• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ehsa az esfahan

کاربر ويژه
مدل اسمبل برای فردا:

1le3ktl2xald0e092b5.gif

سلام دوستان
امیرخان رطویت تراز 700 که گذاشتید برای اصفهان خیلی خوب به نظرتون بارش داریم؟تشکر

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بارش باران از سمت سواحل غربی دریای کاسپین شروع شده. در حال حاضر از آستارا گزارش بارش داریم. بتدریج بارش‌ها به سایر نقاط می‌رسن. بارش برف در رشت همچنان در هاله‌ای از ابهامه

کاملا درسته ماهان جان

من الان چک کردم به سرعت بارش در سرتا سر سواحل فراگیر خواهد شد.:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
:))))
بیشتر استراحت کن مهرداد چای داغ و عسلم قاطی کن بخور اینم خوبه
مهرداد برنامهkris weather در گوشیتون ندارید؟
تنظیماتش چقدر سخته نقشه بارشو نشون نمیده

چشم محمد جان

والا نه من این اپلیکشن رو امتحان نکردم. برنامش خوبه؟

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
بارش باران از سمت سواحل غربی دریای کاسپین شروع شده. در حال حاضر از آستارا گزارش بارش داریم. بتدریج بارش‌ها به سایر نقاط می‌رسن. بارش برف در رشت همچنان در هاله‌ای از ابهامه

سلام ماهان جان.بله الان شهر های ساحلی دیگه بارش درشون شروع می شه.احتمالا این بار خیلی سریع تر به کل خط ساحلی می رسه بارش.

متاسفانه همینطوره.برفی هم بخواد بباره از 7 یا 8 صبح به بعد می باره.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان
امیرخان رطویت تراز 700 که گذاشتید برای اصفهان خیلی خوب به نظرتون بارش داریم؟تشکر

درود احسان عزیز

بنظرم باید صبر کنیم ببینیم این سایت ودر آنلاین نقشه رطوبت تراز 700 رو آپدیت میکنه یا نه . چون اون موقع بهتر میشه در موردش اظهار نظر کرد. من هم منتظر اون نقشه های هستم چون از دیشب دیگه اون تراز آپدیت نشده نقشه هاش

ehsa az esfahan

کاربر ويژه

درود احسان عزیز

بنظرم باید صبر کنیم ببینیم این سایت ودر آنلاین نقشه رطوبت تراز 700 رو آپدیت میکنه یا نه . چون اون موقع بهتر میشه در موردش اظهار نظر کرد. من هم منتظر اون نقشه های هستم چون از دیشب دیگه اون تراز آپدیت نشده نقشه هاش

تشکر امیرخان

ali.doosti

کاربر ويژه
خدایا بارپروردگارا یه برف خفن نصیب نیمه شمالی های عزیز کن که تا یه ماه رو زمین بشینه دیگه رضایت بدن دو تا سیستم حاره ای مشت بیاد!:D
والا...حوصلمون سررفت صبح همش آفتاب شب یخ!

mikadd

کاربر ويژه
دی ماه 90 و91 لکه ننگی در تاریخ زمستانهای تهران بوده.امیدوارم بهمن هم باهاشون همراهی نکنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا