navid-mashhad
کاربر ويژه
آنتنشه!!!!!!!!!!!فقط يكي بگه اون ستون چيه از ماشينه زده بيرون ؟
:خنده2:
کلا پدیده خوفناکیه یه جور بلای آسمانی
آنتنشه!!!!!!!!!!!فقط يكي بگه اون ستون چيه از ماشينه زده بيرون ؟
:سوت::53:فقط يكي بگه اون ستون چيه از ماشينه زده بيرون ؟
بفرما استاد در خدمت باشیمبه بهچه باحالقربون صفاتون
چند میل در مجموع؟؟؟
الان چند سال نقشه بلند مدت عالی هست ولی کم کم به خوب , متوسط , بد , دراخر هم خیلی بد تبدیل می شه .
طبق ecmwf اوج بارش در بامداد سه شنبه دو محدوده رشت هست و کانتر 528 دکامتر در حدود 50 کیلومتر پایین تر از شهر رشت هست
بابا استاد گل شوخی بود
به دل نگیر....گفتم یه ذره سربه سر محمد جان از تهران بذارم که سیستم شمالی دوست داره...
راستی منم آرزو می کنم زودتر سلامتیتونو به دست بیاریدو رفع کسالت شه
محدوده بین بندر ترکمن تا علی آباد و رامیان بارش های خوبی داشته ( بالاتر از 400 میل)بارش ترکمن صحرا چرا این قدر زیاد بوده اونجا خوشبینانه بارش به 400 میرسه!!!!!!!!!!
طبق ecmwf اوج بارش در بامداد سه شنبه دو محدوده رشت هست و کانتر 528 دکامتر در حدود 50 کیلومتر پایین تر از شهر رشت هست
بحث به دل گرفتن نيست اين واقعيته
اصلا من هيچگونه ارتباطي بين تقابل جريانات مرطوب درياي سرخ با سيستم هاي شمالي نمي بينم و توي هيچ مقاله اي نخوندم كه اگه سيستم هاي جنوبي زياد باشن سستم هاي شمالي كم ميشن من كه اصلا تقابلي بين اين 2 نمي بينم.
امیرجان برا منطقه ما چی زده؟
فردا بخشهایی از تهران- قم- کاشان-اردبیل-زنجان-بارش برف دارند و جالبه که کاشان شانس خیلی خوبی داره از این بابت
در مورد اصفهان هم ECMWF میگه بارشها بعد از گذر از کاشان به سمت شرق منحرف میشن و به اصفهان نمیرسن متاسفانه.
مشهد هم در چندین فریم بارش برف داره و تقریبا نسبت به اپدیت صبح امروز تفاوت چندانی نداشته- جالبه که این مدل برعکس جی اف اس بارشی رو برای قوچان متصور نیست
شما یاسوج بودید دیگه درسته؟
بفرما استاد در خدمت باشیم