• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این دوتا فریم جی اف اس آندرگراند برای اواخر هفته آینده خیلی هیجان انگیزه:

qz5eb6z61jku91csiou.jpg

pjfp0p391j9npzcab2zb.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محسن جان این GFS که تو مدل عددیش برای بجنورد صفر میلیمتر زده:!!

http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=oimn&submit.x=0&submit.y=0

خیلی عذر میخوام آرش جان،ولی اون چرت زده!!!بنظر من بهترین سایت و مدل و نقشه ای که برای بجنورد جواب میده؛اکیوودره!!!دمش گرم!!!راستی من هرچی سعی کردم که پیش بینی بجنوردش رو بیارم؛نتونستم!!!حتی امیرمحسن هم امتحان کردند ولی نتونستند!!!

IRAJ1

کاربر ويژه
این زلزله بهونه ای شده تا مردم بیشتر کنار هم باشن
ما هم خونه پدر کرسی گذاشتیم

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
خدایا بارپروردگارا یه برف خفن نصیب نیمه شمالی های عزیز کن که تا یه ماه رو زمین بشینه دیگه رضایت بدن دو تا سیستم حاره ای مشت بیاد!:D
والا...حوصلمون سررفت صبح همش آفتاب شب یخ!

چه اینجا خشکسالی بشه چه نشه شرایط فراهم باشه سیستم های جنوبی خواهند اومد و ربطی به قضیه بارش نیمه شمالی نداره. دیگه اینکه شهرها زیر نرمال بارش داشته باشن ممکنه باعث ناراحتی اهالی اون شهرها بشه اما این دیگه جز ویژگی اقلیم هست یه جا پر بارش یه جا خشک و آلوده میشه. حالا ما بیایم از صبح تا شب ناله کنیم هیچ وقت درست نمی شه.

rahsazan

کاربر ويژه
خیلی عذر میخوام آرش جان،ولی اون چرت زده!!!بنظر من بهترین سایت و مدل و نقشه ای که برای بجنورد جواب میده؛اکیوودره!!!دمش گرم!!!راستی من هرچی سعی کردم که پیش بینی بجنوردش رو بیارم؛نتونستم!!!حتی امیرمحسن هم امتحان کردند ولی نتونستند!!!

محمد جان پیش بینی accuweather رو نتونستی بیاری؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
الان چند سال نقشه بلند مدت عالی هست ولی کم کم به خوب , متوسط , بد , دراخر هم خیلی بد تبدیل می شه .

سلام آبتین جان

اگه یادت باشه زمانیکه گلول( شهریور و مهرماه 91) بودم یک سری نقشه میذاشتم و همون موقع اون نقشه ها ی میگفتند که وضعیت بارش سطح کشور در ماه ژانویه مطلوب نیست و همون نقشه ها شرایط رو برای اواخر ژانویه و در طی ماههای فوریه-مارچ و اپریل بسیار امیدوار کننده نشون میدانند و من در این لحظه هم روی همون حرف هستم:گل:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

این وضعیت فعلی

72w2g2l2ufogeg8ka2sk.jpg
پ

فردا و بعدش

r3f4cgixqi4ymbkgrg.jpg

و پیش بینی 25 روزه

9us8ab2j682apt8nt1t1.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خیلی ممنون علی جان و هادی جان:گل:

دوستان حرفای سرکرده خیلی با قصد و غرض بود!!!!همش هم مسخره میکرد بنظرم!!!میگفت پیش بینی نه پیش گیری،شما فرق پیش بینی رو میدونید حتما{خودش میگفت!!!}

abtinT

کاربر ويژه
الان که بارش مهراباد رو نگاه می کردم سالهایی که بارش ژانویه خیلی کم بود تا اخر سال ابی هم بارش کمه و سال خشکی بوده .به غیر از سال 1986 و 1987 که بارش تابستانه ان رو جبران کرده .:103:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا