• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
Ardabil, Iran[h=4]Current weather observation
The report was made 15 minutes ago, at 06:30 UTC
Wind 04 kt from east/northeast
Temperature -5°C
Humidity 93%
Pressure 1027 hPa
Visibility 2000 m
Broken clouds at a height of 300 ft
Overcast at a height of 7000 ft
light snow

rahsazan

کاربر ويژه
Noshahr, Iran[h=4]Current weather observation
The report was made 48 minutes ago, at 06:00 UTC
Wind 21 kt from west/northwest
Temperature 2°C
Humidity 100%
Pressure 1032 hPa
Visibility 3000 m
Broken clouds at a height of 1000 ft
Few clouds at a height of 2000 ft ,Cumulonimbus.
Overcast at a height of 6000 ft
snow rain

خراباتی

کاربر ويژه
منطقه ما ازصبح هرازگاهی بارش خفیف برف داشتیم الان باز با شدت میشه گفت متوسط دوباره آغاز شده.صبح برای کاری از سمت میدون امام حسین رد شدم بارشهای اونجا جوندارتر بود .مشخصم بود تراکم ابر نسبت به جنوب غرب مشهد بیشتر بود

آرش-مشهد

کاربر ويژه
منطقه ما ازصبح هرازگاهی بارش خفیف برف داشتیم الان باز با شدت میشه گفت متوسط دوباره آغاز شده.صبح برای کاری از سمت میدون امام حسین رد شدم بارشهای اونجا جوندارتر بود .مشخصم بود تراکم ابر نسبت به جنوب غرب مشهد بیشتر بود

سلام همایون جان. نقشه ها بارش شرق مشهد و طرف فرودگاه رو بهتر از غرب شهر پیشبینی کردن. خدا کنه بارش منطقه ما هم خوب باشه.

الانم تو منطقه ما داره با شدت کمی برف میاد.

rahsazan

کاربر ويژه
صبح هم که من دیدم شمال مشهد ابراش متراکم تر بود

خراباتی

کاربر ويژه
سلام همایون جان. نقشه ها بارش شرق مشهد و طرف فرودگاه رو بهتر از غرب شهر پیشبینی کردن. خدا کنه بارش منطقه ما هم خوب باشه.

الانم تو منطقه ما داره با شدت کمی برف میاد.

سلام آرش عزیز.
اینجا یکم شدیدتر شد الان متوسط میباره خداروشکر.انشاءالله کل مشهد برف خوبی بیاد

ماهان.

کاربر ويژه
مطابق پیش‌بینی جی‌اف‌اس بارش برف از امشب در منطقه ما دوباره شروع می‌شه و تا شنبه بطور متناوب ادامه داره. بین 10 تا 15 سانت برف پیش‌بینی شده.

rahsazan

کاربر ويژه
خوب دوستان الان امیرمحسن جان تماس گرفت و گفت که محدوده خیام هم بارش برف شروع شده

پسرخاله

کاربر ويژه
مطابق پیش‌بینی جی‌اف‌اس بارش برف از امشب در منطقه ما دوباره شروع می‌شه و تا شنبه بطور متناوب ادامه داره. بین 10 تا 15 سانت برف پیش‌بینی شده.
لندن

meteogram.php

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا