• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت ساعت 18 یو تی سی جی اف اس

مشهد :
چهارشنبه 50 درصد شانس بارش
پنجشنبه 40 درصد
قوچان و بجنورد بصورت مشابه

چهارشنبه 70 درصد و پنجشنبه 40 درصد

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

golil

کاربر ويژه
یه چیز دیگه امریکایی از تابستون گذشته میگفتند پاییز 92 و زمستون 93 مشابه سال 1962 میلادی هست که الحق تحلیل درستی بود. من خودم بارها نقشه های سال 1962 رو در این انجمن به اشتراک گذاشتم و همیشه آرزو میکردم این اتفاق نیافته که متاسفانه افتاد

آقا امير ظرفيت پيام ها پر شده نمي تونيم پيام برات تو انجمن بفرستيم:خنده2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آقا امير اگه اهل كوه هستي يك قرار بزاريم در خدمت باشيم در گلول چون وقت گليله اگه خواستي شماره تماس و ايميل من در سايت هست
http://golilshirvan.blogfa.com/

خواهش میکنم فرهاد عزیز.
اهل کوه که شدید هستم ولی گلیل ماموریتی میام و معمولا جمعه ها خارج از مشهد نیستم ولی اگه برنامه کاری طوری شد که اونجا موندنی شدم جتما باهت تماس میگیرم. فقط یک موضوع تا پارسال ساختمون بهره برداری سد دست مون بود ولی الان اومدیم پایین بین میلانلو و تخت چرمه.

باز هم ممنون

golil

کاربر ويژه

خواهش میکنم فرهاد عزیز.
اهل کوه که شدید هستم ولی گلیل ماموریتی میام و معمولا جمعه ها خارج از مشهد نیستم ولی اگه برنامه کاری طوری شد که اونجا موندنی شدم جتما باهت تماس میگیرم. فقط یک موضوع تا پارسال ساختمون بهره برداری سد دست مون بود ولی الان اومدیم پایین بین میلانلو و تخت چرمه.

باز هم ممنون

چون پهلوي بچه هاي گروه از شما تعريف كرده بودم . بچه ها مشتاق به ديدار بودند خلاصه ما در خدمت هستيم . هم در كنار شما و هم در كوهپيمايي
سايت رو ديديد يا نه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
چون پهلوي بچه هاي گروه از شما تعريف كرده بودم . بچه ها مشتاق به ديدار بودند خلاصه ما در خدمت هستيم . هم در كنار شما و هم در كوهپيمايي
سايت رو ديديد يا نه

آره سایتت خیلی خوبه. فقط اون 3-4 عکس آخر سفر به گلیل تون باز نمیشه. راستی اون عکس سمت درب ورودی و ماشین رو ساختمون بهره برداری ؛ اون پایین آب بود؛ مخزن عشایر سر ریز کرده بود درسته؟

مگه نگهبان نبود که پمپ چاه چشمه گوره رو خاموش کنه؟

golil

کاربر ويژه

آره سایت خیلی خوبه. فقط اون 3-4 عکس آخر سفر به گلیل تون باز نمیشه. راستی اون عکس سمت درب ورودی و ماشین رو ساختمون بهره برداری ؛ اون پایین آب بود؛ مخزن عشایر سر ریز کرده بود درسته؟

مگه نگهبان نبود که پمپ چاه چشمه گوره رو خاموش کنه؟

از كنار جاده سمت راست ورودي پيچ سرازيري سد اب رو ول كرده بودند مردم داشتند يكي ظرفاشو مي شست يكي اب مي خورد. كسي هم نبود از اونجا آب سرازير مي شد . عكسها رو view image بزنيد باز مي كنه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
از كنار جاده سمت راست ورودي پيچ سرازيري سد اب رو ول كرده بودند مردم داشتند يكي ظرفاشو مي شست يكي اب مي خورد. كسي هم نبود از اونجا آب سرازير مي شد . عكسها رو view image بزنيد باز مي كنه

واقعا حیف اون آب و متاسفم برای نگهبان که سهل انگاری کرده.

میدونستی آب اون چشه رو ما ازمایش گرفتیم یکی از بینظیرترین آبهای معدنی ایرانه!!!!

golil

کاربر ويژه

واقعا حیف اون آب و متاسفم برای نگهبان که سهل انگاری کرده.

میدونستی آب اون چشه رو ما ازمایش گرفتیم یکی از بینظیرترین آبهای معدنی ایرانه!!!!

گفتند كه خوبه ولي نه اينجور - اخر اين آبه سد شما رو خراب مي كنه اونجا رو هم اين اب به هم زده بود. جايي شده بود براي آشغال ريختن مردم

golil

کاربر ويژه
عجب هوايي آدم دلش نمي خواد بره خونه.
مثل شبهاي تابستونه
شب بخير همگي

golil

کاربر ويژه
ir_____-rain-2014052209.jpg

درود بر همگي
پيش بيني پنج شنبه فوركا 13:30

آخرین ویرایش:

golil

کاربر ويژه
14052900_2_2100.gif

يك سوم جا براي سوزن انداختن هم نيست ماشائ الله البرز داره خودشو نشون مي ده خدا كنه كه محقق بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا