• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نرم افزار شرایط خیلی خاصی رو برای مشهد نشون میده

از ساعت 06:00 الی 18 امشب به وقت یو تی سی

توضیح: مختصات تقریبی برای فرودگاه مشهد لحاظ شده و فقط ساعت 18:00 یو تی سی رو با تمایل به مختصات جنوب غرب مشهد استخراج کردم:

80mmet4l18b9yxhlojvx.jpg

szaq7exsy9phd626tmkq.jpg

7l3k3411qv7zi44hbk.jpg

kkhy6h5ngdq89pg11ouk.jpg

4j9vvf3srr2hqur6qo1k.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

امیر جان سلام.

از نظر من نرم افزار گریپی که الان در اختیار من و شماست ، یک نرم افزار بسیار با ارزشی هست.

بنابراین توصیه ای که دارم این است که سعی کنید این نرم افزار بین خودم و خودتون بمونه.

و فقط به کسانی که اعتماد دارید این نرم افزار را معرفی کنید.

با تشکر.

سلام شهاب عزیز

قطعا همینطوره که می فرمایید.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
CFSV2 در آخرین اپدیتش اعتقاد بر این داره که در این 2 الی 3 روز آینده پیک بارش در منطقه مشهد هست:

blcjeajmpf7ww7mcsm.jpg

CFSV2 در آخرین اپدیتش اعتقاد بر این داره که در این 2 الی 3 روز آینده پیک بارش در منطقه مشهد هست:

blcjeajmpf7ww7mcsm.jpg
امیر جان با این تفاسیر فکر کنم احتمال ابگرفتگی در سطح شهر و سیلابی شدن رودخانه های ییلاقات بسیار بالای طی امروز و فردا؟؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نیروی دریایی حداکثر همرفت رو در ساعت 12:00 UTC با K-Index قابل توجه نشون میده:

r5szuoop0xk284lwwhyr.gif

در نقشه تراز 850 میلی بار برای بامداد جمعه رطوبت نسبتا مطلوبی در منطقه شمال شرق ایران دیده میشه که به نظر من یک بخشش برمیگرده به وقوع بارش در ساعات آیندهدر منطقه ما و بخش دیگرش هم مدیون شمالی شدن سوی جریانات از سمت دریای کاسپین خواهیم بود:

we44gq8wmosdp0t64cg.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پس با عنایت به نقشه های بالا هم امروز و امشب و هم فردا بعداز ظهر تا اینجای کار شرایط مهیای بارشهای همرفتی در منطقه ما خواهد بود.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خیلی خیلی خوشحالم که نرم افزار داره درست جواب میده:

نقشه واقعی ساعت 06:00 UTC:

i84tv2rudk078coq27tv.jpg

نقشه پیش بینی جی اف اس ساعت 00:00 یو تی سی در گریپ برای این ساعت :

kvq5qqyl0x01ux9rcvbj.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا