• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

golil

کاربر ويژه
سه شنبه وقوع سيل در منطقه بخش مركزي شهرستان جاجرم به گزارش روابط عمومي فرمانداري جاجرم :سيل و بارندگي شديد در بخش مركزي شهرستان جاجرم موجب وارد آمدن خسارات شديد به مزارع ، منازل مسكوني و راه‎هاي ارتباطي گرديد.
ShowPicture.aspx

دكتر علي اكبر محبي فرماندار محترم شهرستان جاجرم به همراه ديگر مسئولين شهرستان و اعضاي ستاد مديريت بحران ، عصر ديروز در اولين دقايق وقوع سيلاب در بخش مركزي در روستاهاي امير آباد و صادق آباد حضور يافته و امداد رساني به اين مناطق را مورد پيگيري قرار داد.

ShowPicture.aspx

ShowPicture.aspx

ShowPicture.aspx

ShowPicture.aspx

ShowPicture.aspx

ShowPicture.aspx

ShowPicture.aspx
عكس اولي رو كه ديدم فهميدم كجاي جاجرمه جمعه كه رفتيم شاهرود از روي ريل قطار همين مسير رد شديم خدا بهمون رحم كرده كه اون روز نرفتيم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اصلا هیچ چی سر جای خودش نیست

همرفتهای معکوس و چرخشی. از اینطرف هم سی بی های سپید و قد علم کرده بیشمار

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
خدایا یه حال دیگه به دشت قوچان بده اگه رو ایستگاه هم بباره که چه بهتر!

سایه سنگین فریمان کماکان بر سر قوچان پرادعا!:نیش:
فریمان این روزها در اوج قرار داره و این قدر عالی داره پیش میره که قوچان در مقابلش حرفی برای گفتن نداره! فاصله رده های سوم و چهارم هم که با صدر خیلی زیاد شده، کم کم باید فریمان رو قهرمان زودهنگام این فصل دانست!:برنده:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این دو تا عکس همین حالا بدستم رسیده

اولی از محمد از بجنورد
شرق بجنورد
y3e3ymyj.jpg

اینهم یکی از همکاران به اسم علی از 5 کیلومتری بجنورد در همین لحظه ارسال کرده

upaqy2yt.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
کامل اومد رو منطقه ما و با هم رفت بینالدد همگرا شد. ودر نمایی رو به رو بالای بینالود بارش شدید تگرگ به چشم میخورد

seyyedalireza

مدیر موقت
ابر های خیلی خطرناکی اطراف مشهد رو گرفتن خیلی من که دیدم کپ کردم فکر کنم امروز یک تگرگی بزنه
اقا امیر محسن اگه میشه یک عکس از طرف کوه های خلج بگیرین همه ببینن اون ور چه قدر سیاهه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
باز هم بارش سنگین تگرگ بر روی رشته کوههای بینالود با حرکت معکوس ابرها به منتهی الیه غرب مشهد پدیدار شد و از دیروز سنگین تر باریده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا