• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
علی دوستی جان من دیگه واقعیتش نمیتونم برای تهران پیشبینی کنم چون ممکنه غلط بشه مثل دفه قبل

کدخدا

کاربر ويژه
ببخشید محمد جان سرعتم داغونه و ببخشید گویا خبر خوبی ندارم!سیستمم گویا از لبه تهران به شرق متمایل می شه طوری که کرج بارشش در مقایسه با تهران کم تره :)

a890ul95mm2ejin9z8pt.jpg

میدونستم سرعتت پایینه زحمتت نمیدادم علی جان ببخشید

سپاسگزارم

امیدوارم بارش کمی شیفت کنه به سمت غرب

ماهان.

کاربر ويژه
بالای سر ما توی آسمون ابری نیست. نمی‌دونم از کجا داره برف می‌باره. البته لایت، ولی بلورهای برف (دونه‌های برف منظورم نیست) خیلی بزرگن و به راحتی دیده می‌شن.

بیشینه دمای امروز ماگدبورگ 0.1+ بود. دمای فعلی (ساعت 16) حدود 1- درجه‌ست.

ali.doosti

کاربر ويژه
علی دوستی جان من دیگه واقعیتش نمیتونم برای تهران پیشبینی کنم چون ممکنه غلط بشه مثل دفه قبل
محمد راستش یه نرم افزاره رو لپم نمی دونم سرسش چیه ولی کلا سختگیره!سیستم قبلیم تهران نیمه ابریو بارش پراکنده زده بود برخلاف بقیه که برفو قطعی می دونستن!accu هم فقط بارش باران در نظر گرفته بود...
حالا این دوتاهم برف زدن و من که خیلی امیدوارم...ایشالا میاد فقط توقعتو یه ذره بیار پایین واسه میزانش ;)

tks52xwh7ofuznvks7k.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
طبق پیشبینی جی‌اف‌اس امشب و فردا چند سانت برف داریم. ولی ممکنه این پیش‌بینی تو زرد از آب در بیاد. تا الان که فقط 1 سانت برف بارید و همش سرمای خشک داشتیم!

ali.doosti

کاربر ويژه
میدونستم سرعتت پایینه زحمتت نمیدادم علی جان ببخشید

سپاسگزارم

امیدوارم بارش کمی شیفت کنه به سمت غرب

خواهش می کنم محمد عزیز...بگیر نگیر داره زوم کردم تا لود شه می خاستم از نمای بالاتر بیرم
دعا می کنم شما هم بی بهره نمونید...حالا مهرداد جمع بندیشو بگه بارش قمم مشخص می شه :)

mohamad$

کاربر ويژه
ممنون علی جان . منم انتظار زیاد ندارم . در حد سفید پوش شدن منطقه خودمون و یه 5 سانتی شمال تهران و 10 سانت شمالی تریت نقاط شهر

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
چه جمع بندی مهرداد ؟

بررسي الگوي فشار سطح زمين نشون ميدن كه كشور تحت حاكميت مركز پر فشار بوده و جوي آرام و پايدار رو داريم. فردا گذر زبانه هاي كمفشار رو از روي سواحل خزر داريم بنابر اين شرايط نسبي براي وقوع گرمباد در سواحل فراهم شده كه اين وضعيت تا اواسط روز دوشنبه ادامه خواهد داشت. از اواسط وقت دوشنبه بتدريج با نفوذ زيانه اي توده هواي پرفشار مستقر در درياي سياه با شمالي شدن جريانات سطح زمين ضمن آغاز كاهش دما، بارش ها در سواحل خزر آغاز خواهند شد. كه بتدريج تا روز سه شنبه با استقرار كامل پر فشار بارش ها تشديد مي شوند.

اوج بارش ها متعلق به سواحل شرقي كشور خواهد بود.

به دليل عدم تغذيه رطوبتي مناسب و نبود موج قوي تراز مياني جو، بارش ها منحصرا در نوار شمالي و تا حدي در برخي مناطق شمال شرق كشور خواهيم داشت.

انيميشن فشار سطح دريا + بارش

http://up.iranjoman.com/images/76id9mo5y93yk1qa252.gif

باد هاي شمال غربي سطوح 700 و 850 ميلي بار و عدم تغذيه رطوبتي از عرض هاي جنوبي به داخل كشور.

اما از اثر جبهه اي و همرفت هاي محدود نمي توان چشم پوشي كرد

باد + رطوبت 700 :

zskgn2za94j6oeofbt3t.png

ryvk32x4l6qzwycdk.png

باد + رطوبت 850
l4joqgq6iwyl19gorcg.png

r3pxeqc2rj0xpklesdk.png

شاخص K

c37m6njdum6y6uopx9j.png

با سلام.........

هوای تهران در حال حاضر بسیار سرد است...
:توافق:

اگه مجبور نبودم به این سفر نمیومدم...
من الان از خیابان انقلاب تهران با شما در ارتباط هستم...

سرعت اینترنت اینجا پایینه و قطع و وصلی داره...

امشب میخوام یه سر برم پارک نهج البلاغه........:گل:

mikadd

کاربر ويژه
با تشکر از توضیحات عالیه مهرداد جان.امیدوارم تهران هم بی نصیب نمونه ولی نظره خودم اینه که شهر تهران خیلی بارشی اتفاق نمیفته و حداقل تا 7روز اینده خبری نیست جز هوای ساکن و الوده البته از 3 شنبه به بعد منظورمه

سیبری

کاربر ويژه
محسن جان قوچان

شما چند سانت برای شمال تهران پیشبینی میکنید ؟

محمد جان با جمع بندی که استاد مهرداد عزیز ارائه کردن دیگه ما میترسیم واسه بارش چیزی بگیم
ولی بازم نظرم اینه که بارش برف تهران سراسری خواهد بود و فقط مختص شمال تهران نیست

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
شکل گیری ابرهای همرفتی در ارتفاعات البرز شرقی و حرکت این ابرها به سمت خراسان رضوی و مشخصا قوچان و مشهد:

qp6u7b28pcxmghfwtg47.jpg

nvbso2x18gva1ew3buv.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا