• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بارشهای هفته آینده وارد نقشه های مدل اسمبل هم شدند و بنظر این بارشها فراگیر خواهند بود!

شدت بارشهای روز ظهر روز سه شنبه در بخش مرکزی به سمت غرب سواحل کاسپین بسیار قابل توجه خواهد بود!!!!!!!!!!!!!!!

7l0ae1q70fh1zw698jld.gif

mohamad_73

کاربر ويژه
من بازی استقلالم رفتم واقعا لذت بردم از اون بازی چقدر الفاظ رکیک به کار بردن تماشاگراها و منم میخندیدم ولی این بازی خعلی مودب و متین تشستن بازی شون نگاه کردن :خنده2:
بازی امروز یخ بود....
:)))))
بله بله بله
سلام به همه دوستان
هوا سرد و بسیاااااار خشک ....

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ما تو غرب مشهد داریم از سرما قندیل میزنیم بعد این فرودگاه با این متوگرامش ما رو گرفته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

meteogram_celcius.cgi

mohamad_73

کاربر ويژه
بارشهای هفته آینده وارد نقشه های مدل اسمبل هم شدند و بنظر این بارشها فراگیر خواهند بود!

شدت بارشهای روز ظهر روز سه شنبه در بخش مرکزی به سمت غرب سواحل کاسپین بسیار قابل توجه خواهد بود!!!!!!!!!!!!!!!

7l0ae1q70fh1zw698jld.gif

سلام امیرمحسن جان
به نظر میرسه سمنانم بارش خوبی داره؟

ali.doosti

کاربر ويژه

استاد این هفته دیگه نه؟ببخشید فکر کردم نقشه واس هفته آیندرو اشتباه گذاشتید ...:خجالت2:

mohamad_73

کاربر ويژه

درود محمد جان

امشب سر شبی که داشتم چک میکردم فکر کنم سمت شما هم برف خوبی بباره

تشکر امیر محسن جان خیلی خوشحالم کردین
به قول ترکا
االلرین آغریماسین چوخ ممنون
(اینو از دوستام یاد گرفتم )(یه هفته طول کشید تا یاد بگیرم خیلی سخته ترکی

rahsazan

کاربر ويژه
ما تو غرب مشهد داریم از سرما قندیل میزنیم بعد این فرودگاه با این متوگرامش ما رو گرفته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

meteogram_celcius.cgi

واقعا سرده
گوش های ادم تیر می کشه بیرون و سوز ملایمی میاد
حد اقل -3 هست

حالا ایستگاه خودکار که اونور نمیزنن خودمون بریم یه دماسنج دقت بالا از خیابون چمران بخریم تو محفظه نصب کنیم حداقل یه دمای نسبتا درستی دستمون میاد دیگه!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این امیر از نیشابور هم که دائم آنلاین میشه ولی دریغ از یک دونه عکس از دامنه های جنوبی بینالود!!!!!!

دل ما رو خون کرد ، آخه نمیدونم یک دقیقه عکس گرفتن چه ربطی به درس و پایان و نامه و این حرفا داره!!!!!!

شیطونه میگه خودم فردا پاشم بیام یک دون عکس خوشگل از دامنه های جنوبی بینالود بگیرم:53:

mohamad_73

کاربر ويژه
درود
خوفی مملی ؟سمنانی؟

اخ اخ گفتی هوای سرد و خشک انقدر هوای اطراف قم بد بود پوست دستم ترک خورده خون زده بیرون از خشکی و سردی هوا
خوبم ممد تو چطول مطولی؟
اره سمنانم شنبه میرم ورامین و خلاص میشم از این ترم به قول استادمون ما ترم را تررررررررررررررم تموم میکنید

navid-mashhad

کاربر ويژه
حالا ایستگاه خودکار که اونور نمیزنن خودمون بریم یه دماسنج دقت بالا از خیابون چمران بخریم تو محفظه نصب کنیم حداقل یه دمای نسبتا درستی دستمون میاد دیگه!
واقعا متاسفم که شهر 2.800.000 نفری 1 ایستگاه داره
در حالی که ممکنه یک منطفه اش 3-2 ساعت بارش باشه یه منطقه خبری نباشه
برف 29 بهمن 89 رو فرودگاه 15 سانت اعلام کرد در حالی که در آب و برق ( حوالی پارک لاله ) من 30 سانت ( داخل حیاط !!!!!!! ) اندازه گرفتم
حتی در منطقه سیدی ( نزدیک فرودگاه ) حدود 20-25 سانت برف بود

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
برف 29 بهمن 89 رو فرودگاه 15 سانت اعلام کرد در حالی که در آب و برق ( حوالی پارک لاله ) من 30 سانت ( داخل حیاط !!!!!!! ) اندازه گرفتم

بابا اون برف بهمن 89 رو فرودگاه 12 میلیمتر ثبت کرد ولی تو محله همون شب 45 سانتیمتر بارید .

در کمتر از 6 ساعت تازه قبلش هم بارون بارید در حد تیم ملی

بذار بگردم عکساشو بذارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

rahsazan

کاربر ويژه

meteogram_celcius.cgi

واقعا سرده
حد اقل -3 هست

دقیقا یادم نیست اما اونجوری که استاد هیدرولوژیمون میگفت فکر کنم با وسعت حدود 250 کیلومتر مربعی مشهد با این اختلاف آب و هوای حداقل 4 5 تا ایستگاه میخواد!

کدخدا

کاربر ويژه
خوبم ممد تو چطول مطولی؟
اره سمنانم شنبه میرم ورامین و خلاص میشم از این ترم به قول استادمون ما ترم را تررررررررررررررم تموم میکنید

منم خوفم مملی
حالا شیری یا .....؟
میخوام یه تاپیک بزنم با موضوع تاثیر اب و هوا بر امتحانات بچه ها وقتی نتیجه امتحانات امد بیان خودشون اعتراف کنن چه گلای کاشتن با هم بخندیم : دی

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

بابا اون برف بهمن 89 رو فرودگاه 12 میلیمتر ثبت کرد ولی تو محله همون شب 45 سانتیمتر بارید .

خدا مهرداد رو حفظ کنه که لااقل این عکسها تو وبش محفوظ مونده

مشهد 30 بهمن 1389 ساعت 11 صبح . تازه این حجم واقعی برف به اندازه شب قبلش نیست چون تو اون موقع از سال هوا و زمین گرم هست برفها از زیر شروع به آب شدن میکنند:

P2200084.JPG

rahsazan

کاربر ويژه
[/QUOTE]

واقعا سرده
حد اقل -3 هست

مدرسه که میرفتم ، یکی از رفقا خونشون سمت شما بود ، همیشه تو شرایط لب مرزی که سمت ما بارون بود و سمت اونا برف ، کلی ما رو اذیت میکرد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا