• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اصفهانی های عزیز هم اگه میخواند برف خوب و سنگینی ببینید برن شهر رضا

l3jwinm1s5ah38njiylp.jpg

بارشها در ادامه به کرمان و رفسنجان هم خواهد رسید

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر جان شهرکرد -بلداجی

ایرج جان انتهای محدوده بارش یاسوج و اوجش هم روی شهررضای اصفهان هست کلا سامانه به سمت شرق متمایل هست و خوب من دقیقا نمیدونم که منطقه شما دقیقا کجای این محدوده واقع میشه!

ali.doosti

کاربر ويژه

بحث به دل گرفتن نيست اين واقعيته

اصلا من هيچگونه ارتباطي بين تقابل جريانات مرطوب درياي سرخ با سيستم هاي شمالي نمي بينم و توي هيچ مقاله اي نخوندم كه اگه سيستم هاي جنوبي زياد باشن سستم هاي شمالي كم ميشن من كه اصلا تقابلي بين اين 2 نمي بينم.
با شما کاملا موافقم و صحبت منم نه علمی که یک شوخی کوچیک بود :خجالت2::گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
دماها هاي فوق العاد بالايي در انتظار تهران هست. از 5 شنبه افزايش دما در تهران آغاز ميشه و تا هفته بعدش چهار شنبه ادامه داره بطوري كه در چهارشنبه 23 ژانويه دماي تهران به 15 + مي رسه و از پنجشنبه 24 ژانويه كاهش دما اغاز ميشه.

IRAJ1

کاربر ويژه
ایرج جان انتهای محدوده بارش یاسوج و اوجش هم روی شهررضای اصفهان هست کلا سامانه به سمت شرق متمایل هست و خوب من دقیقا نمیدونم که منطقه شما دقیقا کجای این محدوده واقع میشه!

امیر جان تقریبا 50 کیلومتر از شهرضا اصفهان فاصله داره به سمت غرب ،برا خود شهرضا بارش خوبی زده ،نروژ 4 م م برف ،اکیو ودر تا 6 سانت برف زده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر جان تقریبا 50 کیلومتر از شهرضا اصفهان فاصله داره به سمت غرب ،برا خود شهرضا بارش خوبی زده ،نروژ 4 م م برف ،اکیو ودر تا 6 سانت برف زده

پس ایرج جان طبق نقشه ای که گذاشتم شهر شما هم برف خوبی خواهد بارید.:گل:

تبریک

کدخدا

کاربر ويژه
از این سیستم توقع داشتن کار الکیه خدا کنه بعد گرما هفته بعد سرما و بارش خوابیده باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا