• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
هر چند دقیقه چند دونه برف درشت میباره باز قطع میشه
وزش باد نسبتا شدید هست و نمیزاره برف جون بگیره

ماهان.

کاربر ويژه
اینا همه رو تو پی تی گفتی ماهان جان و من هم قبول دارم،ولی چرا از این موج رشت برف نبارید{حتی دماش از 4 هم پایین تر نیومد با وجود کانتر 528}؟؟؟؟میخوام دلیل علمی شو بدونم و قصد هیچگونه لج و لج بازی هم ندارم!!!!

البته خودم فکر میکنم ساعت بارش در گیلان کم بوده که باعث نشده برف بیاد،همچنین نفوذ دیر سرما

می‌گم که، امسال سال شمال شرقه :دی

سیبری

کاربر ويژه
از اون سامانه های خوراک قوچانه!
با گذشت 7 ساعت آز شروع بارش برف ارتفاع برف در سطح شهر به 30 سانتیمتر رسید

navid-mashhad

کاربر ويژه
آغاز بارش شدید برف از منتهی الیه غرب مشهد
آخر وکیل آباد
تبریک به دوستان مشهدی:گل:

راستش محسن جان تبریکو ما باید اول بگیم به شما:گل:
اولین غافلگیری قوچان بود امسال ( بیش تر از پیش بینی بارید )
راستش اینجا که هنوز پراکنده می باره اما فکر کنم به زودی منسجم بشه چون هوا قیافش به واگرایی و ضد حال نمی خوره

سیبری

کاربر ويژه
سلام محسن جان تبریک میگم خدا رو شکر. پس اون همه صحبت بچه ها در مورد عدم بارش شمال شرق و مشهد محقق نشد
ممنون محمد جان
نه دوستان بیشتر در مورد ضعف سیستم روی مشهد صحبت میکردن و گرنه در مورد شرق دریا و شمال خراسان رضوی از یه هفته پیش معلوم بود بارش خوبه

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد عزیز الان یسری دوستان انتظار داشتن شهرشون برف بیاد از جمله رشت و تهران و الان که نیومده ناراحتن و این حرفای شما ممکنه اونا رو بیشتر ناراحت کنه . پس بیخودی گیر نده .

:تعجب2::تعجب2::تعجب2:،محمدجان جدا فکر میکنی من دارم از قصد ناراحت کردن بچه ها این سوالا رو میپرسم؟؟؟بخدا اصلا اینجوری نیست،فقط میخواستم ببینم چرا اینطوری شده{شهرهایی که باید برف میومدن نیومدن}چشم:نه:،دیگه هیچی نمیپرسم

mohammadsadat

کاربر ويژه
محمد عزیز الان یسری دوستان انتظار داشتن شهرشون برف بیاد از جمله رشت و تهران و الان که نیومده ناراحتن و این حرفای شما ممکنه اونا رو بیشتر ناراحت کنه . پس بیخودی گیر نده .

پس ما یزدی ها چی. احساسات برفی ما کی پاسخ داده میشه خدا میدونه:115:

سیبری

کاربر ويژه
راستش محسن جان تبریکو ما باید اول بگیم به شما:گل:
اولین غافلگیری قوچان بود امسال ( بیش تر از پیش بینی بارید )
راستش اینجا که هنوز پراکنده می باره اما فکر کنم به زودی منسجم بشه چون هوا قیافش به واگرایی و ضد حال نمی خوره
ممنون نوید جان
حقیقتش زیاد غافلگیر نشدم ، یه هفته ای هست که باوجود بارش کمی که واسه قوچان نروژ و فورکا و نقشه ها زده بودن با توجه به تجربه حدث میزدم برف قوچان عالی باشه

navid-mashhad

کاربر ويژه
اینجوری که برف میاد الان از صد تا فحش بد تره
ابرهایی که قوچان باریدن به طور مشخص از حاشیه شمالی مشهد در حال فرارند

mohamad$

کاربر ويژه
:تعجب2::تعجب2::تعجب2:،محمدجان جدا فکر میکنی من دارم از قصد ناراحت کردن بچه ها این سوالا رو میپرسم؟؟؟بخدا اصلا اینجوری نیست،فقط میخواستم ببینم چرا اینطوری شده{شهرهایی که باید برف میومدن نیومدن}چشم:نه:،دیگه هیچی نمیپرسم

نه محمد جان من کی گفتم . منظورم این بود که الان تو این شرایط نباید زیاد به جاهایی مثل تهران و رشت گیر داد چون نمک به زخممون پاشیده میشه .

من چون از روزای پیش دیدم نقشه های سواحل شمالی و سرما در انتهای بارش به رشت میرسید و چون بارش ها هم شدید نبود دما رو نیورد پایین ولی کاملا مشخص بود بارش های گرگان اکثرش بعد از نفوذ سرما هست و پیشبینی برف اونجا تقریبا قطعی بود

mohammadsadat

کاربر ويژه
ممنون محمد جان
نه دوستان بیشتر در مورد ضعف سیستم روی مشهد صحبت میکردن و گرنه در مورد شرق دریا و شمال خراسان رضوی از یه هفته پیش معلوم بود بارش خوبه

ممنون. من بعضی وقتها به این نکته فکر میکنم:
با توجه به نرمال قوچان که 341 م م است و عرض جغرافیاییش و نیز مواردی مثل اینکه در اردیبهشت و خرداد هم امکان بارش خوب داره، کلاً منطقه ایه که ریسک خشکسالی درش پایینه.

پسرخاله

کاربر ويژه
نه بابا اصلا اینجوری نیست اتفاقا تو یکی از خیرخواه ترین و با اخلاقترین بچه های فروم هستی و سئالتم به نظره من عیبی نداشت و تشویش نبود

محمد بجنورد

کاربر ويژه
نه محمد جان من کی گفتم . منظورم این بود که الان تو این شرایط نباید زیاد به جاهایی مثل تهران و رشت گیر داد چون نمک به زخممون پاشیده میشه .

من چون از روزای پیش دیدم نقشه های سواحل شمالی و سرما در انتهای بارش به رشت میرسید و چون بارش ها هم شدید نبود دما رو نیورد پایین ولی کاملا مشخص بود بارش های گرگان اکثرش بعد از نفوذ سرما هست و پیشبینی برف اونجا تقریبا قطعی بود

ولی من به تهران گیر ندادم،باشه،هرچی شوما میگی درسته،شرمنده.

ماهان.

کاربر ويژه

نه. من به شخصه ناراحت نمی‌شم. حالا رشت برف نباره اینجا که می‌باره. آرزو به دل نمی‌مونیم :))

وضعیت جوی ماگدبورگ در 24 ساعت گذشته تا 9 صبح (20 دقیقه پیش)

Capture.JPG

بیشینه امروز از 2- بیشتر نمی‌شه. چون تا شب کاهش دما داریم

الانم دوباره هوا داره نیمه ابری می‌شه. 2 میلیمتر هم برف بیاد می‌شه 3 سانت، خودش کلی برفه!!!

DSC_0017.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا