امیدوارم مثل حرف دفعه قبلت بشه محسن جان. اون دفعه نطنز 16م م اومد و ترکوند
ان شاالله
ممنون از لطفت محمدجان
امیدوارم مثل حرف دفعه قبلت بشه محسن جان. اون دفعه نطنز 16م م اومد و ترکوند
آره،دمت گرم داداشی،نه متاسفانه،گوشیم شارژ نداشت نگرفتم ولی از برف دیروز اسدلی یه چندتا عکس گرفتم ولی برفش زیاد نیس،درضمن همزمان با غروب آفتاب بود و زیاد کیفیت نداره،بذارم؟؟؟
اسدلی نه عزیز ، میدونم برفش از سیستمهای صرفا شمالی مالی نیست!
مهرداد جان درسته . کلا آشفتگی در هوای تهران مشخصه . بارش های غیر عادی و برف های دیر هنگام و زودهنگام غیر عادی و بارون های سیل اسا عجیب غریب
در حالی که خیلی از نقاط ایران هیچگونه تغییرات عجیبی نداشتند و مثل گدشته طبق نرمال های بارشی و دمایی خودشون روال سابق رو دنبال میکنن .
یهو اسفند 90 خشکسالی میشه و بعدش فروردین مترو میشه رودخونه و عزای عمومی میشه تهران .
این خشکی دی به نظر من بارش های سنگینی رو در بهمن یا اسفند به دنبال داره و ممکنه برف و بارون های عجیب غریب طی هفته های اینده رخ بده
دیگه تهران مثل گذشته نیست و حساب و کتابی نداره
محمد همچنین ابرای عجیب اون ابرای تگرگ معروف تهران بود من تا حالا جز تصاویر تلوزیونی اونم تو امریکا که باعث گرد باد میشه ندیده بودم ازشون عکس داری بذاری ؟؟؟؟؟
دوستان من سرعت اینترنتم امده پایین نمیتونم نوشتهاتونو لایک کنم همینم زوری نوشتم شرمنده!!!!
به نظر بنده حقیر سر تا پا تقصیربرای سه شنبه کرج چه طوره؟
کمی تا نیمه ابری و غبار صبحگاهیبرای سه شنبه کرج چه طوره؟
یادش به خیر من اتوبان چمران بودم. . .درسته سعید . من اون موقع داشتم میرفتم بیرون نزدیک اتوبان اشرفی همه چی خوب بود و عالی . یکمرتبه چنان تگرگ وحشتناکی اومد که گفتم همین الانه که سقفه ماشین بریزه رو سرم و شیشه ها خورد و خاک شیر بشه . بسیار وحشتناک بود
از اشرفی خواستم برم بالا دیدم یا ابلفضل رودخونه شده که بیا و ببین تا نصف ماشین تو اب بود تا زیر اینه بقیل . از کوه اب میومد پایین و با شدت زیادی حرکت میکرد . یعنی اگه ادم رد میشد صد در صد میرفت با جریان اب و نمیتونست جون سالم به در ببره
تگرگ به مرکزیت تجریش و سعادت اباد بود و سمت شمال شرق تهران و اقدسیه خبر چندانی نبود از سفید نشدن کوه های داراباد میشد این و فهمید .
سلام بر تمام دوستان
به نظر من سامانه سه شنبه برای تهران فعالیت خوبی خواهد داشت اگه سرما نیز همراهی کنه احتمال داره کل شهر سفید پوش بشه
رو حسابه تراز 500 نیروی دریایی میگی؟به نظر میاد سامانه که قرار از اواسط هفته بیاد تا شهر اصفهان بارش داشته باشه :شاد2:
رو حسابه تراز 500 نیروی دریایی میگی؟
سلام بر تمام دوستان
به نظر من سامانه سه شنبه برای تهران فعالیت خوبی خواهد داشت اگه سرما نیز همراهی کنه احتمال داره کل شهر سفید پوش بشه
امیدوارم همینجوری که میگی باشه:گل:مقداریش از روی نقشه های نیروی دریایی واز نقشه های موجود و مقداریش براساس تجربه