• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه ساعت 00 یو تی سی خیلی عالیه

اون تراف که دیشب تا خراسان شمالی نفوذ کرده بود الان از منطقه ما پایین تر رفته و ناوه شمال شرقی هم در تراز 500 به سمت شرق دریای کاسپین پایین اومده . کیپ منطقه ما هم فوق العاده بالاست:

w6vavzx0acj8n747fhig.jpg

مهدی جان نرم افزار گریپ نمودار اسکیوتیش واسه این ساعت مشهد در اپدیت ساعت 12:00 یو تی سی دیروز این وضعیت رو نشون میداده . بنظرت دقت پیش بینیش چقدر بالاست؟

j77ylb2zgahgfjvrsk0.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیرمحسن جان تاپیک جدید مگه موضوعش چیز دیگه ای هست؟؟؟

الان ابرهای بسیار تیره ای از سمت شمال دارن ظاهر میشن!!!

خواهش میکنم .
ما با هادی عزیز قرار داشتیم تاپیک به 10000 صفحه که رسید این موضوع بسته بشه و تاپیک های ماهانه یا فصلی ایجاد کنیم که مطالب ارزشمند حفظ بشه و دسترسی راحت تری وجود داشته باشه.

Amir-Hossein

کاربر ويژه

خواهش میکنم .
ما با هادی عزیز قرار داشتیم تاپیک به 10000 صفحه که رسید این موضوع بسته بشه و تاپیک های ماهانه یا فصلی ایجاد کنیم که مطالب ارزشمند حفظ بشه و دسترسی راحت تری وجود داشته باشه.

ایول چه کار خوبی :خنده1:

به شدت موافقم :خجالت2:

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
نقشه ساعت 00 یو تی سی خیلی عالیه

اون تراف که دیشب تا خراسان شمالی نفوذ کرده بود الان از منطقه ما پایین تر رفته و ناوه شمال شرقی هم در تراز 500 به سمت شرق دریای کاسپین پایین اومده . کیپ منطقه ما هم فوق العاده بالاست:

w6vavzx0acj8n747fhig.jpg

مهدی جان نرم افزار گریپ نمودار اسکیوتیش واسه این ساعت مشهد در اپدیت ساعت 12:00 یو تی سی دیروز این وضعیت رو نشون میداده . بنظرت دقت پیش بینیش چقدر بالاست؟

j77ylb2zgahgfjvrsk0.jpg

خوب من چون با این نرم افزار کار نکردم خیلی نمیتونم درباره عملکردش اظهار نظر کنم ولی خوب با این نمودارهایی که شما این چند روزه از این نرم افزار گذاشتی به نظر میاد حداقل در پیش بینی های کوتاه مدت دقت نسبتا خوبی داشته باشه. اطلاعات رادیوسوند دیشب هم که هنوز منتشر نشده بتوانیم مقایسه کنیم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب من چون با این نرم افزار کار نکردم خیلی نمیتونم درباره عملکردش اظهار نظر کنم ولی خوب با این نمودارهایی که شما این چند روزه از این نرم افزار گذاشتی به نظر میاد حداقل در پیش بینی های کوتاه مدت دقت نسبتا خوبی داشته باشه. اطلاعات رادیوسوند دیشب هم که هنوز منتشر نشده بتوانیم مقایسه کنیم.

حالا اطلاعات فرودگاه ساعت 00 که منتشر شد من هم ساعت 00 نرم افزار رو میذارم ولی هم هزار مسجد و هم بینالود یکسره دارن ابر تولید میکنند و همرفت خیلی قوی هست . تا لحظاتی دیگه تصویر از ابرهای هزار مسجد و بینالود رو میذارم

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
همرفتهای جوان زیادی هم متولد شدند و در حال گسترش به سمت منطقه ما هستند:

a8xht03hp9a9yph3ddi.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بارش شدید تگرگ در روسیه در حدود 5 ساعت پیش این تصاویر به اشتراک گذاشته شده:

[h=2]Rhodes

yi1uxf4pxjhyqok09nj.jpg

1rx6nxhmkhx8d6mrt2n4.jpg

fu4j7ll5688c00l265xk.jpg

46jeg0qbw3n0a181mr.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خیلی متاسفم !!!!!!!!

همیشه همینطوریه دقیقا روزیکه اطلاعات رادیو سوند رو لازم داریم یا منتشر نمیشه و یا اگه میشه پر از خالیه!!!!!!!!!!

اینجا ایران است دیگه و کاریش هم نمیشه کرد. تماس میگیرم مرکز پیش بینی و ازشون توضیح میخوام چون از چند روز قبل این مسئله رو بهشون گوش زد کرده بودم و تاکید کرده بودم که پنجشنبه روز خاصیه خواهشا اطلاعات روبه موقع و صحیح منتشر کنید.

ساعت 00:00 UTC فرودگاه مشهد:

ld6z957wk712jerseos6.gif

ساعت 0:00 UTC بر اساس اپدیت ساعت 12:00 یو تی سی روز گذشته نرم افزار گریپ:

x7g63py2v9hnh20cni1f.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینطوری که خبر به من رسیده در شهرهای جنوبی خراسان رضوی شب گذشته طوفان بسیار شدیدی رخ داد و در بیشتر ایستگاهها دید افقی زیر 100 متر بوده از بابت شدت گرد و خاک!!!!

golil

کاربر ويژه
با سلام
فراموش كردم بگم تبريك به مشهدي هاي عزيز به خاطر بارش صبحششون
ديشب ما بارندگي در 4تا 5 ميليمتر داشتيم خوب شد خدا رو شكر من از ترس رعدو برقها خانه نشته بودم خيلي رعدو برقهاي بدي بود همش مستقيم به زمين مي زد بارونش هم طوفان همراه بود
MVI_7994.AVI_20140529_082319.203.jpg
اين عكس رعدو برق ديشب روي كوههاي شاه جهان بود فاصله خيلي زيادبود
صبح هم يك رگبار بارون كوچولو داشتيم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام مجدد

همرفتهای عظیمی بر فراز بینالود در این لحظه به چشم میخورد

3atyqu7u.jpg

maga9u2u.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

seyyedalireza

مدیر موقت
سلام من هم ساعت 5 از خواب بیدار شدم چه رعدوبرق های بود
اقا بزارین صفحه 10000 هواشناسی رو من ببینم تا بعد کنکور

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه

امیر جان سلام.

از نظر من نرم افزار گریپی که الان در اختیار من و شماست ، یک نرم افزار بسیار با ارزشی هست.

بنابراین توصیه ای که دارم این است که سعی کنید این نرم افزار بین خودم و خودتون بمونه.

و فقط به کسانی که اعتماد دارید این نرم افزار را معرفی کنید.

با تشکر.

سلام به دوستان گلم...خیلی خوشحالم از فراهم شدن شرایط واسه بارندگی در استانمون و شهر مشهد..انشالا که ایندفعه دیگه از مرز 200مشهد رد میشه..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا