله که بزودی در سایر نقاط کشور و از جمله شهر قم هم شاهد تبلور چنین روزهایی باشیم.

درود بر شما دوست گرام و عزیزم.

واقعا بارش بسیار شدید بود امروز و خیلی خوشحالم که شما هم موفق به تجریه این لحظات ناب شدید

درود امیرمحسن جان

خدا رو شکر. واقعا بابت این بارش ها در شمال شرق مخصوصا مشهد خیلی خوشحال شدم. امیدوارم همچنان این بارش ها ادامه دار باشه چون میدونم هنوز مسئله کمبود بارش حل نشده.

سپاس فراوان از نظر لطفت. امیدوارم که با دعای امام رضا و شما مشهدی های عزیز اینجا هم به روزهای اوجش خودش برگرده.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینجا مثل ظهر داره ابرهای بزرگ کومولونیمبوس به سرعت رشد میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!

hasan1

کاربر ويژه

محمدرضای عزیز تسلیت من رو هم پذیرا باش. من سال ها پیش پدربزرگمو از دست دادم. خدا رحمتشون کنه.

Amir-Hossein

کاربر ويژه

سلام آقا محمدرضا

تسلیت عرض میکنم

انشاءالله روح پدر بزرگ گرامی تون قرین رحمت بشن.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام مجدد بر دوستانامیرجان ببخشید رانندگی میکردم نشد جواب تلفن رو بدممحدوده عنبران بارش خوبی داشت و تا حدود پاسگاه حصار بارش خوب بودسطح شهر بارش نداشت(محدوده فکوری و بولوار نماز)میزان بارش تا ساعت 22 امشب هم 4.7 میلیمتر در بارانسنجم ثبت شد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مولتی سنسور فعلی بارش:

l47kpbpdnjsbu104z3b7.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
باران رگباری در خراسان رضوی همچنان ادامه دارد [h=3]مشهد- ایرنا- باران رگباری از شب گذشته مناطق مختلف خراسان را فرا گرفته و همچنان تا روز چهارشنبه هفته جاری در این استان ادامه دارد.
81152185-5674175.jpg
کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی دقایقی پیش در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: طبق پیش بینی های انجام شده این باران به صورت رعد و برق و رگبار شدید و در برخی نقاط به صورت تگرگ در حال بارش است.

فریدون سنگچولی افزود: در همین حال از ساعاتی پیش بارش باران همراه با رعد و برق مناطق مختلف شهر مشهد را فرا گرفته و در برخی از نقاط شدید و به صورت تگرگ گزارش شده است.

وی در پایان گفت: دمای هوا استان خراسان رضوی تا روز چهارشنبه این هفته که باران های بهاری ادامه دارد، بین دو تا سه درجه سانتی گراد کاهش خواهد یافت.

rahsazan

کاربر ويژه
خدمت محمدرضا ی عزیز تسلیت عرض میکنم

@%1;
بارش باران رو دقایقی هست که در محدوده شمال احمدآباد داریم

سیدمهدی

New member
ضمن تسلیت به آقا محمد رضا و خداقوت به همه دوستان
امروز من منطقه کاهو که تقریبا نزدیک پیست اسکی دیزباد هست بودم خوب خیلی وقتها که مشهد بارون بوده اونجا چیزی نمیبارید واصولا وضع بارش خوبی نداشته اما امروز چنان بارید که واقعا جوبها پرآب شد باران بسیار دلچسبی بود انشالا این روزها ادامه داشته باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا