• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
طبق ecmwf اوج بارش در بامداد سه شنبه دو محدوده رشت هست و کانتر 528 دکامتر در حدود 50 کیلومتر پایین تر از شهر رشت هست

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
الان چند سال نقشه بلند مدت عالی هست ولی کم کم به خوب , متوسط , بد , دراخر هم خیلی بد تبدیل می شه .

اين قضيه توي مواقع لانينا بيشتر ميشه

پاييز 82 بود قشنگ يادمه وقتي پيش بيني ياهو رو باز مي كردم مي ديدم براي يك هفته تهران با اون آيكون ش ابر و بارش زده به خدا قسم مي خورم عين همين پيش بيني تا آرين روزش محقق مي شد اين قضيه تا پايان سال آبي ادامه داشت.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بابا استاد گل شوخی بود ;)
به دل نگیر....گفتم یه ذره سربه سر محمد جان از تهران بذارم که سیستم شمالی دوست داره...
راستی منم آرزو می کنم زودتر سلامتیتونو به دست بیاریدو رفع کسالت شه :)

بحث به دل گرفتن نيست اين واقعيته

اصلا من هيچگونه ارتباطي بين تقابل جريانات مرطوب درياي سرخ با سيستم هاي شمالي نمي بينم و توي هيچ مقاله اي نخوندم كه اگه سيستم هاي جنوبي زياد باشن سستم هاي شمالي كم ميشن من كه اصلا تقابلي بين اين 2 نمي بينم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
فردا بخشهایی از تهران- قم- کاشان-اردبیل-زنجان-بارش برف دارند و جالبه که کاشان شانس خیلی خوبی داره از این بابت

در مورد اصفهان هم ECMWF میگه بارشها بعد از گذر از کاشان به سمت شرق منحرف میشن و به اصفهان نمیرسن متاسفانه.

مشهد هم در چندین فریم بارش برف داره و تقریبا نسبت به اپدیت صبح امروز تفاوت چندانی نداشته- جالبه که این مدل برعکس جی اف اس بارشی رو برای قوچان متصور نیست

آرش-مشهد

کاربر ويژه

بحث به دل گرفتن نيست اين واقعيته

اصلا من هيچگونه ارتباطي بين تقابل جريانات مرطوب درياي سرخ با سيستم هاي شمالي نمي بينم و توي هيچ مقاله اي نخوندم كه اگه سيستم هاي جنوبي زياد باشن سستم هاي شمالي كم ميشن من كه اصلا تقابلي بين اين 2 نمي بينم.

درسته مهرداد جان. همین برف سنگین اوایل دی امسال مشهد هم از تلفیق رطوبت دریای سرخ و سرمای شدید سیبری بود.

روح الله تهران

کاربر ويژه
سلام برتمام دوستان:گل:

به نظر میاد بارش های خوبی در راه کشور عزیزمون هست امیدوارم از بین نره ولی افزایش دما برای هفته اینده چشمگیر خواهد بود امیدوارم نقشه دما تغییر کنه و کاهش دما را نشون بده

imboeing

کاربر ويژه
فردا بخشهایی از تهران- قم- کاشان-اردبیل-زنجان-بارش برف دارند و جالبه که کاشان شانس خیلی خوبی داره از این بابت

در مورد اصفهان هم ECMWF میگه بارشها بعد از گذر از کاشان به سمت شرق منحرف میشن و به اصفهان نمیرسن متاسفانه.

مشهد هم در چندین فریم بارش برف داره و تقریبا نسبت به اپدیت صبح امروز تفاوت چندانی نداشته- جالبه که این مدل برعکس جی اف اس بارشی رو برای قوچان متصور نیست

خدا به ما هم رحم كنه امير محسن جان

كاملا دم مرزي هستيم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا