• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خیلی خنده داره واقعا و امیدوارم دیگه هیچ وقت سیستم اینطوری نیاد.

دوباره از سمت شرق و در واقع شهر یک ابر جدید داره میاد که اونهم کومولونیمبوس و حتما اینهم سرنوشت سلولهای قبلی مثل دیروز و امروز رو داره.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

golil

کاربر ويژه
خیلی خنده داره واقعا و امیدوارم دیگه هیچ وقت سیستم اینطوری نیاد.

دوباره از سمت شرق و در واقع شهر یک ابر جدید داره میاد که اونهم کومولونیمبوس و حتما اینهم سرنوشت سلولهای قبلی مثل دیروز و امروز رو داره.

اميدوارم مشهد هم بباره
فكر كنم حكمتي داره كه رو كوهها مي باره شايد براي ذخيره آب بهتر باشه
اينجا داره بارون مياد باز

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اميدوارم مشهد هم بباره
فكر كنم حكمتي داره كه رو كوهها مي باره شايد براي ذخيره آب بهتر باشه
اينجا داره بارون مياد باز

البته همینطوری هست که میفرمابید فرهاد جان از بارش روی کوهها خیلی خوشحالم ولی اینکه ساعتها ابهت ابر و حتی رعد و برقهاش رو ببینی نباره خیلی ضد حاله.
واقعا همرفتهایی که از سمت غرب مشهد شروع میشن خیلی پربرکت هستند. و امروز و دیروز تو این 38 سال عمرم اولین باری بود که یک همچین تجربه ای رو کسب کردم

آخرین ویرایش:

Ahmad7777

New member
به خدا آدم حرسش در میاد.این ابرهارو ببینی ولی رو شهر خودت نباره.:گریه::گریه:

البته همینطوری هست که میفرمابید فرهاد جان از بارش روی کوهها خیلی خوشحالم ولی اینکه ساعتها ابهت ابر و حتی رعد و برقهاش رو ببینی نباره خیلی ضد حاله.
واقعا همرفتهایی که از سمت غرب مشهد شروع میشن خیلی پربدکت هستند. و امروز و دیروز تو این 38 سال عمرم اولین باری بود که یک هچین تجربه ای رو کسب کردم

سلام امیر عزیز....ای بابا خواست خدا بوده دیگه ...ولی امروز فکر کنم شدت این اتفاق از دیروزم بیشتر بود

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیر عزیز....ای بابا خواست خدا بوده دیگه ...ولی امروز فکر کنم شدت این اتفاق از دیروزم بیشتر بود

آره محمد رضا جان خواست خدا بوده دیگه و کاریش هم نمیشه کرد.حال برم خونه عکس تگرگ بالای سر مایون و ازغد رو میذارم. فعلا همون یک تیکه جا از ابر ها بیرون اومده که تگرگ سنگینی باریده. دیروز هم دقیقا همینجا نقطه تگرگ باریده بود

golil

کاربر ويژه
امروز عصر كه خونه رفتم يك لحضه رفتيم ديدم آسمون صدا مي كنه رفتم بيرون سمت شمال شيروان و رو كوهها رو كه ديدم يك لحضه انگار برگشتم به سن 10سالگي ام لحضه اي كه براي اولين بار عاشق ابرها و عظمت خدا شدم همرفتي كه در ابرها صورت مي گرفت خيلي عجيب بودمثل قديما شده بود رفتم رو پشت بوم سريع مثل كوچيكي هام دراز كشيدم و ابرها رو نگاه كردم

seyyedalireza

مدیر موقت
نه بابا مشهد که شانس نداره
من اون ابرا رو که دیدم واقعا گفتم مشهد 50 میل بارون داره
نیم ساعتم تگرگ میاد
ولی دیدم هیچ

آره محمد رضا جان خواست خدا بوده دیگه و کاریش هم نمیشه کرد.حال برم خونه عکس تگرگ بالای سر مایون و ازغد رو میذارم. فعلا همون یک تیکه جا از ابر ها بیرون اومده که تگرگ سنگینی باریده. دیروز هم دقیقا همینجا نقطه تگرگ باریده بود

حداقلش اینه که اطراف خوب باریده بازم جا شکر داره...

golil

کاربر ويژه
afghan_sat_720_usen.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وداع ابرهای سی بی از روی بینالود با شهر:

9r643jpx5gfvl7ie9b0t.jpg

محدوده پیک بارش تگرگ امروز بر فراز بینالود :

vitlrxuivangsx5q60eg.jpg

b3q0hn19azkqaboy0.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ظاهرا شرق بجنورد و در محدوده کارخانه سیمان امروز سیل اومده که دوستان فیلمش رو روی واتس آپ ارسال کردند . دانلود بشه ببینم جریان از چه قرار بوده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وای خدا چه سیل مهیبی اومده شرق بجنورد.

باور کردنی نیست خدای بزرگ

DR WHO

کاربر ويژه
مهر: بر اساس پيش بيني هاي بلندمدت سازمان هواشناسي ايران، طي 10 سال آينده ميزان بارش در نقاط مختلف کشور بالاي نرمال خواهد بود.

مديرکل پيش بيني سازمان هواشناسي کشور از پايان دوره طولاني مدت خشکسالي در کشور خبر داد.

مهندس پرويز رضازاده افزود: در اين دوره 7 ساله خشکسالي در مجموع ميزان بارش هر يک از سال ها کمتر از حد نرمال بوده و بارش در کشور به ميزان

قابل توجه کاهش داشته است. وي گفت: طي 7 سال گذشته شاهد 5 سال ترسالي و 2 سال خشکسالي بوديم که در مجموع اين دوره 7 سال يک دوره ترسال )با بارش بيش از نرمال( بوده است. به گفته رضازاده بر اساس پيش بيني هاي چندين ساله سازمان هواشناسي کشور انتظار داريم اين دوره خشکسالي حداقل تا 10 سال آينده تکرار نشود و از امسال وارد دوره ترسالي شويم البته در صورت تکرار خشکسالي نيز شاهد سال هاي خشکسالي پشت سر هم نخواهيم بود.

روزنامه اعتماد > شماره 1322 14/11/85 > صفحه 22 (اجتماعي) > متن

منبع

http://www.magiran.com/npview.asp?ID=1336516

ولى از پاييز ٨٦ وارد دوره خشكى شديم !!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا