• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کدخدا

کاربر ويژه
نروژ برای قم 1.8 در نظر گرفته
خب البته در نظر داشته باش که نروژه

این هم فورکا
meteogram.php

درود

ایول پیش بینی این دو سایت ندیده بودم

mohamad$

کاربر ويژه
محسن جان ممنون امیدوارم که محقق بشه . نمیدونید ما تهرانی ها الان چقدر حالمون گرفتس .

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
شمال تهران

بارش شهریور 90 : 64 میلیمتر

بارش دی 90 : 44 میلیمتر !

شمال تهران :

بارش تیر 91 : 33 میلیمتر

بارش دی 91 : 21 میلیمتر !

محمد اين چند سال نرمال بارش تابستان بالا رفته و افزايش پيدا كرده

با توجه به تغييرات اقليمي كه در تهران در حال روخداد هست دما ها بخصوص كمينه در حال افزايش هست و طول مدت بارش هم در حال كاهش اما شدت و مقدار بارش در حال افزايش هست اين نشون مي ده كه تهران به طور فزاينده اي در هر دهه مستعد وقوع سيلاب هاي مخرب خواهد شد.

شمه اي از اين شرايط رو در فروردين 90 شاهد بوديم در آينده اي نچندان دور صحنه هاي بسياري از اين دست و به مراتب وسيع تر در تهران شاهد خواهيم بود.

تابستان ها در حال پر بارش شدن هستن و داره به يك اقليم ثابت مبدل مي شه.

mohamad$

کاربر ويژه
به نظر میرسه سایت فورکا باید تعطیل کنه سنگینتره واسش

برای قم برف زاده و برای تهران بارون . اینقدر از این پیشبینی های عجیب غریب داشته فورکا که ادم شاخ در میاره سری قبلی هم برای قم برف زیادی زده بود !!!

سیبری

کاربر ويژه
خیلی جالبه!
تو نقشه رطوبت تراز 700 ( که برای بارش مهمتر از تراز 850 ) است از اواخر سه شنبه رطوبت خزری حتی به مرکز ایران و شمال اصفهان هم می رسه ، اگه به امید خدا نقشه ها اینجوری بمونن از اون سیستمهای شمالی است که معمولا البرز جنوبی ، ارتفاعات قم و مناطقی مثل نطنز و نایین هم برف خوبی میگیرن

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خیلی جالبه!
تو نقشه رطوبت تراز 700 ( که برای بارش مهمتر از تراز 850 ) است از اواخر سه شنبه رطوبت خزری حتی به مرکز ایران و شمال اصفهان هم می رسه ، اگه به امید خدا نقشه ها اینجوری بمونن از اون سیستمهای شمالی است که معمولا البرز جنوبی ، ارتفاعات قم و مناطقی مثل نطنز و نایین هم برف خوبی میگیرن

سلام داداشی،خوبی؟؟وضعیت بجنورد رو چطوری میبینی؟؟

برفی

کاربر ويژه
خیلی جالبه!

سلام ازاون سیستم که خیری ندیدم امیدوارم حداقل از این سیستم برف را ببینیم.

mohammadsadat

کاربر ويژه
خیلی جالبه!

امیدوارم مثل حرف دفعه قبلت بشه محسن جان. اون دفعه نطنز 16م م اومد و ترکوند

سیبری

کاربر ويژه
سلام داداشی،خوبی؟؟وضعیت بجنورد رو چطوری میبینی؟؟

داداشی قصه بجنورد واسه ما مثل قصه تهران واسه اصغری شده !:خنده2:
ما که دیگه جرئت نداریم واسش پیش بینی بدیم ، لا مصب اون ارتفاعات بدرانلو تو غرب بجنورد خیلی به ضرر بجنورد عمل میکنن و بجنورد همیشه تو باد پناه قرار میگیره ، امیدوارم برف خوبی بیاد داداشی

navid-mashhad

کاربر ويژه
خیلی جالبه!

آره من هم فکر می کنم از اون سیستم هاست که به شکل u تا مناطق مرکزی مثل نطنز و قم و اردستان فرو میرن
و من فکر کنم بارش سه شنبه تهران از پیش بینی ها خیلی بیشتره
مشهد هم حالت 50-50 داره تو این سیستم ها

محمد بجنورد

کاربر ويژه
داداشی قصه بجنورد واسه ما مثل قصه تهران واسه اصغری شده !:خنده2:
ما که دیگه جرئت نداریم واسش پیش بینی بدیم ، لا مصب اون ارتفاعات بدرانلو تو غرب بجنورد خیلی به ضرر بجنورد عمل میکنن و بجنورد همیشه تو باد پناه قرار میگیره ، امیدوارم برف خوبی بیاد داداشی

دقیقا همینیه که میگی!!!امروز رفتم سمت بدارنلو،نرسیده به روستای بیدک{5کیلومتری بجنورد}راحت نیم متر برف اومده!!!!

mohamad$

کاربر ويژه
مهرداد جان درسته . کلا آشفتگی در هوای تهران مشخصه . بارش های غیر عادی و برف های دیر هنگام و زودهنگام غیر عادی و بارون های سیل اسا عجیب غریب

در حالی که خیلی از نقاط ایران هیچگونه تغییرات عجیبی نداشتند و مثل گدشته طبق نرمال های بارشی و دمایی خودشون روال سابق رو دنبال میکنن .

یهو اسفند 90 خشکسالی میشه و بعدش فروردین مترو میشه رودخونه و عزای عمومی میشه تهران .

این خشکی دی به نظر من بارش های سنگینی رو در بهمن یا اسفند به دنبال داره و ممکنه برف و بارون های عجیب غریب طی هفته های اینده رخ بده

دیگه تهران مثل گذشته نیست و حساب و کتابی نداره

محمد بجنورد

کاربر ويژه
دیروز گفتم که محمد جان فقط 5 کیلومتر به سمت غرب برو !
عکسی هم داری؟

آره،دمت گرم داداشی،نه متاسفانه،گوشیم شارژ نداشت نگرفتم ولی از برف دیروز اسدلی یه چندتا عکس گرفتم ولی برفش زیاد نیس،درضمن همزمان با غروب آفتاب بود و زیاد کیفیت نداره،بذارم؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا