• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pokerface

متخصص هواشناسی
نظر من به نظر آقای ..... نزدیک‌تره :دی

به نظر من امیر فکر می‌کنم تحلیلی که میکنی‌ میتونه صحت داشته باشه ،یعنی‌ بعد از عبور کم فشار و بارش سواحل شرقی‌ پر فشار قوی که مستقر می‌شه بارش‌های غرب دریا رو بده.؟؟ماهان ،مهدی،و بقیه دوستان میشه تحلیلتونو بیان کنید؟

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام عرض میکنم خدمت دوستان و اساتید عزیز:گل::احترام::احترام::aminkhan:

خانم سلامی عزیز و دوستداشتنی!!!فرمودند که بارش ها در گیلان،مازندران و گلستان از شدت زیادی برخورداره که بتدریج واسه فردا این شدت رو علاوه بر استان های ذکر شده،واسه خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی هم خواهیم داشت!!!!!شدت واسه خراسان شمالی؟؟؟!!!:تعجب2::تعجب2::غش2::غش2::غش2:

saeed hh

کاربر ويژه
ترکیه رو نشون میداد حالا معلوم نبود کجاش بود یه 150سانتی برف روزمین بود همین جور هم داشت میبارید دانشجوهاشون ریخته بودن بیرون با شادی داشتند برف بازی میکردن!!!!!!!

ArefGod

Banned
بهشتی از آفرینش خدا در مازیچال

10438_549.jpg

دهکده مازیچال در ارتفاع ۲۶۰۰ متری از سطح دریا قرار دارد. در۵۰ کیلومتری شهر عباس و نزدیک کلاردشت که حدود یک ساعت زمان می‌برد تا بعد از گذر از 17 کیلومتر جاده، به ارتفاعات دیدنی مازیچال برسد.

چشم انداز بسیار زیبای روستای مازیچال با دیدی وسیع از رامسر تا چالوس، موقعیتی بی‌نظیر به این دهکده کوهستانی بخشیده است.

وجود تپه‌ها و کوه‌ها در این منطقه به گونه‌ای است که در هنگام بارندگی، مازیچال پر از ابرهایی می‌شود که هر لحظه شکل‌های زیبایی به خود می‌گیرند.

می‌گویند نامگذاری مازیچال به دلیل وجود درخت بلوط در این منطقه بوده است. در گویش محلی مردم منطقه، مازی به معنی درخت بلوط است و چال به معنای گودال و چاله. بنابراین مازی چال به گودال‌ها و دره‌هایی مملو از درختان بلوط (مازی) اشاره دارد که از قدیم در منطقه وجود داشته اند.

در یک نگاه کلی آب وهوای دلپذیر کوهستانی و مناظر زیبای جنگل و نمای دریای ابر، تصویری بهشتی از آفرینش خدا را نمایش می‌دهد.

زیبایی‌های چشم‌نواز این روستا را از نگاه دوربین سروش خطابی تماشا کنید:

10420_140.jpg

10421_605.jpg

10422_988.jpg

10423_599.jpg

10424_116.jpg

10425_387.jpg

10426_351.jpg

10427_457.jpg

10428_290.jpg

10429_978.jpg

10430_499.jpg

10431_174.jpg

10432_221.jpg

10433_612.jpg

10434_771.jpg

10435_715.jpg

10437_949.jpg

هواشناس

کاربر ويژه

ايرج جان

4.3 ريشتر !

ایرج جان حالا ببینید ما چی کشیدیم از مرداد تا آذر ... دو تا 6.4 ریشتر ، 5 تا بالای 5 ریشتر ، بیش از 50 تا بالای 4 ریشتر!! واقعا امسال سال نحسی برای آذربایجان شرقی بود. اون از خشکسالی بهار ، اون از سیل ها و کشته ها و خسارات خرداد و تیر ، اون از زلزله ها اون از طوفان چند روز قبل اینم از زمستون الا کلنگی!! خدا خیر کنه این 91 منحوس زود تموم بشه 92 بیاد از شرش راحت بشیم واللا :فرار:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
به نظر من امیر فکر می‌کنم تحلیلی که میکنی‌ میتونه صحت داشته باشه ،یعنی‌ بعد از عبور کم فشار و بارش سواحل شرقی‌ پر فشار قوی که مستقر می‌شه بارش‌های غرب دریا رو بده.؟؟ماهان ،مهدی،و بقیه دوستان میشه تحلیلتونو بیان کنید؟

بهروز جان ببخشید که من هم نظر میدم،چون همیشه بعنوان یه شاگرد بحث ها رو دنبال میکردم و نظر نمیدادم ولی الان میخواستم بگم که نظر شما و امیرمحسن جان با توجه به نقشه ها کاملا منطقی بنظر میاد.:خجالت2:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
ایرج جان حالا ببینید ما چی کشیدیم از مرداد تا آذر ... دو تا 6.4 ریشتر ، 5 تا بالای 5 ریشتر ، بیش از 50 تا بالای 4 ریشتر!! واقعا امسال سال نحسی برای آذربایجان شرقی بود. اون از خشکسالی بهار ، اون از سیل ها و کشته ها و خسارات خرداد و تیر ، اون از زلزله ها اون از طوفان چند روز قبل اینم از زمستون الا کلنگی!! خدا خیر کنه این 91 منحوس زود تموم بشه 92 بیاد از شرش راحت بشیم واللا :فرار:

الان سال هاست مي گيم اين سال بره راحت بشيم اون سال بياد آخرش هم اون سال توفيري با اين سال نداره !

آرش-مشهد

کاربر ويژه
دوستان من که به بارش فردای مشهد خیلی امیدوارم که ان شا الله 5 6 سانتی برف بیاد. ودر که تو آبدیت جدیدش شانس بارش فردا شب مشهد رو 80 درصد در نطر گرفته:

lywjsyvgzcwnqndzrh0.png

خدا کنه آبدیت امشبش هم خوب باشه.

saeed hh

کاربر ويژه

الان سال هاست مي گيم اين سال بره راحت بشيم اون سال بياد آخرش هم اون سال توفيري با اين سال نداره !

مردم ایران همیشه اینو میگن ولی حال میکنم خدا هم میذاره تو کاسشون جالب تر اینکه خودشون هم بد میگن صدرحمت به پارسال امسال که از پارسال هم بدتر شد:خنده2:

aria_tehran

کاربر ويژه
سلام
باید درباره ی شدت بارش ها بخصوص در شهر تهران که در 0.1 میلی متر هستش هشدار صادر شه:خنده1:
احتمالن شهر فلج بشه

ArefGod

Banned
دی هر چقدر خشک تر باشه بهمن تَر تَره! :خنده2:

بهمن یا تِر میزنه بهمون یا تَر سالی شدیدی میشه :شاد2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا