• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کدخدا

کاربر ويژه
یه زوج خوشبخت : دی

rqw0pj1xmpcceeabea8.jpg

هواشناس

کاربر ويژه
درسته علی جان . ولی من منظورم از نظر برف بود . دما زیاد گرم نبوده . در حد عادی بوده به نظرم .

بارش هم ضعیف بوده . شمال تهران حدود 65 درصد زیر نرمال دی

آره بابا از اون لحاظ که کاملا درست میگی. حتی از 88 بدتر شده بارش برفش متاسفانه

کدخدا

کاربر ويژه
بچه ها من هر وقت خواستم تو اپلود سنتر ایران انجمن عکس اپ کنم بدون شک به ارور send report خوردم و مرورگرم ریست شد اعصاب نمونده برام :ناراحت:
شما هم این مشکل دارید؟

iyms9wmi0opn2hl8xaae.jpg

saeed hh

کاربر ويژه
کد خبر: ۱۳۸۴۴۷
۲۵ دی ۱۳۹۱ - ۱۰:۱۸

کودکان مبتلا به اوتیسم در دوران بارداری مادر و یا در سال اول زندگی خود بیشتر در معرض آلودگی هوای ناشی از ترافیک و دیگر آلاینده ها قرار داشته اند.

به گزارش مهر، گروهی از محققان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی با بررسی 279 کودک مبتلا به اوتیسم و 245 کودک از گروه شاهد و ارزیابی محل زندگی آنها دریافتند در مقایسه با کودکان گروه شاهد، کودکان مبتلا به اوتیسم در دوران بارداری مادر و یا در سال اول زندگی خود بیشتر در معرض آلودگی هوای ناشی از ترافیک و دیگر آلاینده ها بوده اند.

براساس این گزارش محققان با مشاهدات بیشتر خود افزودند: مواجهه با آلاینده ها شامل ذرات معلق 5/2 میکرونی و کوچکتر در مقیاس دیامتر 5/2 PM و همچنین ذرات معلق 10 میکرونی و کوچکتر در مقیاس دیامتر به ویژه دی اکسید نیتروژن طی زمان حاملگی و همچنین سال اول زندگی کودک با افزایش خطر ابتلاء به اوتیسم در ارتباط است که این ارزیابی با استفاده از اندازه گیری آلودگی هوا در سطوح محلی و منطقه ای حاصل شده است.

ذرات معلق یکی از شش آلاینده بسیار خطرناک است که می تواند عاملی برای وقوع بیماریهای قلبی نیز باشد.

به گفته محققان ذرات معلق 5/2 pm خطرناک ترین ذرات بوده چرا که با قطری بیش از اندازه کوچک به راحتی وارد ریه ها شده و می توانند باعث بیماری خطرناک ریوی شود.

rahsazan

کاربر ويژه
بچه ها من هر وقت خواستم تو اپلود سنتر ایران انجمن عکس اپ کنم بدون شک به ارور send report خوردم و مرورگرم ریست شد اعصاب نمونده برام :ناراحت:
شما هم این مشکل دارید؟

iyms9wmi0opn2hl8xaae.jpg

سلام محمد جان با یه مرورگر دیگه امتحان کن ببین شاید مشکل حل بشه
راستی عکس رو ازfrom computer< insert image
میاری یا اول آپلود میکنی و آدرسش رو پیست میکنی؟

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دوستان عزیز خواهش میکنم برای مرور عادی و بدون دردسر فروم حتما از مرورگر کروم استفاده کنید، لینک دانلودش هم در امضاء بنده موجود هست.

کدخدا

کاربر ويژه
سلام محمد جان با یه مرورگر دیگه امتحان کن ببین شاید مشکل حل بشه
راستی عکس رو ازfrom computer< insert image
میاری یا اول آپلود میکنی و آدرسش رو پیست میکنی؟

با اپرا و فایر فاکس کار میکنم مشکل حل نشد البته کروم نصب ندارم و باهاش تست نکردم
وقتی میخوام صفحه اپلود باز کنم عکس انتخاب کنم به این ارور میخورم

arashz

مدیر بخش هواشناسی
محمد عزیز در تهران، وضعیت هوا چطوره محمد جان؟ من ساعت 2 ظهر به سمت تهران حرکت میکنم.

mohamad$

کاربر ويژه
تعداد روز های با دمای بیشینه تک رقمی در 30 روز اخیر ( زیر +10.0 )

تبریز 29 روز

همدان 26 روز

قزوین 23 روز

شهرکرد 22 روز

مهراباد تهران 21 روز

مشهد 18 روز

اصفهان 15 روز

یاسوج 15 روز

کرمانشاه 14 روز

ایلام 11 روز

رشت 8 روز

خرم آباد 6 روز

شیراز 3 روز

خب میبینید که تهران سرمای خشکی داشته و دهنمون سرویس شده . آلودگی هوا هم بهش اضافه کنید

arashz

مدیر بخش هواشناسی
وضعیت تهران:

محمد دقت کردی وضعیت دمائی با وضعیت آب شدن سریع برف ها روی کوه کاملا منطبق هست؟!

در ارتفاعات بالاتر برعکس با یخبندان و سرمای شدید مواجه هستیم!

saeed hh

کاربر ويژه
ما که پدرمون دومد اخر نتونستیم اینجا عکس بذاریم ولی ازتون خواهش میکنم برید این تصاویر فوق زیبای اشیای ایرانیرو ببینید یا تونستید عکسشو بذارید اینجا تا همه ببینن

موزه متروپولیتن نیویورک از بزرگترین و مشهورترین موزه‌های جهان است. این موزه در 1872 میلادی افتتاح شد و حاوی مجموعه بزرگ و نادری از تاریخ اسلام و ایران باستان است. عکس های زیر که در خبرگزاری ایرنا منتشر شده تعدادی از آثار باستانی کشورمان که در این موزه نگهداری می شود را نشان می دهد.
http://fararu.com/fa/news/138459/تصاویر-میراث‌ما-در-موزه-متروپولیتن

هواشناس

کاربر ويژه
تعداد روز های با دمای بیشینه تک رقمی در 30 روز اخیر ( زیر +10.0 )

تبریز 29 روز

همدان 26 روز

قزوین 23 روز

شهرکرد 22 روز

مهراباد تهران 21 روز

مشهد 18 روز

اصفهان 15 روز

یاسوج 15 روز

کرمانشاه 14 روز

ایلام 11 روز

رشت 8 روز

خرم آباد 6 روز

شیراز 3 روز

خب میبینید که تهران سرمای خشکی داشته و دهنمون سرویس شده . آلودگی هوا هم بهش اضافه کنید

تبریز - اول زعفرانیه 30 روز!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا