• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
الان هوای اینجا تقریبن صافه،‌اما از سمت شمال ابرها سیاهی دارن به سمت ما میان. احتمالن از دقایقی دیگه دوباره بارش برف هر چند بصورت رگباری داریم.

mohamad$

کاربر ويژه
مهراباد +1 شمال تهران 0 درجه که نسبت به نیمه غربی چندان سرد نشده . با این هوای سرد اگر پایداری حاکم بشه وحشتناک الوده میشه تهران .

پسرخاله

کاربر ويژه
تهران هم با ثبت 0 میلی متر شگفتی ساز شد!
از این 0 میلیمتری که تهران بارش داشت : 0 میل برف و 0.00 باران بود و 0.000 برفابه
اقدسیه از 0 میلی که بارش داشت کلش برف بود یعنی 0 میل برفه خالص
باشد که رستگار شوید . . .!:دست::غش2::برنده:

پسرخاله

کاربر ويژه
مهراباد +1 شمال تهران 0 درجه که نسبت به نیمه غربی چندان سرد نشده . با این هوای سرد اگر پایداری حاکم بشه وحشتناک الوده میشه تهران .
ظهر دمای مهرآباد زود میره بالا کلا تمایل به گرم شدن داره این ایستگاه
امشب فکر کنم سردترین شب دی ماهه تهران باشه

محمد بجنورد

کاربر ويژه
گرگان اواسط هفته سومین برف امسال‌اش رو دشت می‌کنه!

سلام ماهان جان،کلا گرگان تو زمستان زیاد مثل رشت قر و فر نداره تا بخواد برف بیاد!!!!تازه ترین خبری که از علی آباد کتول بدستم رسیده؛برف همچنان با شدت میباره و 15سانت به بالا شده!!!!

tima ir

کاربر ويژه
سلام به همه دوستان : نواحی غربی مشهد از صبح ابرهای تیره و سیاهی داشتند حتی الان قسمتی از کوهای اب وبرق مشهد در داخل ابرها قرار گرفتند به نظر بارش های بصورت برف و باران در این مناطق فوق ذکر داشتیم نواحی مرکزی مشهد همکنون هوای نیمه ابری به همراه وزش باد .

ماهان.

کاربر ويژه
سلام ماهان جان،کلا گرگان تو زمستان زیاد مثل رشت قر و فر نداره تا بخواد برف بیاد!!!!تازه ترین خبری که از علی آباد کتول بدستم رسیده؛برف همچنان با شدت میباره و 15سانت به بالا شده!!!!
سلام محمد جان.
گرگان داره به اندازه‌ی نرمالش برف می‌باره. در شرایط برابر برف در گرگان از رشت بدتر میاد، یعنی الان بعد از 18 ساعت بارون، در گرگان بارش به برف تبدیل شد. سه ساعت بارید به میزان 4 سانتیمتر و الان دوباره بارون می‌باره. همانطور که از 10 ماه پیش گفته بودم، امسال برای رشت سال برفی‌ای نیست.
شرایط علی‌آباد هم به کل فرق داره چون فاصله‌اش با دریا بیشتره و ارتفاعش هم بیشتره.

aznavar

کاربر ويژه
کوه تکه قیه سی: 2920 متر
زنجان

l8vm5x71rc3fjutcvp2b.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
ظهر دمای مهرآباد زود میره بالا کلا تمایل به گرم شدن داره این ایستگاه
امشب فکر کنم سردترین شب دی ماهه تهران باشه

اره درسته . البته دمای بیشینه امروز که اعلام بشه مشخص میشه این هوای سرد تاثیرش روی کجا بیشتر بوده . مثلا کرمانشاه و تهران که هم ارتفاعن تقریبا مقایسه خوبیه . چون دمای کمینه به چیزای مختلفی وابسته هست

با این وضع دمایی فکر نکنم تهران امشب خیلی سرد بشه . اگر فرض کنیم امروز ظهر +3 بشه فردا صبح شاید -6 بشه .

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام محمد جان.
گرگان داره به اندازه‌ی نرمالش برف می‌باره. در شرایط برابر برف در گرگان از رشت بدتر میاد، یعنی الان بعد از 18 ساعت بارون، در گرگان بارش به برف تبدیل شد. سه ساعت بارید به میزان 4 سانتیمتر و الان دوباره بارون می‌باره. همانطور که از 10 ماه پیش گفته بودم، امسال برای رشت سال برفی‌ای نیست.
شرایط علی‌آباد هم به کل فرق داره چون فاصله‌اش با دریا بیشتره و ارتفاعش هم بیشتره.

شرایط علی آباد که فرق داره،شکی نیست،ولی فکر نمیکنم شرایط تو گرگان بدتر از رشت باشه از نظر باریدن برف!!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اعصابم خورده سره این سیستم:قاطی::قهر: نمیدونمم چه جوری باید خودمو آروم کنم:گریه:

خوب تهران چطوری باید خشکسالی بشه؟ باید غرب بباره تهران و جا خالی بده بره شرق بباره. بالاخره تهرانم دوره خشکسالی داره.

ماهان.

کاربر ويژه
شرایط علی آباد که فرق داره،شکی نیست،ولی فکر نمیکنم شرایط تو گرگان بدتر از رشت باشه از نظر باریدن برف!!!

آخه سال‌های گذشته چندان پربرف نبود. یادم نمی‌آد توی 10 سال گذشته در پربرف‌ترین سال، در مجموع از 20 سانتیمتر بیشتر برف باریده باشه! تعداد روزهای برفی‌اش هم کم بود.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
آخه سال‌های گذشته چندان پربرف نبود. یادم نمی‌آد توی 10 سال گذشته در پربرف‌ترین سال، در مجموع از 20 سانتیمتر بیشتر برف باریده باشه! تعداد روزهای برفی‌اش هم کم بود.

اینا همه رو تو پی تی گفتی ماهان جان و من هم قبول دارم،ولی چرا از این موج رشت برف نبارید{حتی دماش از 4 هم پایین تر نیومد با وجود کانتر 528}؟؟؟؟میخوام دلیل علمی شو بدونم و قصد هیچگونه لج و لج بازی هم ندارم!!!!

البته خودم فکر میکنم ساعت بارش در گیلان کم بوده که باعث نشده برف بیاد،همچنین نفوذ دیر سرما

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا