• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
شکر خدا چون این شهر هایی که نوشتم دو سانت برف هم ندارن الان . واسه همون کمینه ها سرد نبوده

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام محمدجان
به قول ماهان مع الاسف رکورد قوچان و دل ما هردو شکست!:خنده2:
نقش پوشش برف و بازتابش شبانه ناشی از اون حرف اول و آخر رو در کمینه های دیشب می زده

مهم نیست بی خیال. اما با شرایط امسال قوچان یه رکورد شکسته نمیشه و اونم میانگین کل ماه دی هست که فکر کنم با فاصله از همه جلوتر باشه

amir551

کاربر ويژه
باز این نروژ قوچان رو داخل آدم حساب نکرده!
نروز و فورکا همیشه این قوچان مارو دستکم میگیرن و آخرش ننگ و نکبت نصیبشون میشه!:خنده2:

نیشابور رو هم داخل آدم حساب نمیکنن ولی نمدونم چرا ننگ و نکبت نصیبشون نمیشه؟!
:89:

سیبری

کاربر ويژه
نیشابور رو هم داخل آدم حساب نمیکنن ولی نمدونم چرا ننگ و نکبت نصیبشون نمیشه؟!
:89:

:خنده2:
درود بر امیر عزیز
چرادیگه حداقل تو پیش بینی دما ، نروژ نیشابور رو خیلی دستکم گرفته بود، اما هر شبی که نیشابور می رفت زیر 20- مشت محکمی بر دهان یاوه گویان بود!

amir551

کاربر ويژه
:خنده2:
درود بر امیر عزیز
چرادیگه حداقل تو پیش بینی دما ، نروژ نیشابور رو خیلی دستکم گرفته بود، اما هر شبی که نیشابور می رفت زیر 20- مشت محکمی بر دهان یاوه گویان بود!
من خیلی مخلصم محسن جان
باید یه گفتمان سازنده با نروژ و فورکا داشته باشیم

Gigakach_01.gif

سیبری

کاربر ويژه
مهم نیست بی خیال. اما با شرایط امسال قوچان یه رکورد شکسته نمیشه و اونم میانگین کل ماه دی هست که فکر کنم با فاصله از همه جلوتر باشه

ای بابا محمد جان اینقدر تو این مملکت مسائل دیگه هست که آدم دلش بشکنه!
بله پارسال هم قوچان دیماهش سردترین تو کشور بود ، کلا سند زمستون دوسال اول دهه 90 رو شش دانگ به اسم قوچان زدن!

imboeing

کاربر ويژه
سلام دوستان

بعد از سیستم سه شنبه،یک دوره طولانی گرما و بی بارشی در سواحل داریم.

اینم وضعیت ما،ژانویه نابود شد رفت پی کارش!

وضعيت خيلي بده خيلي! هيچ چشم انداز اميدوار كننده اي نميبينم

هواي سرد امسال كيفيت لازم رو نداره

mohamad$

کاربر ويژه
چیزی که خیلی مشهوده اینه که هواشناسی ایران به هیچوجه اقلیم شهر های استان تهران و نمیشناسه و همیشه پیشبینی های دماییش حتی در هوای صاف هم اشتباه است .

مثلا کمینه آبعلی و منفی بیست و فیروزکوه و منفی چهارده پیشبینی کرده بودن در حالی که من مطمءن بودم فیروزکوه سردتر میشه و عمرا آبعلی منفی بیست نمیشه امروز صبح

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جان پیش بینیت برای 15 روز آینده به چه صورته؟

ايرج جان

وضعيت فوق العاده بغرنجه !!!!

مديترانه و درياي سرخ با هم كاهش فعاليت دادن و همين علت ركود بارش در كشوره. ما در اين 15 روز به جز ريزش هواي سرد بر روي خزر و عبور موج تراز مياني از نوار شمالي كشور سيستم منسجم ديگه اي نداريم.

همين اتفاق با پر بارشي و سرماي سخت اروپا همراه خواهد شد و از الان بايد زنگ هشدار در اروپا به صدا در بياد.

http://www.shiaupload.ir/images/32493389627827778835.png
مهردا جان این نقشه چقدر میتونه درست از اب در بیاد

برفيجان اين براي 28 ژانويه يعني 16 روز ديگه ست و بازه زماني بسيار طولاني رو داره اما ما انتظار فعاليت نسبي درياي سرخ رو از 15 ژانويه به بعد داريم كه متاسفانه به دليل همراهي نكردن اون با موج هاي مياني مديترانه نمي تونه بارش هاي فراگير ايجاد كنه و ممكنه از دهه سوم ژانويه يعني از 20 ژانويه سبب بارش هاي در برخي نواحي غربي كشور بشه اما در ساير مناطق به دليل عدم رطوبت كافي بارشي نداريم كه اون بارش هاي غرب هم قابل توجه نيستن.

اميدوارم چشم انداز ماه فوريه تغيير كنه .

آرش-مشهد

کاربر ويژه
باز این نروژ قوچان رو داخل آدم حساب نکرده!
نروز و فورکا همیشه این قوچان مارو دستکم میگیرن و آخرش ننگ و نکبت نصیبشون میشه!:خنده2:

محسن جان خسته نباشی. میخواستم یه تحلیلی از بارش سه شنبه شمال شرق و مشهد داشته باشی. ممنون.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا