• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nojeana

کاربر ويژه
سلام بر همه دوستان
-------------------------

نقشه دما و بارش کشور --- 24 دیماه 1391

42605975961632999053.gif

آمار تکمیلی دمای هوا
بالاترین دماهای کمینهپایین ترین دماهای بیشینه
چابهار18.1شاهين دژ-6.8
جزيره سيري17.0فيروزكوه آلودگي-6.0
جزيره ابوموسي16.6گل تپه-6.0
كيش16.0پيرانشهر-5.8
جاسك16.0تكاب-5.5
قشم-دريايي15.7هريس-5.1
لاوان15.0ازنا-5.0
كنارك15.0سنقر-4.5
بندرلنگه13.8چالدران-4.4
نيك شهر11.6بوكان-4.4
ممنون امین جان یادش بخیر پارسال پروژه بودیم همون نهاوند اخبار استان همدان اعلام کرد گرمترین نقطه استان همدان شهر نهاوند هست با 1 درجه زیر صفر خوب جاتون خالی یک ساعت تمام خندیدم خوب بنده خدا بزرگ شده تهران ( تهرانسر ) بود و اون زمان یادمه تهران مینیمم ش همین حدود بود
خوب الان دیگه بر عکس شده کمترین بیشینه استان همدان نهاوند شده با -2 درجه زیرصفر

آخرین ویرایش:

AMIN-2012

استاد هواشناسی
درود استاد خوش اومدی
استاد اگه امگانش هست نقشه بارش سال زراعی تا الان بزارید ممنون میشم

درود ایرج جان
تا فردا شب همین موقعا نقشه ای رو که میخواید براتون میزارم
فردا شب به این خاطر که بتونم آمار درب و داغون سازمان رو جمع و جورش کنم.

AMIN-2012

استاد هواشناسی
ممنون امین جان یادش بخیر پارسال پروژه بودیم همون نهاوند اخبار استان همدان اعلام کرد گرمترین نقطه استان همدان شهر نهاوند هست با 1 درجه زیر صفر خوب جاتون خالی یک ساعت تمام خندیدم خوب بنده خدا بزرگ شده تهران ( تهرانسر ) بود و اون زمان یادمه تهران مینیمم ش همین حدود بود
خوب الان دیگه بر عکس شده کمترین بیشینه استان همدان نهاوند شده با -2 درجه بالای صفر

درود محمد جان
در استان همدان، نهاوند به نسبت دماهای ملایم تر و با نوسانات کمتری داره .
در استان همدان یکی از شهرهاس جالبش اسدآباد هست که بادهای شدید و کولاک زیاد توش اتفاق میفته .
در حالت های خاص الگوی محلی در شرق استان همدان شکل میگیره به این صورت که در نهاوند شاهد برف سنگین هستیم و بر عکس در اسدآباد بادهای بسیار شدید شمالی و بدون بارش رخ میده سال 87 و 89 اوج این الگو در شرق همدان بود

کدخدا

کاربر ويژه
من که نگاه نمی کنم ولی بابام به عنوان یک پرسپولیسی قدیمی تیفوسی می گفت بازی از هوا یخ تر بوده

من بازی استقلالم رفتم واقعا لذت بردم از اون بازی چقدر الفاظ رکیک به کار بردن تماشاگراها و منم میخندیدم ولی این بازی خعلی مودب و متین تشستن بازی شون نگاه کردن :خنده2:
بازی امروز یخ بود....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا