• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه

سلام محمد عزیز.

کلا بارشهای منطقه شمال شرق ایران از امشب به بعد شروع میشه.

به به آپدیت جدید جی اف اس تا 45 ساعت آینده

2agubadu.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

:شاد2:
سپاس استاد..به به..ساعات زیبایی در انتظارمون هست..:شاد2::شاد2:،جسارتا بارش ها تا کی ادامه خواهد داشت؟؟ادامه داره{از صبح تا شب بکوب بارونه}یا بصورت رگباری و موقت و متناوبه؟؟؟

سیبری

کاربر ويژه
سلام بچه ها
من فردا می خوام برم سمت شمال روستای خولین دره جنوب غرب آزادشهر
به نظرتون فردا از ظهر تا غروب هوا چطوریه
احتمالا تا ظهر بارشای سمت استان گلستان تموم میشه یا ممکنه هنوز هم بارونی باشه؟

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بچه ها
من فردا می خوام برم سمت شمال روستای خولین دره جنوب غرب آزادشهر
به نظرتون فردا از ظهر تا غروب هوا چطوریه
احتمالا تا ظهر بارشای سمت استان گلستان تموم میشه یا ممکنه هنوز هم بارونی باشه؟

حاجی داشتیم؟؟؟؟؟!!!داشتیم؟؟؟!!!آزادشهر کجا بود!!!حداقل میگفتی علی آباد کتول!!!:خنده1::خنده1:

http://www.yr.no/place/Iran/Golestan/Rūdkhāneh-ye_Khalīndarreh/

حاجی همرفت های بسیار قوی داره این منطقه..منظور دهنه محمد آباده..من تا حالا بارش های بسیار شدید و همرفتی این ناحیه رو تجربه کردم..

سیبری

کاربر ويژه
حاجی داشتیم؟؟؟؟؟!!!داشتیم؟؟؟!!!آزادشهر کجا بود!!!حداقل میگفتی علی آباد کتول!!!:خنده1::خنده1:

http://www.yr.no/place/Iran/Golestan/R%C5%ABdkh%C4%81neh-ye_Khal%C4%ABndarreh/

حاجی همرفت های بسیار قوی داره این منطقه..منظور دهنه محمد آباده..من تا حالا بارش های بسیار شدید و همرفتی این ناحیه رو تجربه کردم..

ببخشید دادا
راست میگی اشباه گفتم

محمد بجنورد

کاربر ويژه
ببخشید دادا
راست میگی اشباه گفتم

:خنده1::خنده1:اختیار داری دادا..ما کی باشیم که به شما خورده بگیریم!!!خواهش میکنم..راستی خلیندره حدود 600الی700متر از روستایی که من همیشه میرم پایین تره آ!!!روستای چه جا..من 3هفته پیش که رفتم،کوه های روبروش هنوز برف داشت!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
:شاد2:
سپاس استاد..به به..ساعات زیبایی در انتظارمون هست..:شاد2::شاد2:،جسارتا بارش ها تا کی ادامه خواهد داشت؟؟ادامه داره{از صبح تا شب بکوب بارونه}یا بصورت رگباری و موقت و متناوبه؟؟؟

خواهش میکنم. از امشب تا فردا بعد از ظهر.

بارشها متناوب خواهد بود.

در ضمن نیروی دریایی هم خوب آپدیت کرده.
خدا رو شکر

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Hoom20

New member
با سلام من چند روز پيش خواب ديدم پشت سر هم زلزله مياد هي اون ور اين ور فرار ميكرديم گفتم كجا قرار زلزله بياد كه امروز متوجه شدم بندر ريگ بوشهر پشت سر هم زلزله امده خدا به خير بگذرونه خواب واقعا شگفت انگيز

golil

کاربر ويژه
لحضه شماري براي بارش باران هوا داره خنك مي شه امروز ظهر انگار هوا شرجي بود

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
:ناراحت::ناراحت::ناراحت:

banner2.png

Synoptic and Mesoscale Analysis of Satellite Images - 2014
The EUMeTrain - Eumetcal course on Synoptic and Mesoscale Analysis of Satellite Meteorology will teach you how to operationally parse a satellite image into conceptual models. Analysing a satellite image in terms of conceptual models is the best way to learn to retrieve a 3D or even a 4D (with time being the fourth dimension) mental weather picture.
Starting on 25th September 2014 with the distance learning phase, the conceptual models described in the Satellite Manual of Synoptic Meteorology (SatManu) will be taught to the students. You will find more information in the preliminary Agenda. From 24 – 28 November 2014 the classroom phase will take place in Langen (Germany) where several case studies will be analysed and discussed by the students.
The course is designed for operational forecasters and meets the requirements of the WMO. During several stages of the course, the students will be tested through online questionnaires. In case of a successful completion of the tests and online presence during the lectures a certificate will be handed out.

Download the course details.

CONTACT: Wilfried Jacobs, (Course Manager) or Ivan Smiljanic, ( TSO EUMeTrain)

[h=2]Preliminary Agenda:
sc2_agenda_1.png

[h=2]Opening Session: 25 September 2014 - 13:00 UTC​

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

وضعیت بارش مشهد و آنومالی دمای جهانی در طی سالهای وقوع پدیده النینو:

w0iv4rowh8sh6kk9cndz.jpg

منتهی چون مبنای بارش درج شده در تصویر بالا بر اساس ژانویه تا دسامبر هست و نه سال زراعی ایرانی ( مهر تا مهر ماه) لازمه هست که یک سال پس و یا پیش وقوع پدیده النینو هم لحاظ بشه که من برای سالهای 97 و 98 میلادی در نمودار بالا انجام دادم.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا