• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
مارو چی می گی!
نرمال 104.2 تا حالا 4.8 اومده:30::75:
یعنی پربارش ترین ماهمون نابوووووود شد!

ali.doosti

کاربر ويژه
خوب براي من مسجل شد كه درياي سرخ فعال خواهد شد:

طبق پيش بيني زير از فردا به بعد وارد فاز فعاليت درياي سرخ ميشيم به طوري كه از 20 ژانويه ديگه فعاليت درياي سرخ رو به عينه خواهيم ديد. همانطور كه در پيش بيني زير مي بينيد باد هاي شرق وزان سطح 850 ميلي بار از 20 ژانويه در غرب اقيانوس هند تقويت مي شن كه باعث انتقال رطوبت اقيانوس هند به شاخ آفريقا شده و از آنجا در غالب سيستم هاي جنوبي از سمت درياي سرخ كشور ما رو مورد هدف قرار ميدن. گويا اين پديده تا 30 ژانويه ادامه داره

مهرداد جان iod وارد فاز گرم میشه یعنی؟

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جان iod وارد فاز گرم میشه یعنی؟

علي اين پارامتر هاي شاخص MJO بود.

شاخص IOD گويا تا بهار فاز خنثي متمايل به مثبت تداوم داره و از اواخر بهار وارد فاز منفي ميشه كه اگه اتفاق بيوفته هندي ماه دومين سال متوالي مونسون ضعيف رو تجربه خواهند كرد.

poama.iod.png

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام به همگی دوستان و تبریک به آقای دکتر بن برای ورودشون

اینجا در یزد داریم شب ها و روزهای خیلی سردی رو پشت سر میذاریم. پارسال دی ماه گرمی داشتیم

Dr.ben

کاربر ويژه

سلام به روی ماهت بهزاد جان

اتفاقا دائم تو فکرت بودم که چرا خبری ازت نیس!!!!!!!!!!!!!!!

بهرحال خیلی خوشحالم که دوباره اومدی:گل:

سلام و درود فراوان به امیر محسن عزیز. تشکر :گل: :گل:. من هم بعضی وقت ها با گوشی میومدم. چند وقتی سرم خیلی شلوغ بود. هم با دانشجوهای فوق لیسانس هم با دانشجوهای دکترا کلاس داشتم که خیلی استرسش زیاد بود ولی خدا رو شکر هم کلاس ها عالی بو و بچه ها خیلی راضی بودن ازم. با کلی استاد بر چسته هم آشنا شدم.

mohammadsadat

کاربر ويژه
امسال جشنواره شهر برفی کوهرنگ رو زدن 16 تا 19 بهمن
امیدوارم ضد حال پارسال رو نخورن که یه روز و یه شب 90 م م بارون و تگرگ اومد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مشهد هم داره هوا ابری میشه یواش یواش و باد سرد شمال غربی هم همچنان با شدت زیادی در حال وزیدنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا