• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
مهرداد با وجود شرایط متمایل به لانینا و خبرها از استرالیا که گرمای شدید اونجارو بیان می کنن آیا این دو به هم مربوطن؟

nojeana

کاربر ويژه
اره محمد جان نهاوند خوب باریده اینطور که من پرسیدم خود همدان در حد 5 سانت باریده و سیستم اونجا ضعیف عمل کرده . هر چی رفته شرق ضعیف بوده . روی اراک هم جالب نبوده .
اراک که اقلیمش کلا فرق می کنه و بارش هاش با سیستم های شرق لرستانی تطابق داره ماشاله اول دی اونجا تا 40 سانت برف بارید دیگه نوبت ما بود خوب از اون سامانه نهاوند و ملایر هم تا 5 سانت برف داشتند و بروجرد بارون خیلی شدید

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن جان

اگر رطوبت 850 و معیار بارش بزاریم 100 درصد تهران سه شنبه برف میاد تا جنوب شهر . تا فرودگاه امام هم شاید برسه برف ولی ورامین احتمالش کمه

شما هم موافقید که 850 معیار خیلی مهمی هست ؟ آبتین که موافقه .

abtinT

کاربر ويژه
من که به بارش برف روز 3 شنبه تهران خوش بینم . چون نقشه 850 سایت نیروی دریایی رطوبت خوبی زده . 528 هم که تا شمال تهران میاد .
تهران هم بعضی مواقع از سیستم بزرگ بارش نداره اون وقت از یک سیستمی کوچک تر بارش داره .

mohamad$

کاربر ويژه
اراک که اقلیمش کلا فرق می کنه و بارش هاش با سیستم های شرق لرستانی تطابق داره ماشاله اول دی اونجا تا 40 سانت برف بارید دیگه نوبت ما بود خوب از اون سامانه نهاوند و ملایر هم تا 5 سانت برف داشتند و بروجرد بارون خیلی شدید

اوایل دی اراک بیشتر بارون بود تا اونجا که یادمه و ایستگاهش هم 1 یا 2 سانت گزارش کرد .

میدونی چیه محمد جان سیستم ها گسترده عمل نمیکنن مثلا چند کیلومتر که میری اینور برف زیاد میشه و بلعکس . متاسفانه اینطوری نمیشه یه ناحیه برف خوب سراسری داشته باشه . همین الان هم واگرایی و تو برخی نقاط زاگرس میشه دید . تهران و جنوب البرز هم که کلا تعطیل

کدخدا

کاربر ويژه
باز خوب شد پاییز بارندگی خوب بود وگرنه هرسال خشکسالی اینجا تبدیل به صحرای عربستان میشد.

درود حامد جان

اوج سوزش زمستان منحوس 91 زمانیه فقط تو مراکز استانهای که بارش برف هرسال داشتن فقط قم و اصفهان و شیراز مونده:ناراحت:

کدخدا

کاربر ويژه
امیر محسن جان

اگر رطوبت 850 و معیار بارش بزاریم 100 درصد تهران سه شنبه برف میاد تا جنوب شهر . تا فرودگاه امام هم شاید برسه برف ولی ورامین احتمالش کمه

شما هم موافقید که 850 معیار خیلی مهمی هست ؟ آبتین که موافقه .

اگه تا فرودگاه امام برف بیاد قم نیاد من یه بلای سر خودم میارم :ناراحت:

خراباتی

کاربر ويژه

درود همايون

وقتي به وسيع ترين پهنه آبي جهان يعني آرام نگاه مي كنيم مي بينيم تجمع آب هاي گرمتر رو در غرب اين اقيانوس داريم و در شرق آب هاي به نسبت سردتر ديده ميشه. اين شرايط شاخص ايده آل ENSO رو براي ايران نشون نمي دن. در شمال اين اقيانوس حوزه آب هاي گرم تجمع كردن كه نشان از فاز منفي PDO ست فاز منفي اين شاخص در تقويت باد هاي آليزه حاره آرام موثر بوده و در تضاد با النينو ست.

بزرگترين پهنه آبي نزديك به كشور ما يعني اقيانوس هند شرايط خنثي داره البته براي حداقل مدتي هر چند كوتاه تمايل به فاز منفي در اين حوزه ديده ميشه كه براي ما مساعد نيست.

كلا تجمع اب هاي گرم در منطقه اقيانوسيه و استراليا در سواحل شرقي و غربي شرايط مساعدي براي ايران بوجود نمياره.

درود برشما:گل:
لطف کردین استاد توضیحاتتون کامل بود .امیدوارمو دعا میکنم وضع بهبود پیدا کنه حیفه سالی که پاییزش برای اغلب نقاط کشور خوب بوده زمستونش بد باشه

ali.doosti

کاربر ويژه
محمد اینقد محمد از قمو اذیت نکنننننن بچم بلایی سر خودش بیاره!بگو یا فرودگاهو قم باهم بیاد یا هیچ کدوم...مگه چقد راهه دیگه! lol

کدخدا

کاربر ويژه
این پست یکی تو پوزیشن های طلایی زده بود من نقل قول کردم

این رو هم دارید که ماشین های غیر استاندارد چینی پدر خود چینی ها رو هم دارند در میارند:
=====
به نقل از بلومبرگ نیوزویک:
http://www.businessweek.com/news/201...on-hits-record

Beijingers Told to Stay Indoors as Pollution Hits Record
از ساکنین پکن خواسته شده داخل باشند بدلیل کثیفی هوا در این شهر رکورد زده.

imboeing

کاربر ويژه
باز خوب شد پاییز بارندگی خوب بود وگرنه هرسال خشکسالی اینجا تبدیل به صحرای عربستان میشد.

هم پاييز و هم زمستان تا اينجا براي شمال خوب نبوده !

من دنبال اون سال هايي ميگردم كه پرفشار به رگبار ببنده‌! سامانه ها بايد يكي پس از ديگري حضور پيدا كنن ! يكي مثلا يكي كارش تموم شد عصرش بعدي كارشو شروع كنه نه اينكه يه دفعه 1 هفته تعطيل:ناراحت:

imboeing

کاربر ويژه
gfs براي هفته دوم رشت ترمز بريده !

گويا همين هفته هم بارشي داريم كه شرايطش شبيه همين موجي بود كه رد شد اين سامانه هم دما رو به 0 نميرسونه !

mohamad$

کاربر ويژه
محمد . بارش تهران هم در حاله ابهامه . معلوم نیست بیاد . من گفتم اگه 850 معیار باشه .

mohamad$

کاربر ويژه
دختره شبکه 1 گفت

سواحل شمالی + شمال غرب + شمال شرق + دامنه جنوبی البرز

سه شنبه بارش هست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا