نروژ برای قم 1.8 در نظر گرفته
خب البته در نظر داشته باش که نروژه
این هم فورکا
درود
ایول پیش بینی این دو سایت ندیده بودم
نروژ برای قم 1.8 در نظر گرفته
خب البته در نظر داشته باش که نروژه
این هم فورکا
درود
چشم
از همين الان رفتم تو كار تحليل نقوش هواشناسي
شمال تهران
بارش شهریور 90 : 64 میلیمتر
بارش دی 90 : 44 میلیمتر !
شمال تهران :
بارش تیر 91 : 33 میلیمتر
بارش دی 91 : 21 میلیمتر !
خیلی جالبه!
تو نقشه رطوبت تراز 700 ( که برای بارش مهمتر از تراز 850 ) است از اواخر سه شنبه رطوبت خزری حتی به مرکز ایران و شمال اصفهان هم می رسه ، اگه به امید خدا نقشه ها اینجوری بمونن از اون سیستمهای شمالی است که معمولا البرز جنوبی ، ارتفاعات قم و مناطقی مثل نطنز و نایین هم برف خوبی میگیرن
خیلی جالبه!
تو نقشه رطوبت تراز 700 ( که برای بارش مهمتر از تراز 850 ) است از اواخر سه شنبه رطوبت خزری حتی به مرکز ایران و شمال اصفهان هم می رسه ، اگه به امید خدا نقشه ها اینجوری بمونن از اون سیستمهای شمالی است که معمولا البرز جنوبی ، ارتفاعات قم و مناطقی مثل نطنز و نایین هم برف خوبی میگیرن
خیلی جالبه!
سلام داداشی،خوبی؟؟وضعیت بجنورد رو چطوری میبینی؟؟
خیلی جالبه!
داداشی قصه بجنورد واسه ما مثل قصه تهران واسه اصغری شده !:خنده2:
ما که دیگه جرئت نداریم واسش پیش بینی بدیم ، لا مصب اون ارتفاعات بدرانلو تو غرب بجنورد خیلی به ضرر بجنورد عمل میکنن و بجنورد همیشه تو باد پناه قرار میگیره ، امیدوارم برف خوبی بیاد داداشی
دقیقا همینیه که میگی!!!امروز رفتم سمت بدارنلو،نرسیده به روستای بیدک{5کیلومتری بجنورد}راحت نیم متر برف اومده!!!!
دیروز گفتم که محمد جان فقط 5 کیلومتر به سمت غرب برو !
عکسی هم داری؟