• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
wm7dvg.GIF

wm7ir.GIF

wm7shr.GIF

wm7conv.GIF

rahsazan

کاربر ويژه
اگر دیدید جایی برای فروش لطفا به من خبر بدید من باید بخرم

این یه سایتی بود الان سرچ کردم دیدم برا فروش گذاشته:
لینک

ولی اونطوری که چندماه قبل از یکی منبع معتبر! پرسیدم میگفت تا چندماه قبل یه ایستگاه ساده اما با تجهیزات خوب 25 میلیون بوده

mohamad$

کاربر ويژه
متاسفانه قیمت زمین اینقدر زیاده تو ییلاقات تهران که هواشناسی ایران بخواد ایستگاه بزنه هم بودجش احتمالا کفاف نمیده و فکر نمیکنم تا ابد حتی دیگه ایستگاهی در شمال شهر تهران تاسیس بشه . اون اقدسیه هم حدود 25 سال پیش تاسیس شده که قیمتا پایین بوده وگرنه عمرا شمال تهران ایستگاه میزدن .

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
لازم به خریدن نیست تمامه زمینا ماله سپاه و منابع طبیعی تو دامنه های کوه میتونه از اونا بگیره بعدشم لازم نیست مثل اقدسیه یک هکتار زمین بگیرن

rahsazan

کاربر ويژه
متاسفانه قیمت زمین اینقدر زیاده تو ییلاقات تهران که هواشناسی ایران بخواد ایستگاه بزنه هم بودجش احتمالا کفاف نمیده و فکر نمیکنم تا ابد حتی دیگه ایستگاهی در شمال شهر تهران تاسیس بشه . اون اقدسیه هم حدود 25 سال پیش تاسیس شده که قیمتا پایین بوده وگرنه عمرا شمال تهران ایستگاه میزدن .

مگه ایستگاه رو اینطوری بزنن!(االبته این ایستگاه هواشناسی جاده ایه)
ROSA_210x170.jpg
coop3.JPG

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جایی در ایران هست که این دستگاه‌های شخصی‌ هوا شناسیرو بفروشه امیر جان؟

سلام بهروز جان

خیلی ممنون از نقشه ها و تحلیل های جامعی که در فروم قرار میدید. من به شخصه خیلی چیزا از شما یاد گرفتم:گل:

راستش تا امروز روش تحقیق نکردم ولی اگه اطلاعاتی کسب کردم حتما به شما خبر میدم:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
براي بعضي مسير هاي كوهستاني لازم هستن

تهران/ واحد مرکزی خبر/ اقتصادی 1391/10/03
وزیر راه و شهرسازی گفت: 58 گردنه برفگیر و کوهستانی کشور به سامانه های هواشناسی جاده ای مجهز شده ست تا اطلاعات را در اختیار مسافران قرار دهد.
علی نیکزاد در مراسم روز راهداری کشور ، ‌به افزایش 10 درصدی راهدارخانه ها اشاره کرد و گفت: آمار راهدارخانه ها به 640 افزایش یافته و 24 استان هم به مرکز مدیریت راهها مجهز شده است و راه های این استان ها از طریق دوربین کنترل می شود.
وی افزود: بیش از 8 هزار وسیله نقلیه و 1157 گروه راهداری به کار گرفته شده است تا جاده های ایمن برای سفرهای زمستانی داشته باشیم.
نیکزاد گفت: 11 هزار و 500 راهدار در جاده های کشور حضور دارند.
وی افزود: تعامل با پلیس راهور ، هلال احمر و اورژانس بسیار خوب است و همه تلاش می کنیم حوادث و سوانح جاده ای را کاهش دهیم.

pokerface

متخصص هواشناسی
ممنون میشم.امیر این سؤالی که ماهان کرد سؤال جالبیه،واقعا بارش خزر که پیش رو داریم مربوط به این سامانه هست یا پر فشار سطح؟

mohamad$

کاربر ويژه
شما بفرمایید مدیریتی تو سازمان هواشناسی وجود داره که براش مهم باشه شمال تهران ایستگاه بزنه

مطمئنا اگر وجود داشت الان میبایست شمشک 100 درصد ایستگاه بود که نیست . آبعلی هم که تازه زمان شاه تاسیس شده و شانس اوردیم

mohamad$

کاربر ويژه
سال 66 که سیل اومد شمال تهران ترکید قرار شده بود توی دربند یه بارانسنجی حتما بزنن تا بتون دوره بازگشت سیل و از این چیزا رو پیشبینی کنند

سامیار جان تازه من با یکی از مسئولین اصلی هواشناسی استان تهران تلفنی صحبت کردم گفتن توچال یه ایستگاه قرار بوده بزنن حتی رفتن دیدن و تجهیزاتم اوردن ولی رعد و برق زده ترکیده . حالا چرا این اتفاق برای بقیه نقاط کوهستانی دنیا نمیوفته و رعد و برق فقط برای ما رو میترکونه ! تاسف میخوره ادم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا