ali.doosti
کاربر ويژه
مهرداد با وجود شرایط متمایل به لانینا و خبرها از استرالیا که گرمای شدید اونجارو بیان می کنن آیا این دو به هم مربوطن؟
همه شرایط به ضرر ماست کی زمستون 91 تموم میشه یه نفس راحتی بکشیم آخه اینم شد زندگی ! :ناراحت:
اراک که اقلیمش کلا فرق می کنه و بارش هاش با سیستم های شرق لرستانی تطابق داره ماشاله اول دی اونجا تا 40 سانت برف بارید دیگه نوبت ما بود خوب از اون سامانه نهاوند و ملایر هم تا 5 سانت برف داشتند و بروجرد بارون خیلی شدیداره محمد جان نهاوند خوب باریده اینطور که من پرسیدم خود همدان در حد 5 سانت باریده و سیستم اونجا ضعیف عمل کرده . هر چی رفته شرق ضعیف بوده . روی اراک هم جالب نبوده .
اراک که اقلیمش کلا فرق می کنه و بارش هاش با سیستم های شرق لرستانی تطابق داره ماشاله اول دی اونجا تا 40 سانت برف بارید دیگه نوبت ما بود خوب از اون سامانه نهاوند و ملایر هم تا 5 سانت برف داشتند و بروجرد بارون خیلی شدید
اختیار دارین ممنون از توضیحاتتون .انشاءالله که درادامه زمستون وضع بهتر بشهبنده اساتید نیستم ولی تمایل به لانینا و iod منفی در این نقشه مشاهده می شه که هردوش واس ما جالب نیست...
باز خوب شد پاییز بارندگی خوب بود وگرنه هرسال خشکسالی اینجا تبدیل به صحرای عربستان میشد.
امیر محسن جان
اگر رطوبت 850 و معیار بارش بزاریم 100 درصد تهران سه شنبه برف میاد تا جنوب شهر . تا فرودگاه امام هم شاید برسه برف ولی ورامین احتمالش کمه
شما هم موافقید که 850 معیار خیلی مهمی هست ؟ آبتین که موافقه .
درود همايون
وقتي به وسيع ترين پهنه آبي جهان يعني آرام نگاه مي كنيم مي بينيم تجمع آب هاي گرمتر رو در غرب اين اقيانوس داريم و در شرق آب هاي به نسبت سردتر ديده ميشه. اين شرايط شاخص ايده آل ENSO رو براي ايران نشون نمي دن. در شمال اين اقيانوس حوزه آب هاي گرم تجمع كردن كه نشان از فاز منفي PDO ست فاز منفي اين شاخص در تقويت باد هاي آليزه حاره آرام موثر بوده و در تضاد با النينو ست.
بزرگترين پهنه آبي نزديك به كشور ما يعني اقيانوس هند شرايط خنثي داره البته براي حداقل مدتي هر چند كوتاه تمايل به فاز منفي در اين حوزه ديده ميشه كه براي ما مساعد نيست.
كلا تجمع اب هاي گرم در منطقه اقيانوسيه و استراليا در سواحل شرقي و غربي شرايط مساعدي براي ايران بوجود نمياره.
فرودگاه امام بیاد مطمئن باش قمم میاداگه تا فرودگاه امام برف بیاد قم نیاد من یه بلای سر خودم میارم :ناراحت:
باز خوب شد پاییز بارندگی خوب بود وگرنه هرسال خشکسالی اینجا تبدیل به صحرای عربستان میشد.
فرودگاه امام بیاد مطمئن باش قمم میاد
محمد . بارش تهران هم در حاله ابهامه . معلوم نیست بیاد . من گفتم اگه 850 معیار باشه .