navid-mashhad
کاربر ويژه
هر چند دقیقه چند دونه برف درشت میباره باز قطع میشه
وزش باد نسبتا شدید هست و نمیزاره برف جون بگیره
وزش باد نسبتا شدید هست و نمیزاره برف جون بگیره
محسن جان اون چیه تو تصویری که گرفتی؟
اینا همه رو تو پی تی گفتی ماهان جان و من هم قبول دارم،ولی چرا از این موج رشت برف نبارید{حتی دماش از 4 هم پایین تر نیومد با وجود کانتر 528}؟؟؟؟میخوام دلیل علمی شو بدونم و قصد هیچگونه لج و لج بازی هم ندارم!!!!
البته خودم فکر میکنم ساعت بارش در گیلان کم بوده که باعث نشده برف بیاد،همچنین نفوذ دیر سرما
میگم که، امسال سال شمال شرقه :دی
از اون سامانه های خوراک قوچانه!
با گذشت 7 ساعت آز شروع بارش برف ارتفاع برف در سطح شهر به 30 سانتیمتر رسید
آغاز بارش شدید برف از منتهی الیه غرب مشهد
آخر وکیل آباد
تبریک به دوستان مشهدی:گل:
همین؟؟؟!!!!!:خنده2::خنده2::خنده2:
ممنون محمد جانسلام محسن جان تبریک میگم خدا رو شکر. پس اون همه صحبت بچه ها در مورد عدم بارش شمال شرق و مشهد محقق نشد
محمد عزیز الان یسری دوستان انتظار داشتن شهرشون برف بیاد از جمله رشت و تهران و الان که نیومده ناراحتن و این حرفای شما ممکنه اونا رو بیشتر ناراحت کنه . پس بیخودی گیر نده .
محمد عزیز الان یسری دوستان انتظار داشتن شهرشون برف بیاد از جمله رشت و تهران و الان که نیومده ناراحتن و این حرفای شما ممکنه اونا رو بیشتر ناراحت کنه . پس بیخودی گیر نده .
ممنون نوید جانراستش محسن جان تبریکو ما باید اول بگیم به شما:گل:
اولین غافلگیری قوچان بود امسال ( بیش تر از پیش بینی بارید )
راستش اینجا که هنوز پراکنده می باره اما فکر کنم به زودی منسجم بشه چون هوا قیافش به واگرایی و ضد حال نمی خوره
:تعجب2::تعجب2::تعجب2:،محمدجان جدا فکر میکنی من دارم از قصد ناراحت کردن بچه ها این سوالا رو میپرسم؟؟؟بخدا اصلا اینجوری نیست،فقط میخواستم ببینم چرا اینطوری شده{شهرهایی که باید برف میومدن نیومدن}چشم:نه:،دیگه هیچی نمیپرسم
ممنون محمد جان
نه دوستان بیشتر در مورد ضعف سیستم روی مشهد صحبت میکردن و گرنه در مورد شرق دریا و شمال خراسان رضوی از یه هفته پیش معلوم بود بارش خوبه
نه بابا اصلا اینجوری نیست اتفاقا تو یکی از خیرخواه ترین و با اخلاقترین بچه های فروم هستی و سئالتم به نظره من عیبی نداشت و تشویش نبود:تعجب2::تعجب2::تعجب2:،محمدجان جدا فکر میکنی من دارم از قصد ناراحت کردن بچه ها این سوالا رو میپرسم؟؟؟بخدا اصلا اینجوری نیست،فقط میخواستم ببینم چرا اینطوری شده{شهرهایی که باید برف میومدن نیومدن}چشم:نه:،دیگه هیچی نمیپرسم
نه محمد جان من کی گفتم . منظورم این بود که الان تو این شرایط نباید زیاد به جاهایی مثل تهران و رشت گیر داد چون نمک به زخممون پاشیده میشه .
من چون از روزای پیش دیدم نقشه های سواحل شمالی و سرما در انتهای بارش به رشت میرسید و چون بارش ها هم شدید نبود دما رو نیورد پایین ولی کاملا مشخص بود بارش های گرگان اکثرش بعد از نفوذ سرما هست و پیشبینی برف اونجا تقریبا قطعی بود