• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

IRAJ1

کاربر ويژه
اگه پرفشار آسیای میانه مثل بچه آدم بیاد رو قزاقستان و روسیه همه مشکلات حل میشه

nojeana

کاربر ويژه
اوایل دی اراک بیشتر بارون بود تا اونجا که یادمه و ایستگاهش هم 1 یا 2 سانت گزارش کرد .
میدونی چیه محمد جان سیستم ها گسترده عمل نمیکنن مثلا چند کیلومتر که میری اینور برف زیاد میشه و بلعکس . متاسفانه اینطوری نمیشه یه ناحیه برف خوب سراسری داشته باشه . همین الان هم واگرایی و تو برخی نقاط زاگرس میشه دید . تهران و جنوب البرز هم که کلا تعطیل
نه محمد اراک خیلی بارید دقیقا اراک تا راهجرد و نرسیده به اتوبان سلفچگان ساوه بین 50 تا 20 سانت برف دو هفته رو زمین بود اینم یه عکس این هفته بعد برفه ( البته راست می گی سامانه اول دی یادمه گرم بود و نهاوند هم کلی بارون بارید یادمه نهاوند بودم اینترنت نداشتم و با جی پی آر اس مودم وصل بودم سرعت خیلی کم بود و تونستم بیام یاهو و مهرداد هم آنلاین بود که صحبت می کردیم می گفت تهران فعلا خبری نیست و نهاوند ماشاله بارون و رعد وبرق شدید شروع شد اینم عکس فرداش )
%2B%20%281%29.jpg

%2B%20%282%29.jpg

خوب بارش برف اراک از سامانه دومی بود یادمه اندیشه و تهران هم تا 5 سانت برف بارید
%2B%20%2813%29.jpg

کدخدا

کاربر ويژه
محمد من دیروز از فامیلمون پرسیدم طرف فراهان و اشتیان که شرق استان مرکزین کولاک بوده خود اراکم خوب باریده

روح الله تهران

کاربر ويژه
امروز شبکه خبر گفته سواحل دامنه های جنوبی البرز شمال غرب شمال شرق و بخش های از خراسان رضوی دوشنبه و سه شنبه بارندگی دارن که همزمان با شروع بارندگی کاهش دما اتفاق خواهد افتاده اگه پیشبنیشون درست از اب در بیاد دامنه های جنوبی البرز سفید پوش میشه

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
شمال شهر تهران قطعا بارش داره.

اما تغذیه رطوبتی سیستم خوب نیست.بارش در نواحی مرکزی هم در حد احتمال هست به نظرم.

آپ های جدید شرایط بهتر شدن،حالا شاید بازم بهتر شد وضعیت.

امیدوارم این یکی دیگه تو زرد از آب در نیاد!

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام

من یه سوال دارم از دوستان هواشناس عزیز :نیش:

میگم این شهر ما دزفول هواش طی روزهای آینده چطوریه ؟

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد با وجود شرایط متمایل به لانینا و خبرها از استرالیا که گرمای شدید اونجارو بیان می کنن آیا این دو به هم مربوطن؟

كلا رژيم و بارش استراليا با تغييرات شاخص ENSO رابطه بسيار معني داري رو نشون مي ده البته اين معني دار بودن در هر فصلي به يك اندازه نيست.

اما تها با يك شاخص منفرد نمي شه ويژگي هاي آب و هوايي يك منطقه رو تفسير كرد.

وضعيت اسن روزاي استراليا:

two_metre_temperature_and_30m_winds!0!Australia!t2m!pop!od!oper!w_t2m30mw!2013011112!!chart.gif

msl_uv850_z500!Geopotential%20500%20hPa%20and%20Temperature%20at%20850%20hPa!0!Australia!pop!od!oper!public_plots!2013011112!!chart.gif

ali.doosti

کاربر ويژه
با سلام

من یه سوال دارم از دوستان هواشناس عزیز :نیش:

میگم این شهر ما دزفول هواش طی روزهای آینده چطوریه ؟

آقا اینو کسی نگه مخصوص خودمه:D
چطوری هم شهری اینجا بودیو پیام نمی دادی ;)
شهرمون تا 10 روز دیگه بارش پرررررر...چند روز آینده گرم تر می شه و دمای 1 درجه دیشب تکرار نمی شه...
بیشتر بیا اینجا خبرای خوش ایشالا بهت میدیم هفته بعد :)

ali.doosti

کاربر ويژه

كلا رژيم و بارش استراليا با تغييرات شاخص ENSO رابطه بسيار معني داري رو نشون مي ده البته اين معني دار بودن در هر فصلي به يك اندازه نيست.

اما تها با يك شاخص منفرد نمي شه ويژگي هاي آب و هوايي يك منطقه رو تفسير كرد.

وضعيت اسن روزاي استراليا:

مرسی استاد مهرداد بله گوی به شدت گرمه و گویا یکی از علتاش همین انسوه!هرچند بیشتر رو بارش باید تاثیر داشته باشه :)

nojeana

کاربر ويژه
ترکیه رتبه یک علمی (البته از نوع واقعیش نه مثل ما) توی منطقه هست ترکیه نه نفت داره نه مدن واسه اینکه قدرتی استراتژیکی دستش باشه سرمایه گذاری عظیمی روی منابع ابی کرده ترکیه سرچشمه بسیاری از ابها ورودهاست که به کشورهای منطقه هستش وبه نظر کارشناس دولتی ایران اصلیترین دلیل گرد وغبار ترکیه هستش نه خشکسالی ترکیه بیش از 100سد برروی دجله وفرات زده که باعث شده که بزرگترین تالاب عراق یعنی حورالعظیم خشک بشه که یکی از کانون های اصلی گرد وغبار هستش!!!
این کارهای ترکیه دیگه صدای اروپا وسازمان ملل رو هم دراورده حتی برای اروپا مشکلاتی هم بوجود اورده !!!
خوب ترکیه کشور بسیار متغیری و پارامترهای زیادی رو انسجامش تاثیر می ذارن مثلا بیش از 20 ملیون کرد زبان داره و بیشترین جمعیت کردنشین رو در منطقه داره و انسجام ملی به معنی ایرانی نداره چون پیشینه ای نداره و سعی داره خودشو بچسبونه به یه امپراتوری عثمانی 300 ساله که اونم معلوم نیست بتونه
از همه مهمتر همون دستانی که ایران رو که بسرعت در زمینه های علمی و صنعتی داشت پیش می رفت عقب انداخت بزودی گریبانگیرش خواهد شد و اونا هم برمی گردونه سر جاشون ( خوب سیاست استعمار خیلی پیچیده است )

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا