• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
sa

EurAfricaL_plot_weather_map.jpg

easatir00.gif

سیبری

کاربر ويژه

بررسي الگوي فشار سطح زمين نشون ميدن كه كشور تحت حاكميت مركز پر فشار بوده و جوي آرام و پايدار رو داريم. فردا گذر زبانه هاي كمفشار رو از روي سواحل خزر داريم بنابر اين شرايط نسبي براي وقوع گرمباد در سواحل فراهم شده كه اين وضعيت تا اواسط روز دوشنبه ادامه خواهد داشت. از اواسط وقت دوشنبه بتدريج با نفوذ زيانه اي توده هواي پرفشار مستقر در درياي سياه با شمالي شدن جريانات سطح زمين ضمن آغاز كاهش دما، بارش ها در سواحل خزر آغاز خواهند شد. كه بتدريج تا روز سه شنبه با استقرار كامل پر فشار بارش ها تشديد مي شوند.

اوج بارش ها متعلق به سواحل شرقي كشور خواهد بود.

به دليل عدم تغذيه رطوبتي مناسب و نبود موج قوي تراز مياني جو، بارش ها منحصرا در نوار شمالي و تا حدي در برخي مناطق شمال شرق كشور خواهيم داشت.

انيميشن فشار سطح دريا + بارش

http://up.iranjoman.com/images/76id9mo5y93yk1qa252.gif

باد هاي شمال غربي سطوح 700 و 850 ميلي بار و عدم تغذيه رطوبتي از عرض هاي جنوبي به داخل كشور.

اما از اثر جبهه اي و همرفت هاي محدود نمي توان چشم پوشي كرد

باد + رطوبت 700 :

zskgn2za94j6oeofbt3t.png

ryvk32x4l6qzwycdk.png

باد + رطوبت 850
l4joqgq6iwyl19gorcg.png

r3pxeqc2rj0xpklesdk.png

شاخص K

c37m6njdum6y6uopx9j.png

مهرداد جان اینکه مشخصه که رطوبت جنوبی در کار نیست اما رطوبت خزریه که به تهران و حتی برخی نواحی مرکزی می رسه ، اینطور نیست؟

آخرین ویرایش:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جان اینکه مشخصه که رطوبت جنوبی در کار نیست اما رطوبت خزریه که به تهران و حتی برخی نواحی مرکزی می رسه ، اینطور نیست؟
تغذيه رطوبتي بسيار مهمه بايد رطوبت كافي وجود داشته باشه كه اين رطوبت بعدا با صعود خودش سبب توليد ابر و بارش و در صورت مهيا بودن شرايط دمايي بارش برف بشه. به نظر من در پيش بيني ها بايد شرايط توپوگرافي منطقه مورد نظر رو هم در نظر گرفت. سد عظيم البرز كه در شمال تهران تا نزديكاي 4000 متر سر به فلك كشيده مسلما مانع خوبي براي جلوگيري از نفوذ رطوبت موثر خزري به به دامنه هاي جنوبي و شهر تهران هست و خواهد بود. جدا از بحث رطوبت بايد اين هواي مرطوبت به نحوي صعود كنه يك عامل بايد باعث صعود بشه در شرايط مورد بحث نياز به يك موج تراز مياني جو هست متاسفانه موج تراز مياني جو به صورت منسجم و قوي هم پا با ريزش هواي سرد و روانه شدن رطوبت خزر در سطح زمين، نداريم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن نوبت شماس . پیشبینی لطفا ؟

محمد جان من فعلا نظر خاصی ندارم ولی طبق تجربه باید بگم که سامانه روزهای دوشنبه و سه شنبه جز الگوهای کلاسیک زمستانه سواحل دریای خزر و بخشهایی از شمال شرق ایران محسوب میشه!!!!

باید صبر کنیم تا نقشه های امشب آپدیت بشن ولی الگوهای پاییز و زمستان امسال درسهای خیلی خوبی برای همه ما داشت.

سیبری

کاربر ويژه
تغذيه رطوبتي بسيار مهمه بايد رطوبت كافي وجود داشته باشه كه اين رطوبت بعدا با صعود خودش سبب توليد ابر و بارش و در صورت مهيا بودن شرايط دمايي بارش برف بشه. به نظر من در پيش بيني ها بايد شرايط توپوگرافي منطقه مورد نظر رو هم در نظر گرفت. سد عظيم البرز كه در شمال تهران تا نزديكاي 4000 متر سر به فلك كشيده مسلما مانع خوبي براي جلوگيري از نفوذ رطوبت موثر خزري به به دامنه هاي جنوبي و شهر تهران هست و خواهد بود. جدا از بحث رطوبت بايد اين هواي مرطوبت به نحوي صعود كنه يك عامل بايد باعث صعود بشه در شرايط مورد بحث نياز به يك موج تراز مياني جو هست متاسفانه موج تراز مياني جو به صورت منسجم و قوي هم پا با ريزش هواي سرد و روانه شدن رطوبت خزر در سطح زمين، نداريم.

سپاس بیکران استاد عزیز:گل:

سیبری

کاربر ويژه
دوستان چرا این فورکا واسه من اینطوریه؟
هر شهری رو که میزنم فقط وضعیت فعلی لندن رو نشون میده؟!!!

ماهان.

کاربر ويژه
امروز توی ماگدبورگ راهپیمایی نژادپرست‌های نازی بود. راهپیمایی دیگه‌ای هم از طرف مخالفان نازی‌ها برگزار شده بود. مناسبت این راهپیمایی‌ها، بمباران ماگدبورگ در روز 12 ژانویه 1945 توسط نیروی هوایی انگلیس بود. من تو هر دو تاشون بودم :دی

نژادپرست‌ها چند جا وحشی‌بازی در آوردن و به غرفه‌های دانشگاه توی خیابون حمله کردن. البته پلیس خیلی زود جمع‌شون کرد.

vj5p59q2fc7g937wand0.jpg

z87twnxwvxz3u8g8c376.jpg

a8c5ewa6b9ovogk9bp5d.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
از 28 دي استارت فعاليت درياي سرخ زده خواهد شد و به سمت كشور ما رطوبت گسيل خواهد كرد. البته جريانات اصلي (بادهاي غربي) خارج از محدود كشور ما و در عرض هاي بالاتر هستن و به نظر من همگرايي رطوبت درياي سرخ با جريانات اصلي در خارج از كشور ما اتفاق مي افته اما به هر حال حد اقل امكان وجود بارش هايي در برخي نقاط غربي كشور وجود داره. اما متاسفانه متاسفانه با الگوي فعلي بارش ها همه گير نيست و به داخل كشور چندان نفوذ نداره.

w2563vqgknfq91fjdy9z.png

انيميشن رطوبت 700 ميلي بار:

http://up.iranjoman.com/images/h30z8hxdjt8ydc53z5xl.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در آپدیت جدید جی اف اس یک مقدار امیدها برای مشهد بیشتر شد ولی بنظر بازهم اوج بارشها رو قوچان هست و حالا باید ببینیم ضرب المثل آسیاب به نوبت در مورد این سامانه مصداق داره یا نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

13011612_2_1212.gif

13011612_2_1212.gif

سیبری

کاربر ويژه
آپدیت جدید جی اف اس یک مقدار امیدها برای مشهد بیشتر شد ولی بنظر بازهم اوج بارشها رو قوچان هست و حالا باید ببینیم ضرب المثل آسیاب به نوبت در مورد این سامانه مصداق داره یا نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

13011612_2_1212.gif

13011612_2_1212.gif

میبینم که بارشای مرکز کشور و مشخصا شمال اصفهان و نطنز هم تو نقشه اومده! :بله:

mohamad$

کاربر ويژه
در این جور موارد بایستی رجوع کرد به موارد مشابه همین سیستم ها روی تهران

من فکر میکنم اواخر اسفند سال پیش تهران همین الگو حاکم شد . مهراباد 1 و اقدسیه 7 میل بارش رخ داد و تا فرودگاه امام برف بارید . زمان برف هم حدود 2 تا 3 ساعت بود . منطقه ما 1 سانت و سیمون بلوار شمال غرب تهران 5 - 6 سانت برف نشست

saeed hh

کاربر ويژه
این موج وبهمن ماه متعلق بماست گاهی اوقات باید نقشه رو فراموش کرد وباید به اقلیم منطقه نگاه کرد!!!!

سیبری

کاربر ويژه
اگه ترشی نخورم یه چیزی میشم!
از علوم سیاسی که واسه ما آبی گرم نشد ! شاید تو هواشناسی یه چیزی شدیم!:خنده2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا