• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه

سلام بهزاد جان :گل:

چقدر دلم برات تنگ شده بود :ذوق زده:

كجايي پسر ؟ :دوست:

سلام به مهرداد عزیز. استاد خوب خودم . والله چند وقتی خیلی سرم شلوغ بود. خیلی خوشحالم که دوباره بچه ها یه جا جمع شدن. از خود گذشتگی شما برای کنار هم بودن بچه ها یادم نمی ره :گل::گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام به مهرداد عزیز. استاد خوب خودم . والله چند وقتی خیلی سرم شلوغ بود. خیلی خوشحالم که دوباره بچه ها یه جا جمع شدن. از خود گذشتگی شما برای کنار هم بودن بچه ها یادم نمی ره :گل::گل:

براي من هيچ چيز بار ارزش تر از در كنار شماها بودن نيست و خيلي خوشحالم همه ما دوباره دور هم هستيم. اگه لازم باشه 1000 بار هم از اينكارها مي كنم. :خجالت2:

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام به همگی دوستان و تبریک به آقای دکتر بن برای ورودشون

اینجا در یزد داریم شب ها و روزهای خیلی سردی رو پشت سر میذاریم. پارسال دی ماه گرمی داشتیم

ممنونم. امیدوارم سراسر کشور عزیزمون روزهای زیبا و پر بارشی رو در پیش داشته باشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
wm5shr.GIF

wm5vor.GIF

wm5ir.GIF

wm5conv.GIF

Dr.ben

کاربر ويژه
راستی پیش بینی این سایت واسه ناهنجاری های بارشی در ماه آینده میلادی افق خیلی روشنی پیدا کرده. این پیش بینی تاریخش
Jan. 01, 2013 که خیلی بد بود:

CFSv2.Prec.20130101.201302.gif

اینم پیش بینی جدید این سایت هست:

CFSv2.Prec.20130114.201302.gif

ببینید چقدر بهتر شده.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخرین وضعیت فرودگاه مشهد:

[h=4]Current weather observation
The report was made 6 minutes ago, at 22:00 UTC
Wind 26 km/h from north/northwest
Temperature 4°C
Humidity 52%
Pressure 1018 hPa
Visibility 10 km or more
no clouds below 1500 m and no cumulonimbus

meteogram_celcius.cgi

شب همه دوستان عزیز خوش:گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
آخرین وضعیت فرودگاه مشهد:

Current weather observation

The report was made 6 minutes ago, at 22:00 UTC
Wind 26 km/h from north/northwest
Temperature 4°C
Humidity 52%
Pressure 1018 hPa
Visibility 10 km or more
no clouds below 1500 m and no cumulonimbus

شب همه دوستان عزیز خوش:گل:

شب به خیر و خوشی امیر محسن عزیز و ارجمند. :دوست:

Dr.ben

کاربر ويژه
بارش باران شدت بیشتری پیدا کرده. دماسنج من هم دما رو 6.5 درجه سانتی گراد نشون میده. یعنی میشه صبح برفی بشه :دعا:

ali.doosti

کاربر ويژه
دما دزفول 6
آبادان 9
شب دوستان عزیز خوش...
فردا عزیزان تهرانو مشهدو رشت انشاءالله با دست پر برگردن:گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
سایت فورکا در آپدیت ساعت یک و سی دقیقه دمای آستارا رو 4 درجه همراه با بارش باران لایت اعلام کرد. پس به احتمال زیاد دمای قبلی که زده بود 1 درجه اشتباه بوده.

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام بهزاد جان. مدتی نبودی دلمون تنگ شده بود واست.

سلام فراوان بر ماهان عزیز. من هم همین طور. خوشحالم که دوباره همه کنار هم هستن. شما، مهرداد عزیز، محمد عزیز از رشت، علی از تبریز، دوستان عزیز از اصفهان و یزد و همه دوستان عزیز دیگه. از شما هم باید تشکر فراوان کرد. :گل:
ماهان جان به نظرت رشت فردا صبح برف میاد؟
آخه زمان کاهش دما اول صبح پیش بینی شده، کاش بر عکس بود و بارش از صبح شروع می شد و کاهش دما و بارش برف واسه شب بود.

ماهان.

کاربر ويژه
سلام فراوان بر ماهان عزیز. من هم همین طور. خوشحالم که دوباره همه کنار هم هستن. شما، مهرداد عزیز، محمد عزیز از رشت، علی از تبریز، دوستان عزیز از اصفهان و یزد و همه دوستان عزیز دیگه. از شما هم باید تشکر فراوان کرد. :گل:
ماهان جان به نظرت رشت فردا صبح برف میاد؟
آخه زمان کاهش دما اول صبح پیش بینی شده، کاش بر عکس بود و بارش از صبح شروع می شد و کاهش دما و بارش برف واسه شب بود.

بهزاد جان متاسفانه احتمالی بیشتر از برفی به صورت پنبه در هوا نمی‌تونم در نظر بگیرم برای رشت

Dr.ben

کاربر ويژه
بهزاد جان متاسفانه احتمالی بیشتر از برفی به صورت پنبه در هوا نمی‌تونم در نظر بگیرم برای رشت

ممنونم. خدا رو شکر اون دفعه صبح زود بیدا بودم و تونستم برف یکی دو ساعت آذر رو ببینم. امیدوارم فردا حداقل چند ساعتی برف بیاد. ولی چرا موج ها اینقدر دامنه کوتاه هستن. حتی 24 ساعت هم روی گیلان فعالیت نمی کنن. ولی تا حالا پیش بینی شما و البته مهرداد عزیز واسه گیلان درست بوده. یادم میاد اوایل پاییز در مورد اینکه امسال روزهای زیادی با گرم باد خواهیم داشت و هوای سرد چندان قوی نخواهد بود صحبت کرده بودید. تا حالا که به نظرم شرایط مثل سال اول لیسانسم که میشه سال 82 بوده. خدا کنه در ادامه وضعیت بهتر بشه. ما به بهمن پر از حادثه عادت کردیم!

Dr.ben

کاربر ويژه
دمای رشت با دماسنج من حدود 5 درجه هست. معمولا وقتی دماسنج من دما رو 1 تا 2 درجه نشون میده و در صورتی که بارش هم خوب باشه، باید برف بباره . ببینیم تا صبح چی پیش میاد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا