• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اپدیتهای بسیار امیدوار کننده اکیوریت ودر همچنان برای مشهد ادامه داره:گل:

Tue
1/15/2013
-7°3 mm2.4 CM
sn-h.png
Snow
-6°

Thu
1/24/2013
-5°12 mm7.7 CM
r-h.png
Rain
-5°
Fri
1/25/2013
-2°-11°0 mm0 CM
mc-h.png
Colder
-5°
Sat
1/26/2013
-11°3 mm0 CM
r-h.png
Rain
-5°
Sun
1/27/2013
-8°0 mm0 CM
su-h.png
Sunny
-4°
Mon
1/28/2013
-7°0 mm0 CM
c-h.png
Cloudy
-4°
Tue
1/29/2013
-3°4 mm4.1 CM
t-h.png
Showers and thunderstorms
-4°
Wed
1/30/2013
-8°2 mm2.6 CM
sn-h.png
Snow
-4°
Thu
1/31/2013
-7°7 mm8.7 CM
sn-h.png
Snow
-4°

Fri
2/1/2013
-7°1 mm1.2 CM
sn-h.png
Snow
-4°

arashz

مدیر بخش هواشناسی
خیلی بد شده اوضاع . برف های فسیلی !!!!

البته این آلودگی ها خیلی بالا بره تا 2100 متر هست . رو برفای بالا تاثیر نداره ولی گرد و خاک عربستان و عراق مثل اینکه تا 5000 متر هم بالا میره بنا به گفته ماهان .

محدم جان پارسال تیرماه که بالا رفته بودم روی برف ها پر بود ار دونه های سیاه! انگار پودر سیاهی ریخته باشن رو برفها! در عمق برفها هم وجود داشت!! یعنی آلودگی و تکه های لاستیک و آزبست ترمز ها و . . . تا اون بالا نفوذ میکنه!

خدا به دادمون برسه با این آلودگی ها!

من فعلا با اجازه میرم، عمری بود و رسیدم تهران گزارش میدم از مسیر.

rahsazan

کاربر ويژه
منبع: photo.aqr.ir

دهبار

روستاي دهبار به فاصله 14 كيلومتري از شهر طرقبه و در دامنه رشته كوههاي بينالود قرار دارد.

ShowPicture.aspx

aznavar

کاربر ويژه
عذر میخوام که ب بحث مربوط نمیشه
اگه این نرم افزار روتا بحال نصب نکردید ,برای محافظت از چشماتون پیشنهاد میکنم که حتما این نرم افزار سودمند رودان و نصب کنید
یادتون باشه حتما مختصات شهرتون رو وارد کنید
بهینه سازی روشنایی و کنتراست صفحه نمایش در شبانه روز با f.luxhttp://tortak.com/view/flux-safe-eye-from-monitor.html

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نکته قابل توجه شاخص بسیار پایین UV Index هست که نشون میده ابرها در روز سه شنبه از ضخامت بسیار بالایی برخودار هستند :گل:

پس با این حساب اگه محقق بشه این نقشه برف خوبی هم خواهد نشست انشاء الله

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این نقشه هم داره نشون میده که جبهه سرد کم فشاری که همینک مرکزش بر روی شمال روسیه است بصورت مورب در حال نفوذ به دریای خزر هست:

و البته پشت بندش هم پر فشار در حال نفوذ به سواحل هست

rusia.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با این حساب فکر کنم بارشها در سواحل شرقی خزر و استان گلستان زودتر شروع بشه و بعد که پر فشار به بخش غربی سواحل نفوذ میکنه بارشها در استان گیلان آغاز میشه.

rahsazan

کاربر ويژه
منبع: photo.aqr.ir

روستاي نقندر
ين روستا در جبهه شمالي بينالود در يكي از چين خوردگي هاي دوران سوم زمين شناسي در جوار رودخانه نقندر بر بستر كوهستان نقندر واقع شده است.
پوشش گياهي كوهستان نقندر از علف زارها و بوته هاي درختي مثمر و غيرمثمر شكل گرفته كه باعث ايجاد حيات و زيستگاه حيات وحش جانوري است. آب هاي روان ناشي از برف در دره ها و رودخانه ها باعث شكل گيري و رونق باغداري و درختان مثمر در بستر اين رودخانه گرديده است. اين روستا از شمال به سرآسياب و خادر و از جنوب به كنگ و از شرق به ابرده و از غرب به طرقبه و جاغرق محدود مي شود.

ShowPicture.aspx

ماهان.

کاربر ويژه
با این حساب فکر کنم بارشها در سواحل شرقی خزر و استان گلستان زودتر شروع بشه و بعد که پر فشار به بخش غربی سواحل نفوذ میکنه بارشها در استان گیلان آغاز میشه.

یعنی بارش شرق دریا از سامانه کم‌فشار ناشی می‌شه محسن جان؟

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
اپدیتهای بسیار امیدوار کننده اکیوریت ودر همچنان برای مشهد ادامه داره:گل:

Tue
1/15/2013
-7°3 mm2.4 CM
sn-h.png
Snow
-6°

Thu
1/24/2013
-5°12 mm7.7 CM
r-h.png
Rain
-5°
Fri
1/25/2013
-2°-11°0 mm0 CM
mc-h.png
Colder
-5°
Sat
1/26/2013
-11°3 mm0 CM
r-h.png
Rain
-5°
Sun
1/27/2013
-8°0 mm0 CM
su-h.png
Sunny
-4°
Mon
1/28/2013
-7°0 mm0 CM
c-h.png
Cloudy
-4°
Tue
1/29/2013
-3°4 mm4.1 CM
t-h.png
Showers and thunderstorms
-4°
Wed
1/30/2013
-8°2 mm2.6 CM
sn-h.png
Snow
-4°
Thu
1/31/2013
-7°7 mm8.7 CM
sn-h.png
Snow
-4°

Fri
2/1/2013
-7°1 mm1.2 CM
sn-h.png
Snow
-4°

سلام
من به پيش بيني هاي accuweather براي مشهد بيشتر از سايتهاي ديگر اعتماد دارم معمولا پيش بيني هاش نسبت به ديگر مراكز پيش بيني به واقعيت نزديكتر هست. در مورد اولين برف امسال مشهد هم تقريبا همين حدود برف (3-1) پيش بيني كرده بود كه در واقعيت حدود 5cm بارش برف اتفاق افتاد. فكر مي كنم اين بار هم حدود 5 سانت برف رو داشته باشيم. در مورد برف دوم هم 25 تا 30 سانت پيش بيني كرده بود كه همين حدود اتفاق افتاد.
اولين برف امسال مشهد

پيش بيني فردا

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یعنی بارش شرق دریا از سامانه کم‌فشار ناشی می‌شه محسن جان؟

ماهان جان

چیزی که من تو نقشه ها دیدم اینه که اول بارش سواحل شرقی و گلستان شروع میشه بعد با فاصله زمانی چند ساعتی بارش سواحل غربی ولی با شدت زیادی آغاز میشه!

حالا نظر شما چیه در این خصوص

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا