• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بر دوستان
اومدم عرض ادبی بکنم و بگم دیشب وزش باد و آسمونی با ابرهای ارتفاع بالا داشتیم

از امیرمحسن عزیز هم عذرمیخوام که 5 شنبه تماس گرفتن و نشد جوابشون رو بدم، الانم تماس گرفتم و در دسترس نبودی امیرمحسن جان
@amirmohsen

درود بر محمد رضای عزیزم

خواهش میکنم . آدم وقتی یک مدتی از دوستان خوبش بی خبر میشه خیلی دلتنگ و نگران میشه.

خیلی خوشحالم که دوباره در خدمت تون هستیم و از حضور سبز و گرم تون بهره من میشیم.

بهرحال دوستان رو بیخبر نذارید:خجالت2::گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدا رو شکر میکنیم که سرانجام دوباره روزهای خوب ما نزدیک شده و فقط شاید 2 تا 3 روز تا آغاز مجدد بارشها در شمال شرق ایران و شهر مشهد فاصله داریم.

انشاء الله از سه شنبه به بعد ظهور و گسترش ابرهای تندری و هوا مرطوب و بهاری بهمراه رعد و برق در منطقه شمال شرق ایران آغاز میشه و روز چهارشنبه روزی طلایی برای ما خواهد بود:

انیمیشن تراز 700 میلی بار و ارتفاع این تراز 90 الی 138 ساعت آینده

kccm6l9b7rzvy6ttgjbd.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بارش تجمعی مدل نیروی دریایی تا 144 ساعت آینده:

o6ef0a1wl1hqrkpw8pp.jpg

ECMWF تا 240 ساعت آینده:

d0eggastathy4gis9ab.jpg

هواشناسی کانادا تا 240 ساعت آینده:

xhw2b5fcdc84yhm84x.jpg

مسلما آپدیتهای هواشناسی کانادا- ECMWF و جی اف اس در روزهای آینده بهتر و بهتر هم خواهند شد.

من از بارش هر قطره ای از باران در هر فصل از سال و در هرجایی از ایران ، بسیار خوشحال و خشنود میشم و خدای مهربان رو از این بابت بسیار شاکرم .:گل:
و هیچ گله و شکایتی از این که دیر شد و یا زود ندارم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این تصاویر زیبا رو هم که از یک انجمن عکاسی هست تقدیم دوستان عزیزم میکنم:

من هم بسیار به این مورد علاقه دارم ولی تا حالا فقط دو تا مورد پیش اومده که دوربین هم همراهم باشه:

1. یک شب ِ بسیار بارانی و شدید در تهران که به خاطر ِ باران ِ واقعا شدید (تا حالا همچین چیزی ندیده بودم) چیزی نتونستم درست و حسابی ثبت کنم.
2. یک عصر ِ رعد و برقی در تبریز که دقیقا با روش ِ اولی که جناب ِ فرشاد فرمودند عمل کردم (فقط استپ هام 15 ثانیه ای بود نه 30 ثانیه ای) و نتیجه اش شد عکس ِ پایین که دیافراگمش 9 هست و فاصله کانونی 18mm و حساسیت هم 100. (فکر کنم چند ده تا عکس گرفتم و نهایتا توی ِ سه تاش رعد ثبت شد که تو این عکس از همه بهتر ثبت شده):

البته همان طور که میبینید کادر بدنی ِ خیلی جالبی نداره و دوربین هم کمی لرزیده که علتش هوای ِ پرباد بود و من هم روی ِ شیروانی!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
[h=2]
icon1.png
خب ، امروز فرصت شد تا اين عكس رو تقديم دوستان كنم

اين ، يكي از عكس هاي آذرخش است كه خيلي دوستش دارم

اين عكس مربوط ميشه به بهار 85 كه با دوربين آنالوگ پنتاكس و اسلايد كداك در كوير مرنجاب تهيه كردم

آسمان يكدفعه شروع كرد به غريدن و آذرخش هاي مهيبي در فاصله كمي از ما به زمين مي خورد

بچه ها همه دويدند به سمت ميني بوس و سوار شدند ( هر چند آنجا هم خطرناك بود )

من رفتم روي يك تپه و دوربين را كاشتم و شروع كردم به نوردهي

همزمان با چراغ قوه هم كمي به زمين نور دادم تا زمينه كاملآ تاريك نباشد .

در مدت 15 دقيقه نور دهي 2 يا 3 بار آذرخش روي فيلم ثبت شد كه نتيجه شد اين :

( نگاتيو اسكن شده است )

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینجا خوی (کوچه ما) .............. همین الان ......... هوا طوفانی و بارونی ......... بهار امسال چقد خشنه!!!!
burnt.png

canon 60D , f/18 , 13sec , iso:400

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اولين تجربه من در عكاسي از آذرخش (ديشب) 91/02/28

canon 60D+18-200 , f/13 , 30 sec , ISO 400 , 32 mm

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دیشب زنجان غوغایی بود. فکر کنید تو این فصل بارون بیاد و رعد و برق بالای سرتون به فاصله کمی غرش کنه ؛ چه شود...
bouaaaaah.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مشهد 30 درجه

زاهدان :17+

[h=2]Time: 13:28 (08:58 UTC)[h=4]Current weather observation
The report was made 28 minutes ago, at 08:30 UTC
Wind 15 km/h from west/northwest
Temperature 17°C
Humidity 68%
Pressure 1015 hPa
Visibility 6000 m
Broken clouds at a height of 1067 m , Cumulonimbus.
Overcast at a height of 2743 m

نیما 68

کاربر ويژه
زلزله "سیستان و بلوچستان" را لرزاند

زلزله‌ای به بزرگی 4.1 ریشتر در مقیاس امواج درونی زمین سیستان و بلوچستان را لرزاند.

به گزارش مرکز لرزه نگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران؛ زمان این زمین لرزه ساعت 17:31 با قدرت 4.1 ریشتر در سیستان و بلوچستان ثبت شده است.

تاريخ وقوع زلزله:
شنبه، 27 اريبهشت 1393 در
(وقت محلي - تهران)

2014-05-17 1
(UTC)

بزرگي زلزله:
۴.۱

نوع بزرگي:
MN

موقعيت رومركز زلزله: ۲۹.۲۶ شمالي و ۵۹.۷۸ شرقي
عمق: ۲۰ كيلومتر
عدم قطعيت مكاني: ۱.۷۴+/- كيلومتر در جهت شمالي - جنوبي
۲.۲۲+/- كيلومتر در جهت شرقي - غربي
منطقه:
استان سیستان و بلوچستان

فاصله‌ها:
67 كيلومتري سرجنگل، سیستان و بلوچستان
68 كيلومتري نصرت‌آباد، سیستان و بلوچستان
94 كيلومتري حسين آباد، کرمان

منبع:
موسسه ژئوفيزيك، دانشگاه تهران

سیدمهدی

New member
سلام وخسته نباشید خدمت همه دوستان و اساتید روزهای بی بارشی بسیار سخته محصوصا تو اردیبهشت اما سر زدن به مطالب دوستان همیشه جذاب بوده انشالا این هفته دوباره مطالب همه دوستان درباره بارش مشهد باشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
[h=2]Historic Flooding and Mudslides Across the Balkan Peninsula
[h=6]By Eric Leister, Meteorologist[h=5]May 17, 2014; 4:56 AM
Share|

europe.jpg
The above video details the weather across Europe.

Days of heavy rainfall from a slow-moving storm has led to widespread flooding across parts of the Balkan Peninsula, in eastern Europe.The heaviest rain was centered from Bosnia and Herzegovina eastward into Serbia and southern Romania through Thursday. Rainfall averaged 100-200 mm (4-8 inches) with local amounts up to 300 mm (12 inches).
The heavy rainfall triggered some of the worst flooding in recent decades. Flooded rivers have closed roads, cut off power and caused more than 200 mudslides across the region, according to the Associated Press.
650x366_05161244_ap179054313279.jpg
Bosnian man views the scene after a landslide caused by flooding in the village of Topcic polje near Zenica, 120 km north of Sarajevo, Thursday, May 15, 2014. Heavy rainfall caused the river Bosna to flood surrounding areas causing power cuts and road blockades in some suburban and rural areas. (AP Photo/Amel Emric)
At least 2 people, including a firefighter, have died in the flooding.In Belgrade, Serbia, around 225 mm (9 inches) of rain was reported in 48 hours, more than the normal rainfall for the city during the months of April, May and June combined.
At least 6,000 people have been forced to evacuate their homes in Serbia with many needing to be airlifted from their homes due to the flooding.In Bosnia, the army has had to limit use of helicopters for evacuations due to rain reducing visibility.The heaviest rainfall shifted across Austria and Poland Thursday night into Friday, where flooding and power outages were reported.RELATED:
Bosnia and Herzegovina Weather Center
Belgrade, Serbia, Detailed Forecast
Serbia Weather Center
While periods of rain continued across parts of Bosnia and Herzegovina, as well as Serbia on Friday, the worst of the storm has ended for the region.Flooding problems will continue due to the saturated ground and swollen rivers of the region into this weekend.The storm will continue to spin over eastern Europe through Sunday but will significantly weaken by Friday night. As a result, rainfall will be generally scattered and light on Saturday and Sunday, aiding recovery efforts in the region.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
واقعا عجب دنیایی شده!!!!!!!!!!!

منطقه بالکان در حدود 3 ماه با کمبود شدید بارش مواجه بوده بعد ظرف 48 ساعت به اندازه همون 3 ماه یکجا باریده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا