• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هادی عزیز

با توجه به پیش بینی های مدل cfsv2 ؛ اینطوریکه بنظر میرسه mjo نقش پر رنگی علاوه بر نوسان انسو و همچنین فاز مثبت شاخص pdo داره.
اینطوریکه مدلها نشون میدن و همچنین با توجه به فعالیت دریای سرخ ظاهرا مولفه اتمسفری mjo قرار هست در فاز 2 و 3 قرار بگیره با این ترتیب در جنوب شبه قاره هند ما شاهد شکل گیری همرفت بسیار عمیقی خواهیم بود که نباید با مونسون اشتباه گرفته بشه.
حالا با توجه به مواردی که در بالا گفتم آیا فاز 2 و 3 مولفه اتمسفری mjo میتونه دردی از ما دوا کنه ؟
چون بخاطر دارم یه زمانی که با نقشه های این مولفه اتمسفری کار میکردم در ماه ژوءن فکر میکنم در فاز حالا 2 بود و یا 3 منطقه ما با یک شبه همرفت مواجه میشد!

آیا به این نقشه ها شما هنوز دسترسی دارید؟

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هادی عزیز

با توجه به پیش بینی های مدل cfsv2 ؛ اینطوریکه بنظر میرسه mjo نقش پر رنگی علاوه بر نوسان انسو و همچنین فاز مثبت شاخص pdo داره.
اینطوریکه مدلها نشون میدن و همچنین با توجه به فعالیت دریای سرخ ظاهرا مولفه اتمسفری mjo قرار هست در فاز 2 و 3 قرار بگیره با این ترتیب در جنوب شبه قاره هند ما شاهد شکل گیری همرفت بسیار عمیقی خواهیم بود که نباید با مونسون اشتباه گرفته بشه.
حالا با توجه به مواردی که در بالا گفتم آیا فاز 2 و 3 مولفه اتمسفری mjo میتونه دردی از ما دوا کنه ؟
چون بخاطر دارم یه زمانی که با نقشه های این مولفه اتمسفری کار میکردم در ماه ژوءن فکر میکنم در فاز حالا 2 بود و یا 3 منطقه ما با یک شبه همرفت مواجه میشد!

آیا به این نقشه ها شما هنوز دسترسی دارید؟

آهان خودم نقشه رو یافتم.
ببینید دوستان:

3ymuze6u.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با این تفاصیل یک طوفان اقیانوسی بسیار قدرتمند هم در انتظار نواحی شرقی شبه قاره هند و خلیج بنگال در ماه میلادی پیشرو و همزمان با فاز 3 mjo خواهد بود.

نیما 68

کاربر ويژه
سلام دوباره
یک اموزش از شرکت لیندا که ایران انجمنی ها پیشنهاد میشه چون علاقه مند زیاده

http://p30download.com/fa/entry/52360/

نیما 68

کاربر ويژه
با این تفاصیل یک طوفان اقیانوسی بسیار قدرتمند هم در انتظار نواحی شرقی شبه قاره هند و خلیج بنگال در ماه میلادی پیشرو و همزمان با فاز 3 mjo خواهد بود.

ممنون امیر جان
ایا طوفانی مثل هایان یا اون با این یکی فرق میکنه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ممنون امیر جان
ایا طوفانی مثل هایان یا اون با این یکی فرق میکنه

خواهش میکنم نیما جان

هنوز قضاوت خیلی زود ولی اون رنگ آبی نشانگر deep convection هست که در این صورت طوفانی قدرتمند باید باشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

هادی جان من با موبایلم و باید نمودار رو تفسیر کنی چون اون زیر تصویر نوشته که آپدیتش مربوط به ماه مارچ هست و ما الان می هستیم.

احتمالا باید این تصویر داخل کش موبایلم باشه و حس روشن کردن لب تاب رو ندارم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تصاویری زیبا از مناظر دیدنی پاکتل در شمال غربی اسفراین

به به بسیار زیبا بود دوست عزیز.
این بوته های گون وقتی غرق در گل و شکوفه میشن واقعا زیبا و بینظیر هستند.
سپاس از به اشتراک گذاری این عکسهای زیبا

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این دو تا عکس هم از طبیعت اوایل اردیبهشتی ییلاقات جنوب مشهد و تقدیم به دوستان عزیزم

apu9yme4.jpg

8yvuse9e.jpg

شب همه عزیزان خوش و آرام

DR WHO

کاربر ويژه
با بررسي وضعيت جوي كشور طي هفته پيشرو در خدمت شما مخاطبان خوب " آژانس هواشناسي ايران " هستم.

بررسي نقشه هاي هواشناسي بيانگر استقرار كم ارتفاعي بر روي نواحي جنوبي كشور مي باشند كه با جريانات ناپايدار تراز مياني جو همراهي مي شود. از اينرو طي روزهاي شنبه الي سه شنبه هفته پيشرو، در استان هاي واقع در دامنه هاي مركزي و جنوبي زاگرس، ارتفاعات البرز، مركز و جنوب كشور شاهد وقوع ناپايداري هاي بهاري به شكل رشد ابر، رگبار و رعد و برق خواهيم بود.

اين ناپايداري ها براي فردا شنبه 27 ارديبهشت ماه 93، در استان هاي واقع در دامنه هاي زاگرس مركزي و جنوبي، ارتفاعات البرز مركزي و جنوب كشور خواهيم داشت شدت بارش در ارتفاعات مركزي زاگرس و ارتفاعات البرز مياني مي باشد. روز يكشنبه اين بارش ها در استان هاي واقع در رشته كوه زاگرس، نواحي جنوبي كشور، ارتفاعات البرز و همچنين شهر هاي شمالي آذربايجان هاي شرقي، غربي و اردبيل خواهد بود. شدت بارش در اين روز در جنوب شرق استان فارس، جنوب كرمان و سيستان و بلوچستان و ارتفاعات البرز مركزي پيش بيني مي شود.

روز دوشنبه و سه شنبه بارش ها در نواحي مركزي كشور و ارتفاعات زاگرس جنوبي متمركز خواهد بود.

لذا امكان آبگرفتي و وقوع سيلاب به جهت ريزش بارش ها در بازه زماني كوتاه در نقاط ياد شده وجود خواهد داشت.

از روز چهارشنبه با استقرار يك موج تراز مياني در شرق تركيه و همراهي آن با جريانات گرم و مرطوب جنوبي مجددا بارش ها از سمت نواحي غربي آغاز شده، شمال غرب، تا حدودي غرب و دامنه هاي البرز و سواحل خزر تحت تاثير اين موج شاهد وقوع ناپايداري ها به شكل بارش هاي رگباري و رعد و برق تا روزهاي پاياني هفته خواهند بود.

باران شدید باران در بالکان سیل و قطعی برق در برخی مناطق را به دنبال داشت.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شبکه خبری «دویچه‌وله»، بارش باران شدید در کشورهای حوزه بالکان که در 120 سال گذشته بی‌سابقه بوده است ضمن آسیب به صربستان و بوسنی، صدها نفر را از خانه‌های خود آواره کرد.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان
اومدم عرض ادبی بکنم و بگم دیشب وزش باد و آسمونی با ابرهای ارتفاع بالا داشتیم

از امیرمحسن عزیز هم عذرمیخوام که 5 شنبه تماس گرفتن و نشد جوابشون رو بدم، الانم تماس گرفتم و در دسترس نبودی امیرمحسن جان
[MENTION=35752]amirmohsen[/MENTION]

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا