این که برف پاک کن نیست
از این 0 میلیمتری که تهران بارش داشت : 0 میل برف و 0.00 باران بود و 0.000 برفابهتهران هم با ثبت 0 میلی متر شگفتی ساز شد!
ظهر دمای مهرآباد زود میره بالا کلا تمایل به گرم شدن داره این ایستگاهمهراباد +1 شمال تهران 0 درجه که نسبت به نیمه غربی چندان سرد نشده . با این هوای سرد اگر پایداری حاکم بشه وحشتناک الوده میشه تهران .
گرگان اواسط هفته سومین برف امسالاش رو دشت میکنه!
سلام محمد جان.سلام ماهان جان،کلا گرگان تو زمستان زیاد مثل رشت قر و فر نداره تا بخواد برف بیاد!!!!تازه ترین خبری که از علی آباد کتول بدستم رسیده؛برف همچنان با شدت میباره و 15سانت به بالا شده!!!!
ظهر دمای مهرآباد زود میره بالا کلا تمایل به گرم شدن داره این ایستگاه
امشب فکر کنم سردترین شب دی ماهه تهران باشه
سلام محمد جان.
گرگان داره به اندازهی نرمالش برف میباره. در شرایط برابر برف در گرگان از رشت بدتر میاد، یعنی الان بعد از 18 ساعت بارون، در گرگان بارش به برف تبدیل شد. سه ساعت بارید به میزان 4 سانتیمتر و الان دوباره بارون میباره. همانطور که از 10 ماه پیش گفته بودم، امسال برای رشت سال برفیای نیست.
شرایط علیآباد هم به کل فرق داره چون فاصلهاش با دریا بیشتره و ارتفاعش هم بیشتره.
اعصابم خورده سره این سیستم:قاطی::قهر: نمیدونمم چه جوری باید خودمو آروم کنم:گریه:
شرایط علی آباد که فرق داره،شکی نیست،ولی فکر نمیکنم شرایط تو گرگان بدتر از رشت باشه از نظر باریدن برف!!!
آخه سالهای گذشته چندان پربرف نبود. یادم نمیآد توی 10 سال گذشته در پربرفترین سال، در مجموع از 20 سانتیمتر بیشتر برف باریده باشه! تعداد روزهای برفیاش هم کم بود.