دختره شبکه 1 گفت
سواحل شمالی + شمال غرب + شمال شرق + دامنه جنوبی البرز
سه شنبه بارش هست
فشار اورده!
از رو فوركا ديده گفته ديگه :ناراحت:
دختره شبکه 1 گفت
سواحل شمالی + شمال غرب + شمال شرق + دامنه جنوبی البرز
سه شنبه بارش هست
نه محمد اراک خیلی بارید دقیقا اراک تا راهجرد و نرسیده به اتوبان سلفچگان ساوه بین 50 تا 20 سانت برف دو هفته رو زمین بود اینم یه عکس این هفته بعد برفه ( البته راست می گی سامانه اول دی یادمه گرم بود و نهاوند هم کلی بارون بارید یادمه نهاوند بودم اینترنت نداشتم و با جی پی آر اس مودم وصل بودم سرعت خیلی کم بود و تونستم بیام یاهو و مهرداد هم آنلاین بود که صحبت می کردیم می گفت تهران فعلا خبری نیست و نهاوند ماشاله بارون و رعد وبرق شدید شروع شد اینم عکس فرداش )اوایل دی اراک بیشتر بارون بود تا اونجا که یادمه و ایستگاهش هم 1 یا 2 سانت گزارش کرد .
میدونی چیه محمد جان سیستم ها گسترده عمل نمیکنن مثلا چند کیلومتر که میری اینور برف زیاد میشه و بلعکس . متاسفانه اینطوری نمیشه یه ناحیه برف خوب سراسری داشته باشه . همین الان هم واگرایی و تو برخی نقاط زاگرس میشه دید . تهران و جنوب البرز هم که کلا تعطیل
مهرداد با وجود شرایط متمایل به لانینا و خبرها از استرالیا که گرمای شدید اونجارو بیان می کنن آیا این دو به هم مربوطن؟
با سلام
من یه سوال دارم از دوستان هواشناس عزیز :نیش:
میگم این شهر ما دزفول هواش طی روزهای آینده چطوریه ؟
مرسی استاد مهرداد بله گوی به شدت گرمه و گویا یکی از علتاش همین انسوه!هرچند بیشتر رو بارش باید تاثیر داشته باشه
كلا رژيم و بارش استراليا با تغييرات شاخص ENSO رابطه بسيار معني داري رو نشون مي ده البته اين معني دار بودن در هر فصلي به يك اندازه نيست.
اما تها با يك شاخص منفرد نمي شه ويژگي هاي آب و هوايي يك منطقه رو تفسير كرد.
وضعيت اسن روزاي استراليا:
خوب ترکیه کشور بسیار متغیری و پارامترهای زیادی رو انسجامش تاثیر می ذارن مثلا بیش از 20 ملیون کرد زبان داره و بیشترین جمعیت کردنشین رو در منطقه داره و انسجام ملی به معنی ایرانی نداره چون پیشینه ای نداره و سعی داره خودشو بچسبونه به یه امپراتوری عثمانی 300 ساله که اونم معلوم نیست بتونهترکیه رتبه یک علمی (البته از نوع واقعیش نه مثل ما) توی منطقه هست ترکیه نه نفت داره نه مدن واسه اینکه قدرتی استراتژیکی دستش باشه سرمایه گذاری عظیمی روی منابع ابی کرده ترکیه سرچشمه بسیاری از ابها ورودهاست که به کشورهای منطقه هستش وبه نظر کارشناس دولتی ایران اصلیترین دلیل گرد وغبار ترکیه هستش نه خشکسالی ترکیه بیش از 100سد برروی دجله وفرات زده که باعث شده که بزرگترین تالاب عراق یعنی حورالعظیم خشک بشه که یکی از کانون های اصلی گرد وغبار هستش!!!
این کارهای ترکیه دیگه صدای اروپا وسازمان ملل رو هم دراورده حتی برای اروپا مشکلاتی هم بوجود اورده !!!
خبر خوش
قم برف خواهد داشت